"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata dragele mele!

Mihutza
Mimo imi place cum s-a imbracat Teo

Simo l-am vazut si eu pe bebe Mic...ce scump este!!!!!!!!!!

Zoze

Naty

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

Razvanici
si -ici mamei si felicitari pentru un copil asa de frumos si cuminte

si destept

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Neata!
Clau LA MULTI ANI! pt Razvanici, sa creasca mare, frumos si sanatos!
Simo ce frumos e Micu... off asa as mai face si eu unul
Am vazut si Ursuletii, mama ce ti-a crescut parul! Si ce burtica frumoasa!
Mimo Teo e super! La perioada asta ma gandesc si eu cu groaza, dar ce sa facem, nu-i putem tine legati de noi toata viata.
Zoze uite pt tine: http://family.webshots.com/album/576269656VpvfcV
Ma duc sa scot copilul la aer, vb mai tarziu. la toata lumea
PS - Ce e galilila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Va rog sa luati la cunostiinta ca afara e PRIMAVARA Soare, cald, pasarele ciripesc Scoateti/trimiteti copiii afara

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Adio Alli Am citit un articol de mi s-a facut parul maciuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, ce bine ca te-ai razgandit, tocmai voiam sa intru sa-ti spun sa nu iei ca-s groaznice, am auzit chestii tare urate dupa administrarea lui cateva saptamani. Mai bine natural asa fara pastile. Ia cartea lui Bilica , mie mi se pare tare motivatoare , chiar azi dimineata citeam putin din ea ca nah, am pus si eu 1-2 kg cu toate sarbatorile si vreau sa dau inapoi cateva kg. Pana la vara musai sa ajung la 50! Cat despre Teo te inteleg perfect, copiii cresc prea repede si pe de-o parte suntem foarte mandri, iar pe de alta parte simtim ca-i pierdem cate putin. Ceea ce nu e ok, dar sunt sentimente de mama, n-avem ce face! Asta-i mersul vietii.

Multumesc fetelor pentru urarile de Razvanici, sunt mandra de un copil asa bun, aveti dreptate. La fel ca Mimo, ma uit la el cum se transforma, devine usor, usor un mic barbatel si sentimentele mele sunt putin confuze uneori. Si ma supar pe mine si ma simt vinovata ca de multe ori stau cu gura pe el si-l mai cert, ba de teme, ba de dezordine, ba ca o mai necajeste pe Becca...diverse motive. Si-mi pare rau apoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce vremeee!! parca-mi revine cheful de viata, inverzesc si inmuguresc si eu, desi sunt ATAT de alergata de Matei, de nu mai vad bine acum, era lac de transpirat cand am venit, si nu l-am imbracat gros..acum doarme dus!
stela, (miha), sa stii ca nici la noi nu a funtionat cu pusul pe canapea de la inceput..intai a stat unul din noi cu el si nu-l lasam sa coboare, ii tot spuneam ca nu are voie pe jos, culcat! si ca pana nu se linisteste nu coboara de acolo..dar sa stii ca e mult mai bine asa, de cand a inteles ca asta e un fel de pedeapsa, ptr ca se calmeaza mult mai repede decat daca il las in pace, pe jos..
..ma duc sa vad ce pot sa fac cu un pipet de curcan, ca-mi apare sotul hamesit de la job curand..a, e la program de 8 ore saptamana asta, face un curs pe o masina maaare si noua..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Observ ca e linisteeee..Unde e gecko?! Cate saptamani ai,13-14(??),mai fusesi la fofolog?Cam in 3-4 saptamani aflam si sepsul?!

Olllgaaaa,ce ti-au facut de disparusi asa?!

Ramo

Oh,Miha si eu sunt data demult! Sunt doar a lui!!

Nicoleetaaa,ce faaaci?!Ti-e bine?!

Hai ma..cand va testati?!

Soooviiiii?!

Adriutaaaa?!!!

Viiioooo?!

lunyleeloo!!Si mie tot a capac imi suna!

Mimo,cred ca niciodata nu vei fi pregatita. O sa te obisnuiesti.Cred ca acum incep provocarile si la voi!! Mama ce greu ne-a fost noua cand am vazut-o p'a noastra plecand la clubSi in ce tzoale si ce aranjamente!!Hai ca-ti dau un link pe mess..

Irina si Clau!

Uff,Cleme,tot dulcica a ramas Diana!! Vad ca si ea adoarme asa..pe nepusa masa,ca Vladul UrsuliciiFrumos,frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Va rog sa luati la cunostiinta ca afara e PRIMAVARA Soare, cald, pasarele ciripesc Scoateti/trimiteti copiii afara

Poate la voi...La noi ninge/ploua (inca nu mi-am dat seama...) de dimineata, e frig si mohorat
L-am scos pe Bubu vreo 30 min prin jurul blocului si l-am adus in casa murdar ca un purcelus

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'paa-cuu' era, de fapt, papagalul, desi e posibil sa fie 'paa-guu' pt ca nu inteleg exact, dar e clar ca de papagal e vorba, ca l-a vazut la nasi si s-a dus extaziat si strigand la el, si acasa in cartile lui mi-l arata mereu
Azi afara, ne-am intalnit cu o fetita p-aici, 'titzaa' se numea Maria, si le-am facut cunostinta..eu stateam de vorba cu bunica, si in viteza lui, il aud pe Mufa care flirta cu ea(adica, trecea in fuga razant pe langa ea) 'Marriiiaaa, Marriiiia'(pe 'r' l-a zis demuuult, cred ca a fost primul 'cuvant', de protest raraia, acum poate mai mult de-atat)

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput