"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani RAZVAN!!!
Clau,sa va traiasca si sa va bucure

Ursulico,bravo ca ai ghicit-Bagukan lupta iar docu-e doctorul la care merge mami azi sa il vada pe Micu(asa ii zice bebelui din burta)!
Kya -cred ca esti tare fericita ca ai sotu acasa!
Olga,ce desteapta e Sofi-Sam face doar propozitii scurte,gen-nu poate,vleau apte,etc...
Zoze,mai fa-ti inca un rand de analize la alt laborator si asa poti compara..fara sa mai mergi la bucuresti...parerea mea
Oana,in afara de nu mai am nimic de zis!
Nicol,mie nu mi se pare grasa Alexia.E posibil sa pape putin si sa asimileze f bine,cum e si Sam al meu-papa jumatate cat Stef al Oanei si uite cat e ..dar nu imi fac griji!

Ma duc sa ma aranjez

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oana,bine ca nu se dezbraca de pantaloni si chiloti,cum face fetita unei prietene,leat cu ai nostri!!Ce tare!!

Fata,cu sofatul nu-mi ziserati nimicChiar ca mi-au murit laudatorii,vorba Ramonicii!!Aahahahahaaa!!

Mimo,ai mei nu cred ca se mai ingrasa! Oricum,nici nu avem gena de-asta in familie,eu am dat startulSi pe mine tot buna m-a crescut,dar nu cu excese(cred)..Inafara de faptul ca mancam eco,direct din batatura,nu-mi amintesc nimic! Eu am inceput sa ma ingras imediat dupa ce am inceput AC,in acelasi timp in care aveam o perioada grea de tot in familie,plecatul de acasa,descurcatul singura,fara sa am nici dupa ce bea apa macar(nu exagerez deloc,sa stii)..Nu mancam mai nimic,dar ma ingrasam vazand cu ochii Eh..asta e..multe isi pun amprenta asupra noastra de-a lungul timpului..

Doamne,Raluca,cata bataie de joc!Fereasca DD!!Sanatate socrului!
De marinar nu ne povestisi nimic

Simo abia astept sa vi cu vestile de la docu!!
mama pe Micu!!O pozica,ceva..nu te zgarci! Daca nu ai,pune manuta si fa-ti! La fel si ursa,gecko,gianid. Ia luati voi igzamplu de la Valen
Aranjare usoara!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Uite fata!:

http://family.webshots.com/album/576284123FXJvmK

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Azi se pare ca e ziua intalnirii cu Micu'.
Fuseram si noi la dr, Luca are deja aprox 3 kg, e aproape gata de decolare...DPN s-a modificat putin, acum e 3.02, deci mai devreme. Mi-a zis ca placenta e deja matura, as putea sa nasc oricand... Ma mai duc peste 2 saptamani, sa vedem ce mai zice, in caz ca nu se intampla ceva pana atunci. Si de maine, gata, ma apuc de bagaj, ca nu mai merge...
Mi-a zis ca are un nasuc carn si micut...

Si azi l-am dus pe Matei la gradi. pediatra a zis sa stau linistita cu gripa porcina, ca nu se ia asa repede si de oriunde. A zis sa evitam aglomeratiile gen supermarket, locuri de joaca, de-astea, si a zis ca e ok sa se vaccineze Alin, ca intra in contact cu multa lume...

Si pt ca era prima zi dupa o luna de stat acasa, m-as fi asteptat sa maraie Matei putin, dar m-a pupat, mi-a zis Pa si "Te bec" si nu m-a mai bagat in seama... S-a jucat, a mancat bine si SINGUR, si a adormit in masina, bineinteles..Acum doarme "uptu" - rupt...

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 7.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Subscriu si eu la ce spune Olgu: Si eu ma simt o mama mai buna de cand lucrez,mai calma, desi ajung acasa dupa o zi de munci,cateodata mai fresh decat as fi stat acasa.
Zoze,lasa ca Blondinul creste pe zi ce trece si vei prinde si incredere in soacra.Sigur va avea mare grija de el daca va fi numai ea cu el.Si mai e si puterea celui de Sus...treaba aia cu drobul..Hai lasa gandurile negre.Si sanatate multa.
Cred ca nu putem avea incredere pe deplin in cineva,dar nu putem sta langa copilasi pana se vor casatori.Si pe mine ma streseaza anumite reactii ale soacramii,mor ca e prea panicoasa,sare la orice chestie,umbla mult cu "nu" in brate,si simt efectele in anumite reactii ale Teodorei...poate ca nervii Teodorei tot din reactiile soacramii se trag etc....dar nu am ce face.Trebuie sa fac abstractie de astea,desi lasa amprente in formarea personalitatii ei,fiindca alta situatie nu prevad acum...

Tocmai am aflat ca un coleg de 75 ani s-a vaccinat printre primii pe mutzeshte.Si nu a avut vreo reactie adversa.Yo ma vaccinez.Ce-o fi o fi,dar nu vreau sa-i duc Teei vreu carcaias.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello...ce fac fetele????va era dor de mine????

nu am citit nimic din urma...de miercurea trecuta sunt restanta....nu am vazut decat aseara pe fuga cum mancau australienii fructele mele preferate
noi miercuri seara am ajuns in Bucuresti, am fost la o Ioana mica(fetita unor prieteni)...joi iar am facut un bagajel si am plecat la ai mei sa luam buburuza....si ne-am intors aseara....aaa uitasem, sambata am fost la niste prieteni la Campina si impreuna am dat o fuga la Sinaia la cota si am manacat la Cabana schiorilor...a fost super!!!!

sa-i zic si eu lui Razvanici LA multi ani, sa cresti mare si cuminte si sa le aduci la parintii tai numai bucurii!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Stela, diseara se vaccineaza Alin si-ti spun cum va fi...

Nu mai gaseam capitolul...ma gandeam ca l-am pierdut..si-l declaram NUL...

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

noi am ales sa nu ne vaccinam, nici macar mama, care diabetica fiind se incadreaza in grupa de risc. mi se pare ca s-au agatat efectiv de moartea lui T.T. si profita de asta. nu numai mie, ci si familiei lui, care inca nu crede in faptul ca acesta a murit de porcina.
uitati aici 2 articole, care mie imi dau de gandit:
http://www.romania-vorbeste.ro/?p=450
http://www.infonews.ro/stire/497836-anchetarea-falsei-pandemii-ceruta-consiliul-europei.html

mi se pare ciudat ca la alex la gradi au cerut IAR fisa medicala a copiilor, fisa pe care am dat-o in iunie, la inscriere....sper sa nu le vina vreo idee, ca sunt decisa sa semnez contra. mai bine ar avea grija sa nu mai primeasca copii bolnavi in gradi, care vin nestingheriti in continuare.

din seria ghicitori: "cacala", "cacalu' ", "cacale" (sunt 3 cuvinte distincte), "tutunu", "ashu", "papetzii", "cucu","pacunu' "

edit ca mai era un cuvant: "muca"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI RAZVANEL!!!CLAU si multi -ici sa aveti o zi si seara minunata asa ca voi

valenwou ce putintel mai e .. pentru grasunel si sa mai stea la caldurica

despre vaccin nici eu nu stiu ce sa fac...randunoiul lucreaza cu copii si cred ca ar trebui sa se vaccineze,am discutat ce sa facem si cum sa facem dar inca nu ne-am hotarat...nu prea stiu ce reactii are,pe de o parte imi este frica si pentru andru desi eu nu prea umblu in aglomeratie cu el,nu prea avem contact cu f multa lume ..doar socra si randunoiul ...

ursuletulece misto esti...mi-a placut la nebunie poza asta http://family.webshots.com/photo/2839115270102382701dImenc parca m-am vazut pe mine cu andru...deci pe cuvant ca mi-a zburat gandul"uite cam asa as arata eu cu andru si cu unul mic in burtica" si va admir pe voi curajoasele

bubucu ce ti-am gresit? ti-am admirat bunatatile pe bucataras dar n-am apucat sa te felicit ca m-am apucat de calcat..multe multe felicitari

simo bafta la dr

bitza mama dar cat v-ati mai plimbacit

si sa revin la ce mai spune biatul meu...beyy le cam vorbeste,incet incet isi da drumul la limbuta si la capsor si ne intelegem pe zi ce trece tot mai bine..imi place ca imi raspunde cu "da" sau "nu" atunci cand il intreb ceva..azi la plimbare i-am zis sa mearga pe jos...zice "nu" dand din cap,ii zic de ce mama esti lenes? iar el zice "da" dar un da ff hotarat... ..m-a zapacit cu dezbracatul ,ca tot zicea bubu...andru isi da toate alea jos sa vada"titza"...a facut o pasiune dupa titza...trage de mine sa-i arat titza,de ta'su la fel ..el cum prinde momentul cum se dezbraca..eram in bucatarie si-l vad ca-si da pantalonii jos,il intreb ce face si-mi zice"titza" ..pai bine mai mama vrei sa-ti inghete titza ?..el "nu" ..pai atunci pune mana si imbraca-te..el isi continua treaba si incerca sa-si dea strampii jos si sa traga de body...si ar fi multe de spus ...dar ma opresc aici...imi trece timpul ff repede cand sunt cu andru..imi pare rau ca se apropie momentul de al lasa cu altcineva,cu cine inca nu stiu...dar vorba stelei "nu putem sta langa ei pana la casatorie"...zoze nici eu nu am incredere in soacra mea dar ce sa fac...ce rau imi pare ca nu poate mami sa aiba timp de mine ,de andru

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
din seria ghicitori: "cacala", "cacalu' ", "cacale" (sunt 3 cuvinte distincte), "tutunu", "ashu", "papetzii", "cucu","pacunu' "

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

portocala, cascavalul, castravete, tutunu nu stiu (furtunul?),farasul, papucii, cucu nu stiu si craciunul (mos craciunul) Sa-mi zici cate am ghicit

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput