"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

pai da zozelici, sunt obosita ... varsta, ce vrei, ma compar cu tine caprioaro? ... am de recuperat poze, filmulete, ca ciripeala sigur nu am timp sa recuperez ....da' ceva tot nu m-am abtinut sa nu vad repejor acum: pe MICUUUUUUU ... DOAMNE CE SENZATIE!!! ... Simo cred ca esti in al ... "infinitelea" cer ... acum sa te "cert" : ce mi-ai facuuuuuuut cu poza lu' MICU? ... am oprit mancarurile, treburile ... am rasfoit dosarel, poze, am rememorat ... sa fiti sanatosi amandoi

“Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia”

“Mai bine sa te pizmuiasca decat sa le fie mila de tine, ca pizma priveste impotriva celui puternic, iar mila la cel ticalos”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Lianoo, mai lungi sunt motto-urile decat mesajele
Acum chiar ma culc, ca am la ce medita inainte de culcare

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vad ca v-a emotionat Micu meu!Uite ce poate face 4D si un dr bun!L-am vazut si in timp real cum se rotea si ma impingea!
Va apasat pe toate si va doresc sa mai aveti inca un copilas.Merita cu varf si indesat

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, e superba si fata si costumatia
Tot cu amaratul ala e?
Si bafta la regim, fata! Ptiuuu, daca stiam nu mai puneam link-ul...ca m-ai injurat in gand si tu si gravidutele

Zoze, ma bucur ca te bucuri ca nu e cu II
Zapacite mai sunteti, zau!

Blanka? ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27
Va apasat pe toate si va doresc sa mai aveti inca un copilas.Merita cu varf si indesat

Uite ce e, eu zic ca te obraznicesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Uite ce e, eu zic ca te obraznicesti

Am uitat sa scriu-exceptie face Simo-Mimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

in sfarsit am vazut-o si eu pe Sophie la baita! .. ca ieri nema timp de forum..

mama ce de ghicitori am pierdut..

Mimo da mai in colaj eu sunt in stanga.. nu ma intreba de ce randunoiul are fundita .. ma duc sa sterg poza, ca poate o gaseste si ma trage de urechi..
Lyvy tare frumusica e Iris! motzata mica!
Nicol mai ce cocheta e Alexia!
am admirat si Diana gospodina de Cleme!
Olgu tare Soph cu perlele ei!
Bubu

La multi ani Razvanel!

apropo de kg.. eu natie mai obeza ca americanii nu am vazut in viata mea!!! mai deci nu pot sa ii inteleg, pe bune!!! si ma atac si ma oftic ca asa isi cresc si copiii.. aici in complex sunt cativa copii obezi, dar rau de tot.. si nu cred ca au 11-12 ani.. zau ca nu pot sa ii inteleg pe parintii aia? ei chiar nu se gandesc la sanatatea copiilor lor? deci daca vi i-as arata v-ati face zeci de mii de matanii si cruci inc e hal arata acum deja.. si daca nu ar exista atatea campanii si emisiuni la tv impotriva obezitatii, dar nu ii intereseaza frate.. eu urmaresc o emisiune care e big de tot aici.. se numeste The Biggest Looser.. acum e sezonul 9, dar concurentii care se prezinta sunt din ce in ce mai grasi, zau asa.. ca inca au si zis si antrenorii treaba asta.. ei bine ce se intampla in emisiunea asta: cam timp de 2 luni 14 concurenti sunt la o ferma undeva in California si fac antrenamente, ii invata sa manance sanatos si au diverse challenge-uri.. saptamana de saptamana ii cantaresc si tot pleaca cate unul acasa, pana raman 3.. apoi are loc marea finala (live) la 2 luni de cand se termina filmarile astea si ii cantareste pt ultima oara.. cel care are procentul cel mai mare de pierdere in greutate castiga 250.000$.. deci nu va puteti imagina cat de schimbati pot sa arate niste ex-grasi.. in sfarsit arata ca oameni normali..
de ex. Ali acum face reclama la diverse alimente sanatoase/ fitness etc..
www.nbc.com/the-biggest-loser/photos/gallery#item=110386" target="_blank">castigatorul sezonului 8
nu stiu daca o sa mearga in RO site-ul NBC: http://www.nbc.com/the-biggest-loser/photos/
dar aici sunt toti concurentii din sezonul trecut, cum aratau si cum au ajuns..
sau un Google cu The biggest looser.. asa ca idee sa vedeti ce schimbati arata oamenii aia..

hai ca m-am lungit cat casa.. dar nu pot sa nu ma mir de fiecare data, si mai ales cand vad copii care arata intr-un hal fara de hal..
asa ca Nicol, Alexia nu e obeza.. cu miscarea se rezolva, plus ca e in crestere si daca seamana cu randunoiul o sa se mai inalte.. eu asa cred..

ptii ce dulce e Ursuletul adormit in fotoliu!
Bitza bine ati revenit din plimbareli si distractii!
Vali, Simo mai ce putin mai aveti!!
Miha
Simo ce dulce e Micu!
Mimo de costumatie nu stiu ce sa zic.. mie mi-e frica de varsta asta cand o sa vina..
Liana

oare mai voiam sa zic ceva? nu mai stiu.. imbatranesc..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Lianoo, mai lungi sunt motto-urile decat mesajele
Acum chiar ma culc, ca am la ce medita inainte de culcare

tre' sa am si eu ceva lung, ce vrei ...ete ca scurtez, ca eu tin la somnu' matale si nu vreau sa pierzi noaptea meditand prea mult

eeee, uite cum ma tineti voi din treburi si ma lungesc cu vorba (na, ca iar am ceva lung ) ... nici poze nu recuperez, nici treaba n-o dau gata, nici nu dorm ...stiu eu ce puneti la cale : sa ma ridez si sa mi se umfle varicu ... ntz, ntz, ntz ...

“Fiecare copil este un gand al lui Dumnezeu”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Simo suuuuperb MICUL!!!

Mimo ce-a slabit Teo!!E super costumatia!
Am citit cu interes mesajul tau de dinainte. Chiar vorbeam cu Bogdan acum cateva seri, ca daca Alexia ar pleca cu noi vreo luna, departe de amandoua mamaile, cu siguranta ar slabi vreo 2 kg. Cand e la mama se pune cu toata lumea la masa, ca e pofticioasa la fel ca taxu, iar cand e acasa o indoapa soacramea. Soacramea e genul ala de persoana care cum te prinde, cum te pune la masa si daca nu vrei sa mananci , te obliga, insista...daca si pisicului ii da papa "mestecat" si ii numara dumicatii, ca sa-i nu mai zic ca-i da lactoza daca i se pare ca se constipa

Liana, Miha

Am vazut si Ursuleata cu Ursulet papacios- ce ti-a crescut parul, nu-mi vine sa cred ...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

eeee, ce mancare, ce somn, ce rid si varic ... se lasa cu pupaturi, hop si eu

mihu
nicol

“Fiecare copil este un gand al lui Dumnezeu”

Mergi la inceput