"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Liana stii ca mi-e dor de tine, da? asa ma bucur cand apari!

Miha, confirm si eu cu obezitatea americanilor. Inca nu am scapat de kg puse la ei. Poate dupa bb2.

Nicol, eu as baga bunicile in sedinta. E mai importanta sanatatea fetei. Si eu sunt victima mancatului bine in familie (am fost crescuta tot de bunici). Iar cu Luca am pus piciorul in prag. Maica-mea a reactionat bine, nu-mi iese din cuvant si chiar e mandra de cat de sanatos mananca Luca. Soacra-mea ar fi facut excese, de ar fi putut. Dar am stat in ceafa ei tot timpul, iar acum s-a obisnuit ca NU se poate cum vrea ea. Un pic parca se teme de mine.

si apropo de kg, Luca are 13kg si 89 cm.

Ramo , asa face si Luca cand e momentul de varf. Noroc ca e rar. Adoarme repede, ii zicem “la nani” si se urca singur in pat, de regula dureaza nici 5 minute. Dar el e in clubul celor care nu dorm noaptea intreaga.

Clau, nu de placut e vorba. Am mai fost “acolo”. Nu ma tem de ce implica. Ci sunt suparata doar ca ma indeparteaza de “scopul meu in viata”… stiti voi…”e femeia cu mustata!”. La voi se zice asa?

mai, eu am un of cu Luca... nu vrea sa repete dupa mine/noi nicicum, daca zice ceva o face pentru ca a decoperit ca ii e mai usor asa. adica cere apa, papa, o striga pe Maya sau pe noi. Dar nu ne putem juca de-a "vorbitul". Asa ca are foarte putine cuvinte. Macar stiu ca poate, numa' nu vrea. Nu-s stresata, c-a veni si vremea asta dar am doo chestii:
1. ca nu ma pot distra de ce zice... inca
2. e taaaaaaaare independent... numa' cum vrea el.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

uite ca a sosit si Luny. se mai crizeaza si acum, cu planset si lacrimi, dar nu se mai arunca pe jos. eu am un fix cu pusul la "loc". mi-ar place sa nu-l folosesc. daca merge fara el e foarte bine. nu zic nu, ca de multe ori viata m-a contrazis.
acum cand se crizeaza ma cobor la nivelul lui si-l iau in brate si ii explic acolo ceva, orice, nu zic ca nu-i voie decat o data, apoi dezvolt "tema", de ce nu-i voie.
asta e alt fix de la experienta personala, imi ziceau ai mei direct si scurt "pentru ca asa zic eu, stiu mai bine!", mesajul subliminal era "ca-s adult, si tu esti copil, nu stii nimic!". acum am prelucrat-o pe maica-mea cum sa procedeze si ea. cu diplomatie, sa nu se supere, ca nu de rea ce-a fost a facut asa. (de fapt e o mama minunata).
apoi, dupa ce se calmeaza un pic, trece de la furie (ca nu-l las), la tristete (ca nu obtine ce-si doreste), moment care se simte in plansul lui, ma ridic si-l iau in brate si mergem la o alta activitate. tristetea e mai usoara de controlat decat furia. furia, o lasi un pic sa se descarce.

ma ce m-am intins

am editat, ca graba mare strica

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha la punctul 2, intra si Matei, se incadreaza perfect
aha, ce-i 'paa-cuu'?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

uite ca a sosit si Luny. se mai crizeaza si acum, cu planset si lacrimi, dar nu se mai arunca pe jos. eu am un fix cu pusul la "loc". mi-ar place sa nu-l folosesc. daca merge fara el e foarte bine. nu zic nu, ca de multe ori viata m-a contrazis.
acum cand se crizeaza ma cobor la nivelul lui si-l iau in brate si ii explic acolo ceva, orice, nu zic ca nu-i voie decat o data, apoi dezvolt "tema", de ce nu-i voie.
asta e alt fix de la experienta personala, imi ziceau ai mei direct si scurt "pentru ca asa zic eu, stiu mai bine!", mesajul subliminal era "ca-s adult, si tu esti copil, nu stii nimic!". acum am prelucrat-o me maica-mea cum sa procedeze si ea. cu diplomatie, sa nu se supere, ca nu de rea ce-a fost a facut asa. (de fapt e o mama minunata).
apoi, dupa ce se calmeaza un pic, trece de la furie (ca nu-l las), la tristete (ca nu obtine ce-si doreste), moment care se simte in plansul lui, il ma ridic si-l iau in brate si mergem la o alta activitate. tristetea e mai usoara de controlat decat furia. furia, o lasi un pic sa se descarce.

ma ce m-am intins

am editat, ca graba mare strica

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

te inteleg, si la mine cam la fel au stat lucrurile 'pt ca asa spun eu!'..noi nu facem asa cu el, explicam, explicam, pana ne ingalbenim..numa ca nu tine, nici eu, nici Liviu, nu reusim sa il linistim, sau sa-l facemn sa nu se mai puna pe spate..de multe ori, se arunca in fund, se intinde pe spate si sta acolo asa, mai ales afara face asa, vaianta mai linistita, acasa e mai rau..si nu se intampla chiar zilnic. Dar cand il apuca o criza d-asta, pr si simplu nu asculta nimic, nu te lasa sa-l consolezi, sa-l iei in brate, sa-i distragi atentia cu altceva,nimic!o fi incapatanat..ca sa zic intr-un fel!:) si mie mi-ar placea sa-l linistesc altfel, fara timeout, dar deocamdata nu functioneaza, sau nu ne iese noua, si recunosc ca mi-e tare ciuda..mi-e ca dam gres pe undeva..poate e prea rasfatat?..ne inmoiaie mai mult decat trebuie?..nu stiu, zau..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

CAPACUL?

Mergi la inceput

luny, sunt convinsa ca facem lucrurile astea natural.
si asta ziceam, ca ce functioneaza la unul, nu neaparat functioneaza la altul. poate o sa mearga alta tehnica, pe care o s-o poti folosi la alta etapa de varsta. acum suntem un pic limitati in actiune. ce cred ca ne poate ajuta este creativitatea... daca nu merge o "reteta", incercata alta. ceva tot va functiona.
am pe undeva niste e-carti cu jocuri pe varsta. trebuie sa le caut si le trimit pe mail-ul comun.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
Copil caposo-nervos am si eu ! Dar ce sa-i explici ca el urla si nu asculta si cu cat explic mai mult cu atat urla mai tare Incerc sa-l deturnez si nu sa cedez , de multe ori imi iese figura !
Insa ma recunosc exact in incapatanarea lui si lipsa de rabdare....ba chiar si in chestia cu vorbirea ma recunosc daca ma gandesc de exemplu cat mi-a luat ca sa vorbesc engleza Intelegeam, raspundeam in gand, stiam binisor dar mi-a luat o mie de ani sa depasesc complexele legate de pronuntie si sa inteleg ca 90% vorbesc incorect gramatical si merge si-asa!
Referitor la Teo, problema mea nu e ca nu arata bine (mai ales ca s-a reapucat de regim ) Problema mea e ca a crescut asa deodata, ca e provocatoare dar la suflet si la minte inca copil , ca e mulata toata si rochita aia se mai si ridica daca danseaza ...Habar n-am sa explic, nici eu nu stiu daca e pregatita psihic sa faca fata golanelilor pe care le provoaca, cred ca despre asta e vorba

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si sa nu uit...bai ce m-au mobilizat linkurile de la Mihu , ce tineri arata aia dupa ce au slabit ...m-as duce azi sa-mi iau Alli , medicamentul ala minune de-i fac reclama la tv ...habar n-am ce sa fac, sper sa nu-mi bage in ceata de tot metabolismul!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI RAZVANICI DE CLAU!SA CRESTI MARE SANATOS!
Sa-ti traiasca,Clau draga!
Cuscra,am vazut botoselul Micu!Dragul de el!
Nu am vazut decat poze cu sexoasa mami Ursuleata...restul am salvat la favorite pt cand voi avea timp.Cand e termenul,Ursu?
Mimo,am vazut si mandra-n soare.Dar pare ca a slabit muult...Cam exact exact la fel aratam eu la 15 ani..rotunjoara..parca ma vad...Si imediat ce l-am cunoscut pe Geo si am debutat inam ajuns o slabatura.Acum deci sunt grasa fata de cum aratam eu la 20 ani.
Luny,Miha,la noi inca nu functioneaza explicatul cand nu trebuie sa faca nu stiu ce lucru periculos si se arunca/tranteste pe jos si mai da si cu capul tare de podea si urla si face ca toate alea,dar nu intelege nik din ce-i spun...isi face numarul,eu o las in pace,doar incerc cu calm sa-i spun,ea ma acopera urland mai tare...nici vorba sa incerc cu pus pe canapea ca Mufy,face ca toate alea..mdea...mai avem..Dar a devenit si f rasfatata.Profita de faptul ca noi,venind de la lucru,incercam sa-i oferim multa atentie si ii cam facem jocul...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Razvanici
si -ici mamei si felicitari pentru un copil asa de frumos si cuminte

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput