marire alocatie
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Eu zic sa semnam pentru marirea salariului minim la 1000 de euro, pentru o piscina intre blocuri si pentru vacante gratuite in tari exotice! |
Eeee...pai aici ar vota 8 milioane de romani intr-o ora, nu numai 8 sute de mii!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
ankalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mralu Buna Apropos de marirea alocatiei. Am citi ca in proiectul de buget pe 2010 se propune marirea alocatiei pentru copii,insa de ea seva beneficia doar in functie de venituri. Ma gandesc ca probabil va fi de genul: mai multi banii pentru copii celor cu venituri mai mici (legal declarate). Voi ce parere aveti. Vi se pare ok asa? |
Mie mi se pare aiurea si asa, sau, mai exact, baremul mi se pare destul de jos. Deci daca intr-o familie sunt 2 salarii de vreo 700 de euro, alocatia copilului scade la... 7 euro , desi 700 de euro e vax albina. Ce conteaza ca nu iei decat un kil juma' de carne cu banii aia, SAU 7 L de lapte, SAu un kil juma' de branza? Sa o scadem domne, ca au parintii bani de carne, lapte, branza.
Nu zic sa fie la noi alocatiile ca in Quebec, dar macar atat cat e, sa reprezinte ceva pentru copil, sa ii poti lua macar o carte din banii aia, dar na, o carte cu poze, nu suplimentul de poezele din ioana in bucatarie...
E jenant.
Talciocul meu
dana d spune:
Eu nu cred ca marirea alocatiei la 100 lei echivaleaza cu salariul minim pe economie de 1000E sau vacante gratuite in locuri exotice. E totusi o cerere de bun simt dar sunt de acord ca nu e realizabila prea curand. Chiar si o marire mica la 50 sau 60 cred ca e greu de realizat in perioada asta... doar n-o sa vedeti parlamentari si senatori mergand cu Dacia si stand la hotel de 2 stele sau renuntand la jumatate din salariul lor ca sa dea banii la copii.
Adica criza criza dar numai la oamenii de rand.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
pisicot spune:
Treaba asta cu alocatia e pe bune? N-am auzit nimic de asa ceva!
Daca se face un milion vom putea sa ne laudam ca luam un schimb de haine la copil cu ei!
petra spune:
Nu locuiesc in Romania, dar atata timp cat pensionarii se tem ca nu vor mai primi pensiile, bugetarii stau acasa cate 4-5 zile pe luna in concediu fara plata, este putin probabil sa se majoreze alocatia de stat pentru copii. Cu atat mai putin sa fie aceasta majorare facuta de o petitie on-line .