marire alocatie
Voteaza si tu marirea alocatiei la 100 lei noi (1 milion de lei
vechi)! Intra pe www.alocatie.ro si voteaza !
Mai sunt 877164 voturi si cererea noastra va fi aprobata de
guvern!
Raspunsuri
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SIMONABB Mai sunt 877164 voturi si cererea noastra va fi aprobata de guvern! |
Ce simplu ar fi!
Guvernarea prin petitii ...
Eu propun o petitie prin care sa votam marirea PIB-ului de la 200 miliarde de euro la 400 de miliarde de euro.
anda141 spune:
de-aia nu mareste guvernul alocatia? Ca nu are semnaturile noastre? Sa fim seriosi...
SufletDInger spune:
Votat, astept marirea.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
Ramonika spune:
posibil (sau mai degraba mai mult ca sigur) sa nu mareasca nimic, insa nici atitudinea asta negativista si neincrezatoare nu duce la nimic bun. macar sa stim ca am incercat.
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
Natasa spune:
Atitudinea nu e negativista, e realista. Cit de naiv sa fii incit sa crezi ca daca un numar de oameni semneaza o petitie, guvernul hop gaseste bani fara numar pentru fanteziile noastre??? Eu zic sa semnam pentru marirea salariului minim la 1000 de euro, pentru o piscina intre blocuri si pentru vacante gratuite in tari exotice! E la fel de logic sa primim ceva ca si petitia asta!
aissa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa pentru o piscina intre blocuri |
Off topic - stiu cel putin 2 cartiere vechi in Bucuresti unde asa ceva exista. Probabil putini stiu, eu am avut "norocul" sa prind asa ceva in copilarie, ca in cartierul Ferentari, la blocurile vechi de caramida, in mijloc era un bazin, unde faceam baie cand eram copil, era foarte foarte frumos. Stiu ca mai e unul asemanator in Berceni. Insa dupa Revolutie si dupa un anumit fenomen de "migratie" au cazut in paragina si acum sutn betonate si transformate in spatii de joaca/teren fotbal.
On topic - si ce ma costa un vot? Nu o sari nimeni sa le mareasca dar de cate ori nu ati semnat petitii on line pt diverse, poate cineva va folosi acest vot pt o argumentatie in sustinerea unei propuneri legislative, stiu si eu?
amalisimona spune:
Votat!....fara prea mari sperante, dar nu pot sa zic ca m-a durut mana ca am dat click .
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG
AngeliquedeS spune:
Petitia aceasta circula de vreo doi ani... vrabia malai viseaza... ce bine ar fi, dar pe restrictiile astea din toate partile, e absurd chiar si numai sa te gandesti la asa ceva...
diuna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Ce simplu ar fi! Guvernarea prin petitii ... Eu propun o petitie prin care sa votam marirea PIB-ului de la 200 miliarde de euro la 400 de miliarde de euro. |
. O meriti!
[url=http://www.paun-cosmina.eu/]www.paun-cosmina.eu/images/cosmina-banner.jpg" border="0">[/url]
mralu spune:
Buna
Apropos de marirea alocatiei.
Am citi ca in proiectul de buget pe 2010 se propune marirea alocatiei pentru copii,insa de ea seva beneficia doar in functie de venituri.
Ma gandesc ca probabil va fi de genul: mai multi banii pentru copii celor cu venituri mai mici (legal declarate).
Voi ce parere aveti.
Vi se pare ok asa?