BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

CRIS_MARIO, oare de ce nu ma mira atitudinea personalului medical?! Daca le dai, te baga in seama daca nu poti sa si mori. Uf, sper sa nu avem parte de asa ceva si in spital desi nu prea pot sa fiu optimista din punctul asta de vedere.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 3 saptamani!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Bea,Gratiana

cris.dogarel...credeam ca doar eu am ratat pozele lui haircut ...so suntem mai multe....haircut le mai postezi odata pls ......cris.d ce dulce e Ana......si mario vine si ii spune poezii si ma pupa pe burtica din 2 in 2 min...si mai nou dimi o intreaba dk a dormit bn,si akm knd am vnt de la dr m-a intrebat dk o doare si pe ea mana:))

arwen ...m-am bucurat enorm sa te citesc,sper sa revii curand cu msj ala pierdut

sorina F bn ai revenit...or fi multe fete care citesc din umbra,sau care doar citesc,dar e greu sa-ti dai seama dk nu posteaza

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Dragele mele,

Nu am mai intrat pe forum si probabil o perioada nici nu o sa mai intru pentru ca Dumnezeu ne supune unei incercari grele. Am suferit un soc cand am aflat ca fetita noastra sufera de un sindrom extrem de rar, despre care nu se cunosc prea multe. Momentan se pare ca nu este o forma foarte grava si sper ca Dumnezeu sa ne pazeasca de alte vesti proaste.

Iertati-ma ca nu sunt in stare sa mai scriu pe forum.

Felicitari noilor mamici si sa va dea Dumnezeu tuturor bebelusi sanatosi, ca e cel mai important.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

neata fetele.....multumim de cafea ...chiar imi fac una ca's cu nervii la pamant.

am fost la dr de fam dimineata sa-mi fac analizele....am stat la coada desi am burta la purtator...parca eram invizibila..desi erau doar vecini de-ai mei pe acolo...in sfarsit intru si eu si imi ia sange(tot sangele cred!!!) m-a nenorocit....mi-au dat lacrimile cat de tare m-a durut mana (i-am spus ca ma doare,dar a zis nepasatoare ca mai dureaza putin)...bun...apoi se uita pe carnetel si citeste ce analize tre' sa fac:imi spune apoi senina pai ce VDRL-ul nu l-ai mai facut ....hm ...ala se face o sg data...si i-am zs pai daca asa a scris dr gine inseamna k nu l-am mai facut k el mi-a dat toate analizele pana akm.....si urocultura nu ti-o pot face,te duci la farmacie si-ti iei vas steril si maine dimi te duci la laboratorul de anlize si ti-o face contracost...bun....dar apoi o intreb cand sa vin dupa ele si-mi zice luni.....pana aici...si am inceput:pai de ce doamna nu mi-ati spus k le faceam pe toate contracost si mi le luam pana pe 15,adica pana atunci cand eu am nevoie de ele...asistenta asta e vecina mea si am invatat-o prost...de fiecare data cand ma duceam ii dadeam bani...si akm nu i-am dat k NU AM VRUT !!! si si-a schimbat comportamentul.....bun...ma duc la masina ...sotul coboara si-mi iese inainte ,ma vazuse k apr plangeam... si mai mai sa se duca peste ea akl...dar l-am calmat

in sfarsit...sincer chiar simteam nevoia sa ma descarc...nu vreau sa va suparati pe mine

aaa am uitat am mana varza facuta...cred ca mi-a spart vena

De-asta merg eu sa fac analizele la privat.
Merg la un singur laborator, spun ca unt insarcinata si intru prima.
Acolo o singura asistenta foarte tanara imi ia sange(eu numai pe ea am nimerit-o).
Este singurul loc in care imi ia sange fara sa-mi sparga venele. Ale mele nu se vad deloc. Nu s-au vazut niciodata, dar asistenta asta tanara jos palaria, o fata de nota 20. Ne mai si tainuim. Chiar imi povestea ca are uter infantil si ca nu va avea copii niciodata.

37+ Teodor AMR 10 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

Dragele mele,

Nu am mai intrat pe forum si probabil o perioada nici nu o sa mai intru pentru ca Dumnezeu ne supune unei incercari grele. Am suferit un soc cand am aflat ca fetita noastra sufera de un sindrom extrem de rar, despre care nu se cunosc prea multe. Momentan se pare ca nu este o forma foarte grava si sper ca Dumnezeu sa ne pazeasca de alte vesti proaste.

Iertati-ma ca nu sunt in stare sa mai scriu pe forum.

Felicitari noilor mamici si sa va dea Dumnezeu tuturor bebelusi sanatosi, ca e cel mai important.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 39+ cu

suntem alturi de voi..si ne rugam ptr bebica ..sanatate multa ei si putere voua

Mergi la inceput

lucia ...foarte bine procedezi...sincer cam asa faceam si eu..dar akm parca am fost batuta in cap nu stiu ce am avut si vb lui cris.d si a alexutzzei mi se vad venele din avion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetele, nu va simtiti ca actorii cu sala goala!! Sala e plina!!
Uite, si eu va citesc de la saptamana 5-6, acum am 36 de saptamani.
Sarcina mea e obtinuta prin FIV si am avut mari temeri si indoieli ca voi ajunge in sapt 12-13, sa scap de avort spontan.
Apoi am avut perioada foarte ocupata la servici, probabil credeau sefii ca nasc inainte de a-mi termina treburile si nu aveam timp nici de respirat. Pe bune, am avut zile cand nu am avut timp sa beau apa, adica am uitat de prinsa ce eram. In fine....
Am lucrat pana in sapt 34. De abia de cateva zile pot sa zic ca m-am mai linistit, desi continui sa lucrez de acasa, dar e altul ritmul.
Va citesc cu drag in fiecare zi, va stiu povestile, insomniile, va citesc postarile sotului meu!!, ne pare rau de fiece veste rea si ne bucuram la vestile bune.
Daca tot a trecut timpul si nu m-am mai inscris aici, promit sa ma inscriu la Clubul Scutecelor.
Pentru statistica, UM 26 apr, embrio-transfer pe 21 mai, DPN 11-12 feb, cezariana programata pe 8 feb, daca nu s-o intampla mai devreme ceva, la Medlife.
Poate mai sunt fete ca mine, care nu au scris, imi cer scuze, dar...nu a fost sa fie.
M-am simtit bine toata sarcina, nu am vomat nici macar o singura data, nu am contractii decat razlete, inca nu am terminat o cutie de no-spa pana acum, de cateva zile parca simt intepaturi in col cand stau in picioare la bucatarie mai mult. In rest...totul e bine.
Avem baietel si speram sa fie sanatos. La nume inca ne mai gandim, probabil va fi Alex, dar...nu e neaparat definitiv.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

aylin_tarcan- chiar ma gandeam zilele trecute la voi, daca sunteti acasa si cum v-ati acomodat. De ce tocmai voi ? Off, nu am cuvine .... Oare de ce nu s-a vazut la eco? Sa va dea Domnul putere sa treceti peste . Daca te putem ajuta sau oricand vrei sa vorbesti cu cineva suntem alaturi de tine .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 36+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

...
..imi pare asa rau de Petra....nush ce sa zic...incepe sa-mi fie frica..prea multi copii cu probleme...
....
vroiam sa mai spun una alta dar...chiar m-am intristat de tot...

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....11 kile cu Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Petra, imi pare tare rau... Suntem alaturi de tine
Daca putem ajuta cu ceva, cu orice... te rog sa ne spui...

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 37+ Patrick

Mergi la inceput