BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Off, Petra . Despre ce sindrom e vorba si cum l-au depistat?Se poate trata? Putem sa te ajutam cu ceva, orice? Trebuie sa fii tare pentru puii tai. Suntem alaturi de tine.

Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR cam 7 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Eu sunt bine asa ca ma imbrac si fac o plimbare nu am mai iesit de cateva zile din casa stau numai in pat si din pat pe canapea. Asteptam sapt asta sa vina mai muli fulgusori eu voi astepta pana sapt vitoare sa nu ne aglomeram .
Doamne ajuta sa fie bine si asteptam sa punem majoretele.

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

Dragele mele,

Nu am mai intrat pe forum si probabil o perioada nici nu o sa mai intru pentru ca Dumnezeu ne supune unei incercari grele. Am suferit un soc cand am aflat ca fetita noastra sufera de un sindrom extrem de rar, despre care nu se cunosc prea multe. Momentan se pare ca nu este o forma foarte grava si sper ca Dumnezeu sa ne pazeasca de alte vesti proaste.

Iertati-ma ca nu sunt in stare sa mai scriu pe forum.

Felicitari noilor mamici si sa va dea Dumnezeu tuturor bebelusi sanatosi, ca e cel mai important.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 39+ cu

doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sa fiti tari!!!!!!!!!!!!!
suntem alaturi de voi cu o rugaciune la doamne doamne!!!!!!!!!!
ooooooooooffffffffffff viata asta...............
aveti grija de voi si sa ii dea dumnezeu sanatate la fetita...........

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Cris.mario, imi pare rau ca ai trecut si tu prin asa cevapune ceva rece pe mana. Am mai dat si eu de asistente care sa-mi sparga vena la cat sange mi-au recoltat sarcina asta, dar macar aratau ca se simt prost pentru ce s-a intamplat si treceam mai usor peste Pozele mele sunt pe contul comun de pe webshots ca n-am fost atat de harnica sa-mi fac unul al meu

Cris dogarel, e de prisos sa mai spun o data ce minunatie de fata ai cred ca sunteti o familie tare fericita

Plateea, sa-ti fie de bine impartasania ai putut sa tii post?Ca eu nu pot renunta nicicum la lactate sa stii ca si eu ma rog de sot sa prind pozele alea de fapt el vrea sa-mi faca poze, dar numai cand suntem pe afara, cand lumina e nu stiu cum...eu vreau poze simple care sa-mi aminteasca de zilele astea, chiar daca sunt in pijamale si nemachiata in fine, bine ca sunt cateva acolo, cum necum...

Cine naste azi??Am venit intr-un suflet la calc de dimineata si nimic....HAI PUFULETILOR!!!!

35+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Buna burtici si mamaici,

Petra, of Doamne, ma intristez cand aud asemenea cazuri. Pacat ca nu se pot depista mai din timp anumite anomalii. E greu, sa va dea DD putere. Oricum nu am cuvinte.

Saptamana trecuta si eu am fost cu susul in jos. Aici in oras a fost valva din cauza ca o mama a murit in timpul operatiei de cazariana impreuna cu gemenele sale. Si inca nu se stie motivul. Dupa care o cunosinta a nascut copil mort din cauza medicilor care au lasat intr-un travaliu prea lung. Si saraca oricum era la al doilea copil, ar fi trebuit sa nasca mai repede. Of Doamne! Scuzati-ma daca vin cu asemenea stiri. Sa dea DD sa nastem toate bine si pui sanatosi.

Ratusca, eu zic ca e relevanta varsta ecografica, iar daca masuratorile femurului arata ca bebe e dezvoltat atunci nu are rost sa te gandesti ca ti-l scoate mai devreme.

Bea, acum chiar ca esti pe ultima 100 m, scoatem ceva motate? Mai ai cateva zile, parca 2!?

La ultima vizita, dr mi-a spus ca bebe se prezinta in pozitie cefalica, dar nu inteleg de ce simt impunsaturi mai puternice mai jos de buric unde practic ar tb sa fie manutele!? Nu ar tb sa simt picioruse prin stomac, prin ficat?

Ah, si cand stau in picioare sau fac efort asa imi apasa pe vezica, mai am si cateva pierderi.

Eu ma duc la aspirat toata casa, ieri am desfacut si bradutul, am de pus la punct casa acum cat mai pot. Sper sa se si pastreze.

Andreea, 36 s cu Edoardo si Alessandro 3.01.2007 (sper sa imi fac timp si sa imi pun si eu semnatura ca la carte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Fetelor, voi va luati/v-ati luat pompa de san? Cele care ati nascut deja, ati folosit asa ceva? Si tot cautand pe net am vazut ca pe bebeshopp punct ro au oferte f bune la body-uri si-s si Mothercare(aviz Alexuzza, stiu ca esti fan)

35+ Maia Ilinca

Am luat direct de la Mothercare ca au reduceri acum si am prins un set frumi de body cu maneca lunga, mai frumidecat ce are la bb shop. Mercik

37+ Yannis

Cu placere! Eu eram curioasa daca sa iau pompa pentru ca am vazut ca e mult mai ieftina la bbshopp(de cea manuala de la Avent vorbesc, de asta am auzit si eu numai de bine) decat in alte parti si nu stiu daca o au tot timpul pe stoc sau trebuie facuta comanda din timp. Furia laptelui se intampla in primele zile,nu? Si am inteles ca atunci e ffff utila, plus daca vrei sa mai pleci undeva si sa-l lasi pe bb asigurat cateva ore

35+ Maia Ilinca

Eu stiu ca pompa si sterilizatoare au de regula pe stoc ptr ca se vand f bine, eu cand am fost sa iau sterilizatorul aveau pe stoc, vezi ca iti dau PM cu numarul tipei de la BB shop, suna sa intrebi sa vezi daca au pe stoc, prima comanda o vor aduce pe 21 ianuarie ca au avut pauza de sarbatori, eu tot de acolo o sa iau daca o iau pe cea de la Avent. Bafta! si...da asa stiam si eu ca iti treb in primele zile mai ales....inca ma codesc si ma zgarcesc eu vreau sa vad intai ca am lapte...

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna fetele!
Am inceput sa va citesc cu entuziasm si m-am tot posomorat pe parcurs cand am vazut ca ati mai avut parte si de lucruri neplacute si chiar au aparut si vesti rele.
Eu sper ca pana la urma toate se vor rezolva, iar lucrurile astea neplacute se intampla doar pentru a ne mai "condimenta" un pic viata si a ne face sa "distingem" mai bine comparatia intre bine si rau.
Hai sa nu cadem totusi cu toatele in butoiul cu melancolie sau depresie ca fetele care au avut sau au probleme acum nu au nevoie de compatimirea noastra si de "indispozitia" noastra, ci de sustinere morala si incurajari.
Asa ca, fetele...oricat de greu ar fi si peste orice incercari ar trebui sa trecem, tre' sa le acceptam ca facand parte din viata noastra si din realitatea cu care trebuie sa ne confruntam....trebuie sa avem speranta si putere si credinta in Dumnezeu ca pana la urma toate se vor rezolva. Sunteti constiente cu toatele ca viata noastra e o suma de urcusuri si coborasuri....curba lui Gauss. Poate acum unele dintre noi suntem in punctul de jos, dar nu ramanem vesnic aici...urmeaza ascensiunea si ajungem din nou in varf....apoi iar coboram...si tot asa....asta e viata!
Trebuie s-o traim cu bune si rele!
So....capul sus, putere, curaj..... si sa ne sustinem reciproc, mai ales cand e mai greu....si in final o sa fie bine!!!
Pupici la toate!
Ma pentru toate mamicile si toate burticulete care trec acum prin clipe mai dificile...

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Ratusca banuiam eu ca fiind duminica nu poti sa speli, deci calci si de aia nu ai intrat . Hai incearca azi sa nu faci nimic, treb sa te odihnesti si sa te rasfeti ca dupa aia.... Roaga pe mami tau sa calce , tu rasfata-te azi!

arwen ma gandeam ca esti cu program incarcat, da nici asa! fara un mesaj nimic! Ma bucur ca ai intrat!

cris mario plang si eu cu tine ca stiu cum e! eu inca am vanataie de vineri ce idioate!!!! Doamne!!!

Petra!!! no comment! Multa bafta! Dumnezeu sa va ajute si pe voi sa rezolvati si si pe noi toate sa ne tina departe de astfel de necazuri!!!

37+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Fetele, nu va simtiti ca actorii cu sala goala!! Sala e plina!!
Uite, si eu va citesc de la saptamana 5-6, acum am 36 de saptamani.
Sarcina mea e obtinuta prin FIV si am avut mari temeri si indoieli ca voi ajunge in sapt 12-13, sa scap de avort spontan.
Apoi am avut perioada foarte ocupata la servici, probabil credeau sefii ca nasc inainte de a-mi termina treburile si nu aveam timp nici de respirat. Pe bune, am avut zile cand nu am avut timp sa beau apa, adica am uitat de prinsa ce eram. In fine....
Am lucrat pana in sapt 34. De abia de cateva zile pot sa zic ca m-am mai linistit, desi continui sa lucrez de acasa, dar e altul ritmul.
Va citesc cu drag in fiecare zi, va stiu povestile, insomniile, va citesc postarile sotului meu!!, ne pare rau de fiece veste rea si ne bucuram la vestile bune.
Daca tot a trecut timpul si nu m-am mai inscris aici, promit sa ma inscriu la Clubul Scutecelor.
Pentru statistica, UM 26 apr, embrio-transfer pe 21 mai, DPN 11-12 feb, cezariana programata pe 8 feb, daca nu s-o intampla mai devreme ceva, la Medlife.
Poate mai sunt fete ca mine, care nu au scris, imi cer scuze, dar...nu a fost sa fie.
M-am simtit bine toata sarcina, nu am vomat nici macar o singura data, nu am contractii decat razlete, inca nu am terminat o cutie de no-spa pana acum, de cateva zile parca simt intepaturi in col cand stau in picioare la bucatarie mai mult. In rest...totul e bine.
Avem baietel si speram sa fie sanatos. La nume inca ne mai gandim, probabil va fi Alex, dar...nu e neaparat definitiv.

36+

Felicitari! FIV? de obicei se fac gemeni cel mai adesea prin FIV nu? tu ai "scapat" numa cu unu! sa fie bb sanatos si sa intri mai des!

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Fetele am uitat sa va zic.
Pentru cele care nu gasiti detergent pentru bbelusi.
Am fost sambata la real si aveau detergent de bebelusi de la sano.

37+ Teodor AMR 10 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput