BRAVO SAGETUTZA,UNBOTICUTZ,AMIR! Pufi 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 21
bAly spune:
Si noi pe aici tot 2 in 1. Sper sa ajungem incet incet pina duminica sa avem 37 de sapt implinite.

Hai Bea!!!! Pin' ce merg eu la nani diseara sper sa vii cu vesti minunate!!!

Vine Surpriza
Alina
36+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
decenuela spune:
seara buna la toata lumea....
n-am citit inca cap 101 dar recuperam...
anunt prima zi de evadareeeeee.....cum nu iesisem din casa de anul trecut azi..gooooo.....a venit tanti care ma ajuta la curatenie si....schimbat , papat , adormit si....tusti
am inscris bb la dr de fam, platit fac k incep sesiunea, shopping real...venit acasa...bb tot somn de voie...di vis,,,sa nu ziceti ca-s nebuna, am incredere in femeie..plus k are dsi ea nepotik de 2 ani..asa k stie...
incepe sa fie santajist,,,in sensul k mai maraie si mok...doar sa merg sa-l iau in bratze,..si cica nu-i f bine...sa-l mai las sa...faca plamani...k nu mai scap pe urma...
de la ceza tot nu mi-am revenit cu scaunul...desi mananc ok...si alimente ok pt laptic,,sa evitam cat mai mult colicii. sper sa invatz totsi sa postez si io poze cu motanul meu...posesiv. a....ii place mai mult sa doarma pe pat langa mine decat in cos ...iar io..ca sa nu am sifonie in bloc....cedez...

...dumnezeule.,..ma simt manipulata de o gargaritza de 3 kg,...hm...
aveti grija de voi...trec toate,,,si apoi ajungeti la degetul cel mic al unor mucosi care v-au dat tone de emotii...pofte...kg...
...
va pup

cristies

...ai scris park indigo..
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
decenuela spune:
seara buna la toata lumea....
n-am citit inca cap 101 dar recuperam...
anunt prima zi de evadareeeeee.....cum nu iesisem din casa de anul trecut azi..gooooo.....a venit tanti care ma ajuta la curatenie si....schimbat , papat , adormit si....tusti
am inscris bb la dr de fam, platit fac k incep sesiunea, shopping real...venit acasa...bb tot somn de voie...di vis,,,sa nu ziceti ca-s nebuna, am incredere in femeie..plus k are dsi ea nepotik de 2 ani..asa k stie...
incepe sa fie santajist,,,in sensul k mai maraie si mok...doar sa merg sa-l iau in bratze,..si cica nu-i f bine...sa-l mai las sa...faca plamani...k nu mai scap pe urma...
de la ceza tot nu mi-am revenit cu scaunul...desi mananc ok...si alimente ok pt laptic,,sa evitam cat mai mult colicii. sper sa invatz totsi sa postez si io poze cu motanul meu...posesiv. a....ii place mai mult sa doarma pe pat langa mine decat in cos ...iar io..ca sa nu am sifonie in bloc....cedez...

...dumnezeule.,..ma simt manipulata de o gargaritza de 3 kg,...hm...
aveti grija de voi...trec toate,,,si apoi ajungeti la degetul cel mic al unor mucosi care v-au dat tone de emotii...pofte...kg...
...
va pup

cristies

...ai scris park indigo..
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
floricel79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SorinaF
Multumesc pentru parola. Nu ma confunzi...eu aveam recomandare de amniocenteza...pe care am refuzat-o. Am facut mai multe ecografii la vremea respectiva, pe la vreo 2 doctori( care mi-au zis ca trebuie sa am un ghinion incredibil sa iasa copilul cu Sd, toate masuratorile fiind normale) si am decis sa am incredere ca bebele meu e sanatos si nu poate sa aiba sindromul Down. Felicitari pt memoria buna. 34+ ![]() |
Buna Sorina,
drept urmare a ce teste ti s-a facut recomandare de amniocenteza?
Eu mi-am facut de 2 ori DT si mi-a iesit prima data 1:480 si l-am repetat si a doua oara in speranta ca prima data a fost ceva eroare si mi-a iesit 1:280!!!
Medicul la care merg si dr care mi=a facut DT au spus ca nu e o problema rezulatul, ca riscul se situeaza mult sub praagul de 250 sub care se rec. amio.
Pa de alta parte eu mai am o colega de birou care a avut embrion cu probleme, se vedea ffff clar si la ecograf iar DT a iesit 1:20 probabilitate de SD.
Eu am fost stresata in perioada aceea si apoi am incercat sa gandesc pozitiv; acum, de cand misca bebe si mai ales pt ca este foooarte miscaret si activ, ma gandesc ca nu poate fi nici o problema cu un bebelus atat de activ.
Eu mai am o fetita de 3 ani, sanatoasa si frumoasa :)), dar nu misca in burtica nici jumate fata de cat misca bebelina nr2.
Ce sa zic, nici nu mi-as putea imagina sa nu fie altfel decat bine... mai avem putin si o sa ne convingem ca-i asa. Doamne ajuta!
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
33+
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel cris_mario, am incercat o ora sa schimb numele si s-o trec pe blue flower pe lista, dar nu merge DC-ul. poate mai pe seara, sau daca altcineva careia ii merge mai repede.... blue flower, ne dai si data nasterii (sa-ti zicem LMA Cris, 37+cu Ema si Ana(2003)poze AMR cam 7 zile! |
Data nasterii 23 nov 1976.
nasc la Medlife cu Predoi Silviu
36+

Ema si