Fulgusori de nov-dec 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ANCUTZA sunt perfect de acord cu tine..nu vad de ce ne-am schimba titulatura doar pt ca vezi doamne unii se incurca...ai mare dreptate ,fetele au fost diplomate ..si eu am incercat sa ma abtin..

Ramona cred ca e asa cum zice Andre ,tine mai mult de toanele lor ..si noi avem zile in care suflam 100 ml de lp si in altele ne chinuim o juma de ora ,40 min...

Andre asa e ,trebuie avut mare grija ce cumparam pt bb-i nostri ; si eu era sa o musc ,noroc ca am observat ca erau expirate medicamentele (vit.c,mai precis)..mi-au schimbat-o si au fost ff amabile ..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

S-a rezolvat dupa multa durere , aseara am facut la dusuri fierbinti si incercari in zadar, am adormit pe la 4.
Am sunat la medicu de familie si mi-a spus sa pun frunza de varza si apoi sa o pun pe Maya la sanul ala sa pape, iar acum pot spune ca a trecut.
Multumesc mult de raspunsuri, va pe toate .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Ramona de Maya
Paula

ma bucur ca a trecut ... uitasem de varza miraculoasa ..intr-adevar are efect antiinflamator f.puternic...testat pe pielea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

vin si io si pup mamicile de fulgusori: Mylady, Camy, Ramonika, Diana, Miany, Ancutza
stiti voi di ce

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Fetelor, o sa intreb o tampenie (probabil), asa ca va rog indulgenta.
Este posibil sa existe lapte contrafacut? Este cumparat din farmacie, Nan1. Am primit coletul de la Krelia (careia ii multumesc si aici pt gestul si efortul lor), iar Dominic a papalit din prima 60 ml din el, si imediat i-am mai facut inca 30 pt ca mai vroia. Din cutia mea de lapte, cu forta abia mananca 60. Nu este expirat si singura diferenta pe care am gasit-o deocamdata intre cele doua cutii este ca a mea are capacul auriu, iar cealalata alb.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

ramo cea cu capacul auriu are o cantitate mai mare de fier care ii schimba gustul,cu capacul alb nu cred ca se mai gaseste, s-a introdus noua formula cam de un an.

mamica implinita de bebe Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75Andreasa e ,trebuie avut mare grija ce cumparam pt bb-i nostri ; si eu era sa o musc ,noroc ca am observat ca erau expirate medicamentele (vit.c,mai precis)..mi-au schimbat-o si au fost ff amabile ..
Le aratam eu amabilitate ca tin asa ceva in farmacie. Data viitoare suna-ma sa rezolvam problema si acolo Felicitam micul crestin.Iesim la plimbare intr-o zi cu soare? Ancutzule Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lili_a,stai linistita, nu cred ca vreo una din noi s-ar supara ca 'esti prea familiara cu noi'

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am vorbit ieri cu o verisoara de a mea care are si ea 2 fetite. Binenteles ca am mai omorat-o si pe ea la creier cu tot felul de tampenii. Stiti ce mi-a spus? "Dano, cel mai bun medic pentru copilul tau esti TU! Tu simiti cand puiul tau are probleme si "stii" ce sa-i faci." Mare dreptate are! AU fost atatea mamicii care au avut dreptate din start in privinta bebeilor lor. Au stiut mai bine decat medicul ce le trebuie bebeilor. Asa ca de acum inainte o sa ma mai bazez mai mult pe instictul meu.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Laurairina
Dankutza, instinctul tau de mama ti-a spus si ca trebuia sa o scoti pe Cezarica afara, desi toti vroiau sa te convinga de contrariu, deci poti sa ai incredere ca functioneaza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Le aratam eu amabilitate ca tin asa ceva in farmacie. Data viitoare suna-ma sa rezolvam problema si acolo Felicitam micul crestin.
Iesim la plimbare intr-o zi cu soare?

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

Daca indrazneau sa comenteze ,te sunam imediat..( era expirata numai de doua saptamani)...
Ms de felicitari...
Abia astept sa ne cunoastem ..deci ,cand vrei poti sa ma suni sa stabilim "traseul"..,numai sa isi revina vremea asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

asa... am fost la medicul de familie si ne-am cantarit, avem 4,9 kg, la 1 luna jumate, de la 3,6 kg la nastere. deci stam bine, crestem. asa ca laptele meu nu e "prea slab", cum spun "binevoitorii"

am mai pus pozici pe contul de gmail.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput