BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 12
gratiana77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aylin_tarcan Dragele mele, Nu am mai intrat pe forum si probabil o perioada nici nu o sa mai intru pentru ca Dumnezeu ne supune unei incercari grele. Am suferit un soc cand am aflat ca fetita noastra sufera de un sindrom extrem de rar, despre care nu se cunosc prea multe. Momentan se pare ca nu este o forma foarte grava si sper ca Dumnezeu sa ne pazeasca de alte vesti proaste. Iertati-ma ca nu sunt in stare sa mai scriu pe forum. Felicitari noilor mamici si sa va dea Dumnezeu tuturor bebelusi sanatosi, ca e cel mai important. Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 39+ cu ![]() |

pentru bebe sa fie bine. Va tinem pumnii sa se gaseasca o rezolvare cat mai repede posibil. Iar voi sa fiti tari sa puteti sa treceti cu bine peste tot.
37+
(Amaris-Stefania)AMR 3 saptamani!
poze
dastefa spune:
si eu voiam sa zic una alta dar mi-a pierit tot cheful/curajul dupa ce am citit mesajul Petrei-fara cuvinte

sa fie cat mai putin grav
cat despre eco-eu am un mare stres inca de pe vremea DT si TT ca nu astea sunt singurele probleme pe care le poate avea un bb.Sunt o multime de boli ce nu pot fi depistate inainte de nastere
scuze dar am cazut in butoi
Mihaela
37+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
lillyka spune:
cris dorgarel
anestezia cu nemancat si nebaut inainte mi se pare ca e pentru totala, dar ei iti spun sa faci asta in cazul in care intervine ceva sa nu fi mancat si baut sa poata sa iti faca si sa nu iti fie rau...dar pentru rahie nu exista sa nu mananci si sa nu bei inainte, dar pentru ca sa le fie mai usor in cazul in care intervine ceva la ceza programata iti spun asta
alexutza pompa iti trebuie in spital, ca sa te mulgi de a doua zi sa stimulezi lactatia...ca bebele e micut si nu stie sa suga tare bine, suge si el, dar e buna si pompa...si e bine sa o ai dinainte ca daca te apuca febra laptelui noaptea...cine si unde alearga...mai bine sa ai totul
37+
Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
AMR maxim 1 saptamana
mariucasara spune:
Petra chiar nu am cuvinte...Daca vei simti nevoia sa vorbesti, sa te descarci noi suntem aici. Ne rugam pentru voi sa aveti putere sa le duceti pe toate si sa primiti vesti bune.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
37+
Sebastian Petru
AMR 3 saptamani oficial...Neoficial vreo 9 zile...
lillyka spune:
| citat din mesajul lui lillyka cris dorgarel anestezia cu nemancat si nebaut inainte mi se pare ca e pentru totala, dar ei iti spun sa faci asta in cazul in care intervine ceva sa nu fi mancat si baut sa poata sa iti faca si sa nu iti fie rau...dar pentru rahie nu exista sa nu mananci si sa nu bei inainte, dar pentru ca sa le fie mai usor in cazul in care intervine ceva la ceza programata iti spun asta alexutza pompa iti trebuie in spital, ca sa te mulgi de a doua zi sa stimulezi lactatia...ca bebele e micut si nu stie sa suga tare bine, suge si el, dar e buna si pompa...si e bine sa o ai dinainte ca daca te apuca febra laptelui noaptea...cine si unde alearga...mai bine sa ai totul 37+ Luca Alexandrupoze lucruri bebe AMR maxim 1 saptamana |
37+
Luca Alexandrupoze
lucruri bebe
AMR maxim 1 saptamana
Ashera spune:
Si mie mi-a fost de mare ajutor pompa de san, inca din a doua zi dupa ce am nascut. Am folosit-o la greu in spita. Nu stiu ce m-asi fi facut fara ea.
Si am folosit-o mai mult de un an. A fost cel mai util lucru pe care l-am cumparat
. E Avent, si sincer o recomand tuturor.
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
37+
Patrick
haircut spune:
Petra
Dumnezeu sa va ajute sa depasiti cu bine momentele astea si sa vaniti cu bb sanatoasa acasa

Daca te putem ajuta cu ceva....
macar o vorba buna o sa gasesti mereu pe aici, te asteptam cu drag
35+
Maia Ilinca
lia_2009 spune:
Petra ne rugam pt voi sa fiti bine. Poate s-au inselat doctorii si o sa fie totul bine.
38 sapt 
lillyka spune:
imi pare rau de Petra, sa o ajute D-zeu
37+
Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
AMR maxim 1 saptamana
haircut spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Fetele, nu va simtiti ca actorii cu sala goala!! Sala e plina!! Uite, si eu va citesc de la saptamana 5-6, acum am 36 de saptamani. Sarcina mea e obtinuta prin FIV si am avut mari temeri si indoieli ca voi ajunge in sapt 12-13, sa scap de avort spontan. Apoi am avut perioada foarte ocupata la servici, probabil credeau sefii ca nasc inainte de a-mi termina treburile si nu aveam timp nici de respirat. Pe bune, am avut zile cand nu am avut timp sa beau apa, adica am uitat de prinsa ce eram. In fine.... Am lucrat pana in sapt 34. De abia de cateva zile pot sa zic ca m-am mai linistit, desi continui sa lucrez de acasa, dar e altul ritmul. Va citesc cu drag in fiecare zi, va stiu povestile, insomniile, va citesc postarile sotului meu!!, ne pare rau de fiece veste rea si ne bucuram la vestile bune. Daca tot a trecut timpul si nu m-am mai inscris aici, promit sa ma inscriu la Clubul Scutecelor. Pentru statistica, UM 26 apr, embrio-transfer pe 21 mai, DPN 11-12 feb, cezariana programata pe 8 feb, daca nu s-o intampla mai devreme ceva, la Medlife. Poate mai sunt fete ca mine, care nu au scris, imi cer scuze, dar...nu a fost sa fie. M-am simtit bine toata sarcina, nu am vomat nici macar o singura data, nu am contractii decat razlete, inca nu am terminat o cutie de no-spa pana acum, de cateva zile parca simt intepaturi in col cand stau in picioare la bucatarie mai mult. In rest...totul e bine. Avem baietel si speram sa fie sanatos. La nume inca ne mai gandim, probabil va fi Alex, dar...nu e neaparat definitiv. ![]() 36+ ![]() |
Bine ai venit
te asteptam cat mai des si cu vesti bune.Teoretic pe 8 feb as avea si eu DPN, dar sper sa bina bb pana atunci, mai ales ca dr e plecata intre 5-7feb.Bine ai venit Florina F

35+
Maia Ilinca