"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

simo sa fie sanatos MICU..beyy al meu socrel il alinta pe andru "micu",noi il mai alintam la fel ...ce-mi place ..ha...

zoze ptiuu bine ca-i decat I si nu dooo ca nu-ti mai dadeai drumul asa repede..la limbarita ce credeai

mimoce titza ai ... si multa bafta cu regimul

lianoooo si mie imi sarira-n ochi mottou-rile lu'talica.... sa treaca oboseala..si ia zii bre pe unde umblasi ca mie mi-a scapat

beyy andru meu se frichini o ora pana sa adoarma...adormi pe la ora 23.40off off mai mai...aaa am uitat sa va zic,ca tot ma plangeam ca ducem lipsa de asa ceva...ne-a aparut si noua primul canin..i-am descoperit un coltisor..deci asa da zana maseluta...pupa mama pe ea de cumintica...nu-mi chinuie copilasul...tzznn gata ca poate ma aude...

acu' va pupacesc apasat pe toate si va doresc o noapte linistita...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

a aparut si ramo la pupaturi ...poftim d'aci ... eeee, curioasa mica ...n-ai pierdut bre nimic, rade caprioara de mine ... am fost in vizita la soacra, deci se intelege oboseala, daaaaaa ?
sa va fie de bine caninul si restul sa iasa tot "in liniste"

“Fiecare copil este un gand al lui Dumnezeu”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

aa... hai sa mai pun si eu cateva ghicitori:
- ninichi sau nonichi - indiciu: e legat de Mos Craciun
- bilica - I: e de mancare
- ma^nina - caciulita e cu rost
- pode

au mai ramas alte ghicitori neghicite ca nu mai stiu..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Urez si eu La multi ani Razvanelului de Clau!! Multa sanatate , minte si noroc!

Vreau sa mai pup pe Ramo, Luny, Misha, Zoze,Mihutza, Bubu, Naty, Cleme si celelalte randunici, fara exceptie

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Vin si io cu cisterna de si mult soare!!!!

Imi iau zborul catre munci!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, iau si eu putina cafea Misha din cisterna ta!

Multumesc din suflet fetelor pentru urarile calde aduse lui Razvanel, mi-au umplut inima de fericire.

Am vazut si eu Mititeii crengutei, niste minunatii, nu alta! Doamne, ce-a trecut timpul, nu-mi vine sa cred.

Miha, o sa fie bine, vorba aceea, tot raul spre bine. Tu te descurci oricum si cine stie, poate o sa-ti placa chiar foarte mult.

Oauuuu Mimo, cred ca ti-a fost putin greu sa vezi ca le-a facut Teo pe toate, sunt sigura ca voiai sa aranjezi tu totul. Dar cred ca esti si plina de mandrie. S-a facut mistoaca rau Teo a ta! Mamaaaa, ce cizmoace si-a luat, sa le poarte sanatoasa si sa fiti cu totii fericiti. Dudelu' scump.

Am vazut si fetele dulci de Nicol, niste minunatii are tati acolo, trebuiesc bine pazite!

Si acum beau niste cafeluta si ma gandesc ce scot din dulap pentru azi...

Va urez o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

neata!!

Iau o cafea de la Misha si fac la pozele postate de Miha(OMG)!!

Apoi incerc sa ghicesc:
ma^nina-maslina
bilica-budinca,varianta in romana?!Oricum,aia in engleza e mortala!!
..restul,chiar n-am habar

Auzi,unde vazusi pozele lui cleme,da si la fata?!!

liano ti s-a facut dor de-un BB mic?! Uite ce incurajare frumoasa avem de la Simo!

Va PE TOATE si fug sa-l hranesc pe fomila!!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

incerc si eu o scrisorica...

Bubu, trebuie sa zic si eu… Ma provoci. Ieri am facut de pe bucataras o salata de ton.

Misha, nu stiu ce sa zic de lovituri. Inca nu ne-am confruntat cu ele. Eu as schimba repede contextul, as incerca sa fiu pe faza ca urmeaza si i-as distrage atentia. Apoi as gasi o forma de a-l recompense cand ma mangaie sau ma pupa. Dar asta e “poveste”, nu stiu daca ar functiona in practica.
acum cateva luni a avut o perioada cand se arunca de pamant daca nu-i staisfaceam cererea (sa faca ceva interzis/periculos). L-am lasat pe jos (am avut noroc ca s-a intamplat numai acasa), in timpul ala-i vorbeam cu drag (controlat, ca nu eram tare calma atunci), si ii explicam ca e pericolos bla-bla. sigur ca nu intelegea ce-i spun dar ideea era sa simta in vocea mea ca nu e rautate (din partea mea) ci ca mi-e drag si am grija de el. Si in vreo 4 zile a uitat, apoi nu au mai revenit crizele... pana acum. La urmatoarea tura o sa vedem cum a mai fi.
Acum, asta a fost experienta mea, dar ce functioneaza la unul nu neaparat functioneaza la altul. Nu exista retete de succes.

Zoze un pare . Te rog si eu sa nu mai stai pe ganduri si a mai mergi la un set de analize. Eu as incerca tot loco, ca nu te poti baza nici pe ce gasesti in Bucuresti. Ti-au zis si fetele din capitala. Eu parca nu ma mai vad “stapana” de cand cu Luca, il “privesc” pe el ca “beneficiar” al persoanei mele. Hai, pentru Mihai inainte!

Mimo, tare ma bucur ca mandra ta se dichiseste. Inteligenta in combinatie cu frumusetea e success garantat! Foarte bine arata!!! Inca isi formeaza personalitatea si e perioada fierbinte in care se formeaza complexele. Asa ca foarte bine daca reuseste sa le ocoleasca.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello! declar Avatar super tare, mi-a placut mult,dar iub era de-a dreptul absorbit, nu a miscat/vorbit mai mult de un si 2 vorbe tot filmul
mimo foarte dragut outfitul de Teo, arata olaaalaaa!insa: n-am poza profil si as fi vrut, ca nu-mi dau seama exact de cizme si toc, siii..cred ca as scoate bluzica grena
liana tot in miez de noapte? ce face Teo, papa?..noi am avut 3 zile de succes, sper sa ramana asa!
nicol si eu
miha esti norocoasa ca Luca a terminat cu tavalitul si trantitul pe jos..noi procedam la fel cum ai spus tu, dar degeaba..
Misha, la noi functioneaza un soi de timeout..cand il apuca o criza d-asta, intai ii psun frumos ce face gresit si de ce nu e voie sa faca aia, apoi el se pune/tranteste pe jos, iar ii spun frumos ca daca nu se ridica il pun pe canapea la locul lui. Si il iau in brate, il pun in coltul canapelei, si ii spun cu ton ferm 'gata, acum stai aici, nu cobori, pana nu te linistesti'.. si tine!! sta acolo, mai tipa, mai maraie, ce face el, dar dupa cateva minute se linisteste..locul e bun ca-l vad ce face cam de oriunde din casa, el ma vede pe mine, si daca incearca sa coboare, e de ajuns sa ma uit la el si sa-i repet ca nu are voie si sta..apoi, incepe cu zambete dulci si 'maaamiii', pana cedez

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, am uitat sa va zic, Muf are o melodie preferata, Black Eye Peas-I Got a Feeling, si de cate ori o aude, sare peste obstacole, disperat sa ajunga sa vada clipul si face ochii mari, rade si canta 'uuu-uu', cum canta Fergie la un moment dat e cevaaa, mori de ras! nu prea mai pot sa-i filmez fazele ca vine imediat la aparat

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput