"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
din seria ghicitori: "cacala", "cacalu' ", "cacale" (sunt 3 cuvinte distincte), "tutunu", "ashu", "papetzii", "cucu","pacunu' "

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

portocala, cascavalul, castravete, tutunu nu stiu (furtunul?),farasul, papucii, cucu nu stiu si craciunul (mos craciunul) Sa-mi zici cate am ghicit

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

doar "cacalu" = cascavalul

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

wau, ce zi..am fost in Cismigiu, Mufa m-a zapacit cu alergatul dupa porumbei('pooobeeeiii' sau 'pooooiiii'), facut mancare rapid, rezervat la Avatar, contactat sora ptr babysitting..asa ca merem si noi la celebrul film de la 9..
LA MULTI ANISORI, RAZVANEL NAZDRAVANEL!!
zoze noi 2 iar suntem in aceeasi oala, ce ce facem cand mergem la job..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

cuscra, acum am citit capitolul si am vazut ca m-ai strigat

...am vazut si eu pozici cu Diana motzata, cu fetele lui Nicol....si sigur am mai vauzt inca un set, dar pe cuvnat ca nu mai stiu al cui....imi aduc eu aminte....
toate superrrrrr frumoase.....

aaaaa, stai ma ca-mi revine memoria..am vazut-o si pe frumusica chinezoaica de Lyvy

....noi nu ne vaccinam.....

ce de copii vorbareti......si Antonia zice multe cuvinte dar nu intelegem si pace..sunt pe limba ei....iar in propozitiile care le zicea apare >mami, tata, abi/mai(adica o striga pe mama mea GAbi sau Maia si pe tata Adi sau tai cateodata)......in week end cand am fost la Campina , cunostintele noastre aveau un papagal..de fapt, perus...si il chema Roco, si-l striga si ea Oco....
aaa zapacit pisoiul al lor mei...saracul daca nu l-a carat si l-a pus unde vroia ea,si blegul statea...de fapt s-a invatat cu ea ca zicea tata ca l-a inceput cam zgaria.....

pupici...sunt restanta cu pozele de la Paris, sper sa-mi fac timp sa le pun curand
..stai....
Bubule m-ai omorat cu bunatatile alea arabesti.....o sa le fac si eu pe rand

Naty...mie tot nu mi-ai pus link-ul cu Lulia...sau l-ai pus taman in capitolele necitite de mine?

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

incet incet meseria mea de psiholog se duce pe apa sambetei
atatia bani bagati in formari de terapie, dusi
cu timp ce trece, cu fiecare atributie noua, ma indepartez de ceea ce doream sa fac. de la 1 februarie preiau si atributiile de purtator de cuvant. cea care ar in fisa postului nu e in stare s-o faca, colega care era purtator de cuvant pana acum se detaseaza in alta parte.
nu ma sperie, am mai facut asta ani de zile inainte de a pleca in state, dar nu-mi convine.
nu poti zice nu, ca asa e...
ce mi se pare greu e ca trebuie sa ma aranjez. am uitat cum se face
totusi asta e si avantajul, ca poate ma redescopar, imi amintesc sa am grija de mine ca femeie.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

......in timp ce trimiteam mesajul,mi-am adus aminte ca nu am pupat-o pe Miha

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

miha asa e mah, vezi partea plina a paharului desi noroc ca nu ai nevoie de prea multe retusuri, te-am vazut eu ce duamna dlaguta esti!

Mergi la inceput

bitza, bine-ai revenit
luny, e taaaaaare mic bine asta, sunt tare trista. mi-a trece ce sa-i faci! mergem mai departe!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gata,veni de la intalnirea cu Micu(am stat 2 ore ) ,care apropo e mic!Stie Sam ce stie!
Micu e bine si daca e mai mic nomal ca are ditamai locul de intoarcere ,ca nu a stat locului -abia a reusit dr sa ii faca 2 poze,sa ma minunez din nou ce minunatie am in mine!
Ia uitat-l pe MICU

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

simoooo, ce dulce e micu! isi tine manuta sub cap? are obrajori numa' buni de pupat.

valiiiiiiiiii, nasucul "tau" nu-l vedem?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

vai, ce zambet mi-a pus pe fata Micu tare scump si botos

Mergi la inceput