"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"
Raspunsuri - Pagina 19
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Observ ca e linisteeee..Unde e gecko?! Cate saptamani ai,13-14(??),mai fusesi la fofolog?Cam in 3-4 saptamani aflam si sepsul?! |
16 si o zi ca sa fim precise
Nicoleta spune:
Sunt in zona, nu m-am testat inca... daca vine, bine, daca nu... nu.
Am cautat o "farfurie" de zapada de-am innebunit, in total 6 magazine!! MAAAARI si LAAATE! Si nimic. Am sanie usoara, dar nu e voie cu asa ceva... brrrr. Buricul lunii!
http://good-times.webshots.com/photo/2973552790103379982zPQrRS
Cine zicea ca Mate are ochii albastri? ![]()
zozela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
16 si o zi ca sa fim precise SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
Moaaamaaa!!!Sa nu-mi spui ca sti si ce ascunde intre picioare!?!!
Nicoleta,cat calm la tinee

De ce nu e voie cu sania?!

Oaaau!!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
Nicoleta spune:
Zoze, mai bine strang bani pentru trusoul de fetita :). NU stiu cat este un test de sarcina aici, nu este momentul pentru o sarcina... nu sunt sigura ca ar putea sa fie una, dar am vazut musca de pe caciula...
Nicoleta spune:
Zoze, se duc maine dupa-amiaza la sanius cu afterschoolul... si tre sa urce si sa coboare scari... e voluminoasa... dar de unde sa iau eu as ceva??
Nicoleta spune:
Gecko, sper ca nu te-am speriat eu cu bata data trecuta...
ai aflat sexul lui bebe si vei fi si tu mandra mama de baieti? Si nu vrei sa ne spui?
luny spune:
.. faze care m-au lasat masca ieri si azi:
-eram in dus, ud pe jos, Mufa dupa mine..l-am trimis dupa clama mea de par, care era in pat, printre jucariile lui carate acolo, mai mult sa iasa din baie...a venit cu ea si mi-a dat-o![]()
-se duce la cuptor, si pune mana direct pe butonul ala care suna cand il programezi, si face 'rrrrrrrr', adica alarma..folosim ff rar ca suna tare de ne kkm pe noi de frica, facem infarct cu sunetul ala, nu's cum a tinut el minte, si mai ales care-i butonul
..cred ca Mateiu' e mai destept decat se arata![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
de azi a aparut si pe piata noastra testul de testare a gripei porcine la domiciliu:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/882278/Teste-de-gripa-noua-la-domiciliu/
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
clauclau spune:
Luny, asa este, Mateiu' este super destept. Si Rebi ma uimeste rau de tot...seara inainte sa mergem la culcare ii scoate pijamalele lui Razvan din dulapul lui si i le da, apoi daca ma vede fara papuci prin casa mi-i aduce si ma cearta, dimineata imi da rimelul din baie , imi aduce cizmele sa ma incalt, imi da geanta si cate si mai cate. Si mereu cand ii cer cate ceva stie sa-mi aduca. Si anumite chestii stie sa le duca singurica la gunoi...Iar acum face propozitii si mor dupa ea! Si se rasfata si imi ia fata in maini si ma pupa si ma strange de gat si ne alintam amandoua ca niste pisicute, mai avem putin si toarcem! Sunt dementiale momentele astea, mor dupa ele!