BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 15
haircut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario haircut sunt superbe pozele ![]() si tu la fel ![]() Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Ei, nici chiar asa...ma faci sa
nici eu nu mi-am dat seama ale cui sunt pozele de la nuntaAlexuzza, cand am vb cu tanti la telefon a zis ceva la sfarsit ce n-am inteles, n-o auzeam f bine, cred ca asta a zis, sa las comanda, o s-o mai sun maine sa dau si comanda, sa stiu ca-mi aduce sigur

35+
Maia Ilinca
blue_flower spune:
Alexuzzza, pompa de san se gaseste pe toate drumurile - a se citi farmaciile - eu am manuala de la Avent, parca 200 lei am dat pe ea, de la Sensiblu. Eu nu m-am complicat cu site-uri online, imi place sa imi cumpar eu, sa vad, sa compar, etc. Am inteles de la prietenele mele care au copii ca e necesara, chiar si de cateva ori, cand ai nevoie la 2 noaptea, isi merita toti banii, ca dor sanii daca nu sunt goliti.
Da, in general in urma FIV-ului se fac mai multi copii, daca implantezi mai multi embrioni. Se pun de obicei 2 embrioni, dar depinde de varsta mamei si de calitatea embrioniolor. Am fost destul de activa la subiectul FIV prin aprilie-mai-iunie cand am facut tratamentul si stimularea, m-au ajutat fetele de acolo si incurajarile lor.
Succesul FIV-ului se considera a fi deplin atunci cand se obtine o singura sarcina, nu doua sau trei. Si ala e succes, dar...daca e un singur copil, atunci e cel mai bine. La mine s-a prins un singur embrion si...Doamne ajuta, sa fie bine.
36+ 
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
intri pe webshots.com...user:pufuleti_2010..parola aceeasi ca la contul comun de mail ![]() Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Eu cautasem pe mailu comun, am uitat complet de contu de webshoots! Merci mult!

ce poze frumiiii!!! Haircut ce burtica mica!Palteea subscriu! Al meu 2000 de euro in Nikon D300 si obiectiv! Am poze superbe intr-adevar, mii de poze superbe, dar nu gravida, sau ma rog, gravida dar nu cu burta

!!!!Pun si io p webshots din pozele din vremurile bune
37+
Yannis
ayanna_xem spune:
Hai, fetele, ce faceti??? Nu se anunta nici un pufulet azi??? Chiar asa sa treaca ziua fara sa facem galerie la nimeni?
Sau nu intrati tocmai pentru ca e "inundatie" de pufuleti si o sa vina vestile una peste alta de n-o sa avem timp sa ne dezmeticim?
38+ cu strumfita
Daria-Ioana
pozicile_ mele
Revelion 2010
blue_flower spune:
Va rog frumos, puteti sa imi dati si mie parola de la yahoo sa citesc si eu cursurile alea de alaptat?
multumesc frumos.
36+ 
cris.dogarel spune:
blue flower, ai PM
din catee stiu, mariucasara a facut contul de pe webshots si pozele sunt de la nunata ei
Cris,
37+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!
Beatrice1982 spune:
doamne ajuta blue flower!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Alexuzzza, pompa de san se gaseste pe toate drumurile - a se citi farmaciile - eu am manuala de la Avent, parca 200 lei am dat pe ea, de la Sensiblu. Eu nu m-am complicat cu site-uri online, imi place sa imi cumpar eu, sa vad, sa compar, etc. Am inteles de la prietenele mele care au copii ca e necesara, chiar si de cateva ori, cand ai nevoie la 2 noaptea, isi merita toti banii, ca dor sanii daca nu sunt goliti. Da, in general in urma FIV-ului se fac mai multi copii, daca implantezi mai multi embrioni. Se pun de obicei 2 embrioni, dar depinde de varsta mamei si de calitatea embrioniolor. Am fost destul de activa la subiectul FIV prin aprilie-mai-iunie cand am facut tratamentul si stimularea, m-au ajutat fetele de acolo si incurajarile lor. Succesul FIV-ului se considera a fi deplin atunci cand se obtine o singura sarcina, nu doua sau trei. Si ala e succes, dar...daca e un singur copil, atunci e cel mai bine. La mine s-a prins un singur embrion si...Doamne ajuta, sa fie bine. ![]() 36+ ![]() |
Ideea cu site ul respectiv este caaduc produsele din Anglia, de regula de la Mothercare care au niste seturi /cutii speciale f avantajoase, adica daca iei sterilizator nu e numa sterilizatoru in cutie ci ai si ceva biberoane, perii de curatare, tetine etc...La pompa de ex ai:
Cutia pompei contine urmatoarele:
- ISIS Manual Breast Pump: 1 bucata
- Recipiente pentru colectarea laptelui (125ml/4oz): 2 bucati
- Tetine moi, flux lent, pentru nou-nascut : 2 bucati
- Cutie pentru tetine (pentru transport): 1 bucata
- Capace pentru recipiente: 2 bucati
- Piesa de rezerva pentru pompa: 1 bucata.
Toate astea ptr numai 130 de lei fata de preturile de pe piata unde costa peste 2 milioane pompa si atat!
De aia atata agitatie cu: http://www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/pompa-de-san-manuala-avent-cu-recipiente
Haircut treb sa ii scrii comanda pe mail sa fie sigur acolo negru pe alb, asa ca da-i pe bebeshopp@gmail.com un mail in care scrii ca vrei sa comanzi pompa x si ca stii ca vine pe 21 si ca astepti sa te anunte pe 21 daca a venit si cum o poti lua. Daca vrei poti sa ii dai adresa sa ti-o trimita acasa prin posta, eu ptr sterilizator m-am dus la ei sa o iau, au un apt in zona Rahova, intre intersectia cu Petre Ispirescu si Piata Rahova (daca stii zona)
37+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Va rog frumos, puteti sa imi dati si mie parola de la yahoo sa citesc si eu cursurile alea de alaptat? multumesc frumos. ![]() 36+ ![]() |
Ai PM
37+
Yannis