BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

SorinaF ai PM. Ma bucur ca ai revenit. Cand ai scris ultima data parca ziceai ca ai recomandare pentru amnio. Imi cer scuze daca te confund.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 37+ Sebastian Petru

AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...

Multumesc pentru parola.
Nu ma confunzi...eu aveam recomandare de amniocenteza...pe care am refuzat-o. Am facut mai multe ecografii la vremea respectiva, pe la vreo 2 doctori( care mi-au zis ca trebuie sa am un ghinion incredibil sa iasa copilul cu Sd, toate masuratorile fiind normale) si am decis sa am incredere ca bebele meu e sanatos si nu poate sa aiba sindromul Down.
Felicitari pt memoria buna.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Buna ziua, doamnelor!
Ca tot incep sa iasa "cititorii" ca ciupercile dupa ploaie, am venit si eu. Nu sunt burtica, sunt doar mamica, in februarie fac 8 ani de "mamicit".
Va citesc de la inceputul lui decembrie, nu m-am mai putut opri din citit. Am un nepotel si o nepotica, ea are un an, el doua luni, si daca reusim, anul asta, poate o sa fiu si eu din nou burtica.
Am vrut doar sa va imbratisez pe toate, sunteti dementiale, nebune, zuze (in sensul bun), serioase, dragastoase si haioase.
Va pup pe toate, nasteri usoare in continuare si mult succes proaspetelor mamici de pitici.

http://www.flickr.com/photos/aliclara/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

blue_flower Bafta la eco!
Mai nu stiu ce contine cutia de pompa, adica nu stiamc a orice pompa le are ca nu am cercetat atent pompe, dar la sterilizatoru de la avent eu peste tot ii puneam sa imi deschida cutiile si aveau numa sterilizatoru simplu, nici macar o perie sa il cureti si cutia luata de la tipa asta are si 2 biberoane si tetine si perii si nu mai stu ce...Infacol cik a aparut la sensiblu

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Ce mai faceti fetelor? Pe unde umblati? Eu de vreo 2 zile am descoperit un subiect cu povesti, povesti, povesti si ....iar povesti...ale burticilor care au trecut deja prin experienta nasterii si o povestesc asa frumos pe forum de m-au facut chiar sa plang...si citesc intr-una, nu ma mai satur.
Poate voi le-ati citit deja....daca nu...intrati aici. Mie imi plac grozav de mult...

38+ cu strumfita Daria-Ioana

burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Blue flower, multa bafta la eco, asteptam vesti bune

Sorina F sa fie totul bine cu bebelusul tau

Ayana, si eu cand ajung pe la povestile nasterilor pierd o gramada de timp, trec din una in alta si nu ma mai satur

Aliclara

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cris_mario, am incercat o ora sa schimb numele si s-o trec pe blue flower pe lista, dar nu merge DC-ul. poate mai pe seara, sau daca altcineva careia ii merge mai repede....

blue flower, ne dai si data nasterii (sa-ti zicem LMA) si numele doctorului cu care nasti, pt listuta?

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

aliclara,
ce de fete ne citesc. btw, noi avem maxim 200 de mesaje pe capitol, unele dintre noi intra doar sa mai vada ce s-a scris, dar....sunt aprox 4000 de vizionari pe capitol.... ce sa mai, " ne iubeshte femeile" si nu numai, probabil

ca sa mai inveselim putin atmosfera, io bag ceva fete pentru ratuscamica, poate mai iese din lanul de morcovi in seara asta, ca maine o pleca devreme si nu apuca sa vada super galeria:

CURAJ, RATUSCA!! MAINE AI BEBE IN BRATE!!

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

haircut sunt superbe pozele si tu la fel
si am mai vazut si fetele lui baly,sunt minunate,niste scumpe ...si niste poze de la o nunta,dar sincer nu stiu a cui...akl scrie "nunta noastra"...imi cer scuze dk s-a spus si eu eram pe luna

alexutzzza,haircut

blue_flower...te asteptam mai des

ratusca tu maine esti programata la ceza??

eu am terminat de calcat rufele uscate(mai am o tona la uscat)...si akm stau

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Da, da, eu sunt cap de lista. Deci de un pufulete ne-am asigurat sigur maine Sa dea Domnul sa fie sanatos, asta e tot ce imi doresc!

Of, inca nu mi-am facut bagajul Dar am niste contractii de abia pot respira si perspectiva de a ma da jos din pat este atat de neatragatoaaare...

Ratusca 38+

AMR - 2 zile and counting (oare da la socoteala? )

ACUSICA SE COACE SI NUMELE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

am pus si poza cu burtoiul! http://good-times.webshots.com/photo/2393265420105915686FwIPyz
Burtoiul contine una bucata bebe, o farfurie intreaga cu nenumarati shrimpi, un castron de tzatziky devorat cu paine si 2 felii de tort, e de sambata asta cand am fost in vizita la prietena mea

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Am vazut si eu pozele de pe webshots...ce mamici frumoase....si ce bebelusi frumosi acolo!!!!!
Sa fiti sanatoase fetelor si sa nasteti bebelusi sanatosi si cumintei.

34+ Luca Stefan

Mergi la inceput