Fulgusori de nov-dec 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

S-a rezolvat dupa multa durere , aseara am facut la dusuri fierbinti si incercari in zadar, am adormit pe la 4.
Am sunat la medicu de familie si mi-a spus sa pun frunza de varza si apoi sa o pun pe Maya la sanul ala sa pape, iar acum pot spune ca a trecut.
Multumesc mult de raspunsuri, va pe toate .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Ramona de Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Cine foloseste biberoane DR Brown's?? Am un set de tetine nr 2(3buc), pt biberoane standard, pe care nu le pot folosi (noi avem biberoane cu gat larg) si vi le dam cu mare placere daca aveti nevoie de ele. Camy stiu ca si tu ai din acestea, dar nu stiu daca standard sau cu gat larg. Am rugat-o pe moasa sa ne cumpere de la Tm, ca sa nu mai comand eu pe net si ea a gasit decat din acestea. Nici macar farmacista aia nu a stiut ce inseamna biberon cu gat larg sau standard , zici ca nu ele iau comision din vanzari.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Camy probabil ca medicii pediatri ai fetelor le-au recomandat aceste 'minunatii' in urma unor observatii clinice facute de ei sau ca urmare a descrierii unor simptome de catre mamici...mie,personal ,mi-a indicat Debridat ,cand David a fost constipat si se chinuia mult sa faca kk si avea si colici destul de urate...

Spor la cumparaturi ,sper sa gasesti pana la urma ceea ce iti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Ramona si eu am cumparat cutii cu capace diferite. Andrei a papat la fel din amandoua.

Cum dati Infacolul la bb????

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Ramona si eu am cumparat cutii cu capace diferite. Andrei a papat la fel din amandoua.

Cum dati Infacolul la bb????

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ

O pipeta inainte de fiecare masa. Chiar daca pare prea des, Infacolul se elimina foarte repede si nu este absorbit de organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Camy, eu iau inca fier la recomandarea ginecologului (inca 2 luni dupa nastere) si la recomandara pediatrei calciu gluconic 10 zile pe luna cate 5 ml, atat eu cat si copilu, intrucat fiola e de 10 ml(pentru s-a nascut voinic). spor in continuare la cautari.

am reusit si eu ieri sa imi cumpar rochita si sacou, mai am pantofii

monis, cum e cu cic-ul?

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Miany, Cristina..m-ati mai linistit. Am mai cautat si eu pe net si am vazut ca sunt si cu capace diferite, faza cu lotul diferit nu mi-a trecut prin cap. Totusi nu imi explic de ce dintr-un biberon bea, iar daca i=l scot si ii dau din celalalt, trage doua guri si incepe sa planga, refuzandu-l. Eu nu am gustat niciodata, din nimic din ce i-am dat lui, doar m-am uitat sa nu fie expirate si le-am mirosit, deci nu stiu daca au gust diferit. Poate i-o placea lui mai mult ala, ca are miros de Rares si de Krelia, prefer sa cred

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Simina kin, o invitatie foarte reusita. O sa incerc sa fac si una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Miany, Cristina..m-ati mai linistit. Am mai cautat si eu pe net si am vazut ca sunt si cu capace diferite, faza cu lotul diferit nu mi-a trecut prin cap. Totusi nu imi explic de ce dintr-un biberon bea, iar daca i=l scot si ii dau din celalalt, trage doua guri si incepe sa planga, refuzandu-l. Eu nu am gustat niciodata, din nimic din ce i-am dat lui, doar m-am uitat sa nu fie expirate si le-am mirosit, deci nu stiu daca au gust diferit. Poate i-o placea lui mai mult ala, ca are miros de Rares si de Krelia, prefer sa cred
Ramo, sa stii ca si Chiara face urat la unele cutii de lapte praf, la altele nu. Nu cred ca tine de calitatea laptelui, ci de momentele lor (cred). Dar atentia la produsele pentru sugari trebuie sa fie uriasa. Nu stiu daca ati vazut in presa cazul cu laptele praf expirat, au gasit peste 600 de produse expirate in ziua aia, asa ca eu repet ce am scris si atunci la nervi, isi vand si mamele pentru bani. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

dragi mamici,

ca multumesc pt. raspunsuri si incurajari

raportezi o zi mai linistita, desi trebuie sa recunosc ca azi i-am dat completare la 2 dintre mese; de asemenea am incercat sa ma mulg la un moment dat dar nu am reusit sa scot mai mult de 10-15 ml
oricum incerc sa-i dau intai san si mai apoi LP, cam 60 ml pe care-l rade tot de fiecare data
i-am mai dat si ceai la un interval de 30 min dupa san

azi l-am cantarit pe BB si a crescut cu aprox, 500 g, sunt f fericita

Mergi la inceput