"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simo, o dulceata ala MICU' !!! cat de mic e ala MICU', ca pare babanutz in poza?

hai sa si traduc: "cacala" = ciocolata, "cacalu' " = cascaval, "cacale" = cereale, "tutunu" = telefonul , "ashu" = postashu , "papetzii" = pampersii, "cucu" = cutzu ,"pacunu'" = sapunul, "muca" = musca

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Miha...daca cumva CM nu mai vine ia sa vezi tu ce aranjata natural si stralucitoare vei fi
Simo, ce scump e Micu; adica ce inseamna, pt tine, ca e mic? Cat are?
Zoze, indiferent care laborator greseste iti dai seama ca eu te sfatuiesc sa faci analizele si in al treilea loc ca sa te lamuresti. Totusi ditamai omul adult sanatos si tanar nu lesina asa una-doua iar faptul ca alaptezi nu e o explicatie care pe mine una sa ma multumeasca...Sper acelasi lucru sa te sfatuiasca si celelalte doctorite care sunt oricum mai bine ascultate de voi toate...
Bitza, iti dau un pm cu linkul, nu le mai tin prea mult pe forum.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

simo, o dulceata ala MICU' !!! cat de mic e ala MICU', ca pare babanutz in poza?

hai sa si traduc: "cacala" = ciocolata, "cacalu' " = cascaval, "cacale" = cereale, "tutunu" = telefonul , "ashu" = postashu , "papetzii" = pampersii, "cucu" = cutzu ,"pacunu'" = sapunul, "muca" = musca

Hai ca ma provoci
"cacashcaca"=cascaval; "tetetonu"=telefonul; "ano ci aci"=alo, ce faci; "matza"=manutza; "mushi"=manusi; "muzca"=muzica; "tze"=catelul; "noi"=gunoi (la care de 3 zile ducem singurele constiincios pampersul care "pfuuu...puteee!"); "bicu"=bunicul (tata); "bandandina"=mandarina; "papapamu"=papagalul Si...tot asa...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008[/b])
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! [/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hai ca i nostri sunt pici si le pocesc, dar administratorul nostru a pus afis:"miercuri sedinta generala a blocurului"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

valiiiiiiiiii, nasucul "tau" nu-l vedem?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Nu am poze pe calculator, sunt doar pe hartie...

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Aoleu,lipseste omu' doua ore si tzup,apar si burticile

ursu ce avans si-a luat burtoiul,de la ultima voastra intalnire randuniceasca Of Doamne-si cat e dulce e Vladutz adormit!!

Valen si tu avusesi intalnire?!Suuuper!! Bravo Luca,da' mai stai nitel acolo,da?!!

Stela soacra-mea intra in cu totul alta categorie.Relatia noastra e una de prietenie,ne spunem totul,vorbim murdar(),ne certam si ne impacam.Cu Mihai..e total iresponsabila,dupa cum bine zicea Ariel si chiar nu am cum s-o educ Ma rog,sunt sigura ca ne vom descurca noi cumva.Sa nu pateasca ceva grav,grav,in rest...D-zeu cu mila!

Revin,nu-i gata

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

valiiiiiiiiii, nasucul "tau" nu-l vedem?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Nu am poze pe calculator, sunt doar pe hartie...

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
Vali,si ale mele sunt pe hartie dar le-am scanat!

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, cat de dulce e bebita Ce frumooos eee!
Ma bucur ca totul e bine!

Pup si o burtica de Vali si un Luca grasan

Fata, ce scump e si Ursuletul cu mana in farfuria cu lapte

Mai, Stefu nu zice cuvinte asa lungi...singurele sunt capacu, mamane=mamaie si babade=zapada , in rest din 2 silabe In sfarsit zice si el pipi, ca pana acum zicea tot kk Si se plimba prin casa cu mainile la spate si face "aoleuuuu", ca asa se vaita bunicul cand il doare spatele Pe bunicul in striga Titi, asa il cheama si e mult mai usor. Soacra-mii nu-i zice in nici un fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Asa-i ca e botos??oare pe cine o semana???
Naty,Micu ii zice Sam!Dr a zis ca de fapt am 35 de sapt si 4 zile,si are 2872 +-420grame...
Miha,.Va fi bine
ma duc sa il culc pe Barsoanel

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Am citit si vazut tot-tot-tot sint minunate pozicile
Vreau si eu zapadaaaaaa!!!!

Cititi www.bebelusaoana.ro/index.php/2010/01/10/durerea-unui-frate/" target="_blank">blogul Oanei-bebelusa Nu m-a venit sa cred ce am citit acolo. Deci dupa cum banuiam totul este inscenare. Daca aveti timp sa citit comentariile, va luati cu mainile de par. Asta e genocid curat.
Uitati un comentariu postat de Mihai:
"Ar fi interesant de stiut si medicamentele care i s-au prescris lui Toni in spital.

Am fost bolnav de gripa porcina urmata de pneumonie, internat 4 zile intr-un spital din America.
Uitandu-ma in urma pot sa afirm fara nici un dubiu ca medicamentele prescrise in astfel de cazuri te scapa de gripa/pneumonie, dar iti cauzeaza alte probleme care pot sa te omoare.
De exemplu “celebrul” Tamiflu este extraordinar de bun in eliminarea virusului H1N1, insa de efectele lui secundare nu vorbeste nimeni.
Stare de ameteala/lesin, halucinatii, ganduri negre (eu vroiam sa chem preotul sa ma spovedesc si impartasesc) – asteptam in orice moment ca inima sau plamanii sa se opreasca din functionare. Astea sunt efectele secundare ale medicamentului. O data cu terminarea tratamentului cu Tamiflu toate astea au inceput treptat sa dispara. La 3,4 zile nu am avut nimic. Mentionez ca nu am avut si nici nu am nici un fel de probleme de sanatate in toata viata mea (cu capul, plamanii sau inima).
Lumea trebuie sa stie chestiile astea pentru ca doctorii nu le spun.

Apoi Avalox (alte nume Avelox, Avelon) este un antibiotic ce contine Moxifloxacin. Conform doctorilor din US este printre cele mai bune antibiotice in cazul pneumoniilor. L-am luat 2 zile si inima a inceput sa mearga haotic. Acum aveam 130/90 si peste 5 minute 110/60. La o cautare pe internet am gasit ca s-au chinuit 9 ani sa-l aprobe in US pentru ca dadea probleme cardiace. Mie mi l-au schimbat cu alte 2 antibiotice (nu gasesc acum foile de externare in care e scris numele lor, dar le pot afla daca e cazul). Dupa ce l-au schimbat inima a inceput sa mearga normal.

Cei care au avut gripa porcina, haideti sa ne impartasim experientele pentru ca oameni pot sa moara SI din cauza medicamentelor prescrise."

Ma gindeam la al meu care nu stia ce i se intimpla cu palpitatiile alea la inima

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput