BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 16
alexia28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aylin_tarcan Dragele mele, Nu am mai intrat pe forum si probabil o perioada nici nu o sa mai intru pentru ca Dumnezeu ne supune unei incercari grele. Am suferit un soc cand am aflat ca fetita noastra sufera de un sindrom extrem de rar, despre care nu se cunosc prea multe. Momentan se pare ca nu este o forma foarte grava si sper ca Dumnezeu sa ne pazeasca de alte vesti proaste. Iertati-ma ca nu sunt in stare sa mai scriu pe forum. Felicitari noilor mamici si sa va dea Dumnezeu tuturor bebelusi sanatosi, ca e cel mai important. Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 39+ cu ![]() |
nu-mi vine sa cred ce citescMa rog la DD pt bblusa voastra si pt voi sa aveti multa putere

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de
Natalia Maria 20.02.2008 si
37w
Tudorprietene DC .
mariucasara spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel blue flower, ai PM din catee stiu, mariucasara a facut contul de pe webshots si pozele sunt de la nunata ei Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR cam 7 zile! |
Contul l-am facut eu dar pozele de la nunta nu sunt ale mele. Eu nici nu sunt cununata religios...mai ne gandim...mai negociem...poate cand sarbatorim 50 de ani de la cununia civila ne casatorim si religios.
Am pus si noi cateva poze pe contul comun.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
37+
Sebastian PetruAMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...
cris_mario spune:
fetele va rog cine poate sa modifice pe prima pag numele lui lalitica...e trecuta latitica ![]()
mie imi este somn rau 
Andreea
33+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
blue_flower spune:
alexuzzza, eu am tot atatea piese cat ai mentionat tu. Cred ca e doar un recipient in loc de doua, dar tetine si tot felul sunt in cutie. Nu e doar pompa. Crezi ca sunt seturi diferite, cutii diferite pt piata UK vs.piata Ro.?
in fine... eu zic ca difera doar pretul.
Am incercat sa fac comanda online pt infacol pe un site din UK si imi cer astia 62 lire transport pt 10 lire cos produse!!! Eu aici nu am incredere ca aduc astia de vand online in Ro acelasi prous, ca nu ii baga apa in el, ca la parfumuri....
Poate ajunge careva din cunostinte prin Ungaria, poate la ei s-o gasi...mai caut.
Multumesc pt parola si tie si lui cris.d ![]()
I se mai umfla cuiva picioarele f tare? F tare insemnand ca nu mai intru in ghete 39, deci eu port 37, si ma doare laba piciorului deasupra.
In seara asta avem o ultima ecografie la Medlife, maine control si poate stabilim data mai repede ![]()

36+ 
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui mariucasara Am pus si noi cateva poze pe contul comun. Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 37+ Sebastian PetruAMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile... |

Ce cuplu reusit mami-fetita!!! ce dragalasa e! Veeeeezi! de aia il amenintz eu pe al meu sotz ca nu ma dau jos de pe el pana nu-mi face o fata! sunt asa dulci!
37+
Yannis
elena_iulia spune:
| citat din mesajul lui aylin_tarcan Dragele mele, Nu am mai intrat pe forum si probabil o perioada nici nu o sa mai intru pentru ca Dumnezeu ne supune unei incercari grele. Am suferit un soc cand am aflat ca fetita noastra sufera de un sindrom extrem de rar, despre care nu se cunosc prea multe. Momentan se pare ca nu este o forma foarte grava si sper ca Dumnezeu sa ne pazeasca de alte vesti proaste. Iertati-ma ca nu sunt in stare sa mai scriu pe forum. Felicitari noilor mamici si sa va dea Dumnezeu tuturor bebelusi sanatosi, ca e cel mai important. Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 39+ cu ![]() |
Sa dea Dumnezeu sa nu fie ceva grav. Suntem alaturi de tine.
sa ne ajute DD pe toate sa ajungem cu bebelusii sanatosi acasaElena
38+ cu
Iustin
mariucasara spune:
SorinaF ai PM. Ma bucur ca ai revenit. Cand ai scris ultima data parca ziceai ca ai recomandare pentru amnio. Imi cer scuze daca te confund.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
37+
Sebastian Petru
AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...
elena_iulia spune:
Bun venit/revenit fetelor noi si celor care nu au mai intrat de mult 

Eu am cazut in butoi din nou, atatea chestii urate cate am auzit ca nu mai am curaj de nimik, nu vreau decat sa vina bebe si sa ajung cu el acasa sanatos.
Elena
38+ cu
Iustin
haircut spune:
| citat din mesajul lui blue_flower I se mai umfla cuiva picioarele f tare? F tare insemnand ca nu mai intru in ghete 39, deci eu port 37, si ma doare laba piciorului deasupra. In seara asta avem o ultima ecografie la Medlife, maine control si poate stabilim data mai repede ![]() 36+ ![]() |
Si mie mi se umfla picioarele, dupa revelion cu greu am incaput in ghete, dar lucrurile s-au mai calmat dupa ce am renuntat cat de mult am putut la sarea din mancare(cred ca am mai scris de vreo 5 ori asta, sper ca nu stresez pe nimeni

).Infacol au zis fetele ca se gaseste la sensiblu de o saptamana, so...
Am admirat pozele de Mariucasara si Alexuzza

tare, tare dragute. Am admirat si eu si Maia la ce tumbe a facut in burtica
Alexuzza, tocmai am vb cu o verisoara care mi-a spus ca imi trimite fara pb pompa pe care a folosit-o ea cu succes cand a nascut baietelul, asa ca nu cred ca mai iau acum, daca a mers la ea, sper sa mearga si la mine si sa mai economisesc niste banuti, oricm, ms!!![pup
35+
Maia Ilinca
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui haircut Si mie mi se umfla picioarele, dupa revelion cu greu am incaput in ghete, dar lucrurile s-au mai calmat dupa ce am renuntat cat de mult am putut la sarea din mancare(cred ca am mai scris de vreo 5 ori asta, sper ca nu stresez pe nimeni ![]() ![]() ).Infacol au zis fetele ca se gaseste la sensiblu de o saptamana, so... |
Dar nu mananc sarat, de mult timp!! Si dorm cu perne multe, bine, nu sub picioare, ca dorm pe o parte si nu pot sa mai tin si picioarele in sus, iar pe sot l-am evacuat de multe luni in alta camera, ca sforaie si ma trezeste cand mi-e somnul mai bun.
Lasa, ca vom dormi impreuna mai ...altadata!!
Of, mai sunt vreo 2 saptamani si gata, ...incepe marea oracaiala!!
Ma duc sa ma pregatesc de ecografie, vine sotul sa ma transporte!

36+