"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"
Raspunsuri - Pagina 20
zozela spune:
S-au facut 20?!![]()

Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
natynic spune:
Uf ce greu merge forumul!
Pup toate randunicile fara exceptie, am avut o juma de ora de relaxare venind de la serviciu si citindu-va (ca de dormit, paralel cu Iulia, n-am putut dat fiind ca se demoleaza casa de langa noi

-da' ea doarme
).Nici nu stiu ce sa scriu mai intai...
Gecko, eu "vad" clar
la tine si tare n-as vrea sa ma insel
Cu intarziere ii urez si eu LA MULTI ANI lui Razvanici al lui Clau care mi-e tare drag!
Miha, ai pus un punct pe "i"-chestia cu "faci asa pt ca asa spun eu". Sunt si eu fripta din copilarie cu tata...la care pana in ziua de azi numai asta functioneaza ca argument de impunere a vointei...Ma tem de al meu sot care are aceeasi tendinta, inclusiv cu mine si caruia incerc sa-i explic ca la mine acest argument pur si simplu nu tine si ca efectiv imi doresc ca nici la Iulia sa nu tina vreodata...Nu exista nimic "pt ca asa vrea X" ci pt ca asa trebuie, asa e bine, asa e logic, etc. Cred ca piticilor trebuie deja sa le explicam, indiferent de reactia pe acre o au, pt ca din tot ce povestim cu toatele e clar ca sunt f atenti si pricep enorm din ce aud. Aaa, ca se fac ca nu pricep e alta poveste dar ceva pe scoarta lor va ramane, fie macar si ca se vor obisnui asa, sa li se explice, nu sa li se impuna. De crize nu cred ca vom fi inca scutite o buna vreme...Dar asta e...rabdare ca o mama nu are nimeni pe lume.
Mimo, 1. Teo arata splendid si sexy dar NU provocator (dupa mine)-poate nu vezi ce circula pe strada si in cluburi, la varsta ei...2. Te vad exact in situatia unei colege cu o fata de 18 ani-ea, colega, o persoana cu vederi f liberale dealtfel dar tremurand toata de aceeasi teama: ca puiul ei de sex feminin a crescut, e independenta, e frumoasa de pica si incep sa roiasca baietii in jur dar ea are tot suflet de copil si daca isi bat joc de ea, ii frang inima, etc, etc. Parerea mea e ca, paradoxal cumva, tocmai sufletul de copil si educatia primita si modelul din casa parinteasca sunt cea mai buna protectie fata de pericolele de care te temi. Ea e asa cum ar trebui sa fie o adolescenta de varsta ei si instinctul o va ajuta sa ramana pe o cale dreapta. Dar, na...fetita devine incet femeie si e atat de frumos...
Misha, de la Tamiflu am avut si eu ameteli mari; halucinatii nu, dar o stare profund depresiva aveam (insa cum naiba sa nu o am cand stateam singura cuc inchisa in dormitor, daca ieseam cu masca pe fatza toti trebuiau sa dispara si de dincolo de usa o auzeam pe Iulia alergand prin casa si strigand disperata mami, mami????). Cat despre Avelox insa- o oscilatie a tensiunii, fie si in 5 minute, de la 130 la 110 nu e ceva deosebit sau grav si oricum se datoreaza mai degraba gripei/pneumoniei decat medicamentului. Daca despre vaccinare discutia e complexa, despre tratamentul cu Tamiflu eu una nu prea am dubii ca trebuie facut, la mine ameliorarea a fost evidenta si sa nu uitam ca sunt putine viroze in care avem "luxul" unui medicament ce ataca (,) cauza. La Tecuceanu greseala majora a fost ca si-a dus boala pe picioare muncind la greu; plus...greutatea...
Mai aveam da' trebuie sa vad ce face copchilu ala de nu misca in pat de 3 ore
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
Multumesc pentru sfaturile legate de medicament, ii dau inainte cu legume fructe si sper sa rezist. Oricum asa era schema : regim+pastile , dar visam eu sa slabesc intr-o zi cat altii intr-un an
Visul oricarui gras 
Legat de Teo, asa e....o vad cum creste, cum se schimba, cum ii cresc aripi si mi-e greu sa accept ca devine o persoana independenta, matura.........mereu mi se pare ca INCA nu e pregatita si mereu personalitatea mea e in conflict cu a ei
Ba chiar de multe ori imi reprosez ca n-am asa mult timp pentru ea, ca Dudelle ma tine "legata" toata ziua ! Si cel mai mult as vrea sa fiu pavaza pentru ea ca sa nu sufere, sa fie protejata de toate relele, sa nu o jigneasca nimeni, sa nu o atinga nici macar cu privirea
Eu de fapt lupt cu mine, nu cu ea...problemele sunt ale mele si nu ale ei
Si imi doresc sa aiba noroc de un fat frumos care sa o iubeasca mult ! Ei , acolo sus, se aude????![]()
Luny, Clau asa face si piticutul meu mereu, ma uimeste cum le stie el pe toate
Si ma uimeste tare-tare cand vad ce limbaj al semnelor si-a dezvoltat singur ca sa poata comunica cu noi nonverbal ...e fantastic de cata imaginatie da dovada , pe bune!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea