BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

cris dorgarel
anestezia cu nemancat si nebaut inainte mi se pare ca e pentru totala, dar ei iti spun sa faci asta in cazul in care intervine ceva sa nu fi mancat si baut sa poata sa iti faca si sa nu iti fie rau...dar pentru rahie nu exista sa nu mananci si sa nu bei inainte, dar pentru ca sa le fie mai usor in cazul in care intervine ceva la ceza programata iti spun asta

alexutza pompa iti trebuie in spital, ca sa te mulgi de a doua zi sa stimulezi lactatia...ca bebele e micut si nu stie sa suga tare bine, suge si el, dar e buna si pompa...si e bine sa o ai dinainte ca daca te apuca febra laptelui noaptea...cine si unde alearga...mai bine sa ai totul

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Pai in spital au ei o tona de pompe...io asa stiu, ca de aia ziceam sa vad din gama de o au ei in spital cu care ma inteleg mai bine si dup aia sa imi iau, ca am auzit f multe povesti ori cu pompe luate si nefolosite deloc ori ca au luat una si nu era ok si au luat apoi alta si tot asa si de aia ziceam ca cel mai bine vad din spital cu ce tip de pompa ma inteleg mai bine si trimit familion sa cumpere, nu-i problema eu am cin sa alerge dupa chestii, abia asteapta :D

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

analessya13 eu am vazut cu ochii mei la eco de ce bebe al meu lovea mai tare jos decat sus....Statea gogoasa cu picioarele in gura Avea o talpita la nas si cealalta in mana in dreptul umarului. Contorsionist de mic.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 37+ Sebastian Petru

AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

analessya..........eu pe 16 an DPN-ul, si dr a zis ca daca nu se intampla nik, pe 20 sa mergem inapoi si ne-a face ceva....................

in alta ordine de idei, la noi s-a asternut linistea profunda..........................
nu misca nici musca in burta.........................
interesant:)

ma bucur sa vad lume noua.........................

super fain..............
dar sa si scrieti sa va mai cunoastem si noi, daca mai sunt si alte fete.................

iar la cele nou venite!!!!!!bine ati venit sa aveti nasteri usoare si copii sanatosi!!!!!!!!

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Alexuzza, multumesc mult de numar am vb si nu au pe stoc, pe 21 primesc. Daca Maia e cuminte si sta in burtica atat cat vreau eu, o sa fie numai bine s-o pot cumpara atunci Multumesc inca o data

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

HAIRCUT am sunat le bebe shop, nu au in stoc pompe, daca vrei comanda sa iti aduca. eu pan la urma am comandat ca am vazut ca aia electrica de la NUK e 3 milioane! brrr nu mai dau o tona de bani pe chestii care le voi fol de cateva ori (numai in primele luni , da-ti seama) si aia de la Avent are si recipiente de pus lapte, la marele fix! o iau si gata ca ma dau batuta in fata avertismentelor mamicilor cu experienta (merci LILYK)

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

haircut, multumim, da, suntem, cel mai bine se vede in desenele anei unde e plin de inimioare, casa noastra in mijloc si fetzele tuturor la ferestre; mami, tati, ana, ema, floricele in curte, etc. sper sa ramanem asa muuuult timp

cris_mario si alexutzza, imi pare rau ca amandoua ati avut asa ghnion cu recoltatul. la mine macar a aparut vanataia a doua zi dupa, adica joia trecuta, nu mi-a trecut nici pana azi, dar nu ma doare. cred ca oi fi facut eu ceva?

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

haircut sunt superbe pozele si tu la fel
si am mai vazut si fetele lui baly,sunt minunate,niste scumpe ...si niste poze de la o nunta,dar sincer nu stiu a cui...akl scrie "nunta noastra"...imi cer scuze dk s-a spus si eu eram pe luna

alexutzzza,haircut

blue_flower...te asteptam mai des

ratusca tu maine esti programata la ceza??

eu am terminat de calcat rufele uscate(mai am o tona la uscat)...si akm stau

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Unde vedeti voi pozele astea??? Cu haircut baly?

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buan ziua

Scuzati ca dau buzna.
Urez si eu bun benit bebeilor vostri, spun felicitari mamicilor si nastere usoara burticilor

Nu stiu daca aveti mamici din iasi, dar daca da, ma gandeam sa le spun ca este Infacol ( renumitul siropel pentru colici care la noi a facut minuni) in farmacia sensiblu de la gara la 21 lei

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Unde vedeti voi pozele astea??? Cu haircut baly?

37+ Yannis

intri pe webshots.com...user:pufuleti_2010..parola aceeasi ca la contul comun de mail

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput