Fulgusori de nov-dec 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

My lady bafta la examene!

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!

Monis, eu am maaare ajutor in soacra mea, o femeie extraordinara, care ii duce/aduce pe pruncii mari la gradi, ii ia la ea apoi pana spre seara cand vine sotul de la lucru.

Rgagapie, pune bebita la sanul cu canalele infundate cat de des poti si mai insista cu dusuri cat poti de fierbinti, masaj sub dus si muls.

Ruxandra sb incep sa cred ca nu din greseala ai nimerit tu aici...

Eu propun, ca sa fim noi aia mai destepti care cedeaza si sa fie "pace-pace" sa ne numim "stelute si fulgusori" sau cum vreti voi. Bineinteles nu-i nici o suparare din partea mea daca nu sunteti de acord cu propunerea, numai sa nu sariti pe mine cu rosii, please!!!!!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

DianaR, oricum ne-om intitula suntem aceleasi mamici devotate cu niste copilasi minunati

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

Mergi la inceput

Piciul e la mama in brate, asa ca eu hop cu laptopul pe genunchi.
Nu vrea sa doarma mai mult de 30-45 min, iar noaptea il apuca urletele de pe la 9, 10 pana pe la 2. Nu stiu ce are, ca ziua e vesel, rade, adoarme si singur, dar seara il apuca pandaliile. Eu fac cu capul la 3=4 ore de urlete, nu vreau sa stiu cum sunt mamicile al caror bebe nu doarme 10-12 ore.

Duminica am avut si noi botezul si bineinteles ca ziua a fost un ingeras. A dormit in brate la moasa si la nasa si a stat 4 ore nemancat. Toata lumea s-a mirat de el ce cuminte poate sa fie, sa nu planga el deloc si bineinteles ca nu m-au prea crezut cand le-am zis eu ca e rau si plange acasa. Tare i-a placut si la restaurant, a ras si zambit la toata lumea. A primit cadou o gramada de hainute si mai mici si mai mari, un scaun pt masa (din lemn), un marsupiu (6in1) si cativa banuti. Abia astept sa primesc pozele de la nasi, ca desteapta de mine, am uitat sa descarc pozele de pe card si nu am apucat sa fac decat cateva poze, putine de tot, ca gata memoria .

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

DianaR, oricum ne-om intitula suntem aceleasi mamici devotate cu niste copilasi minunati

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

perfect de acord cu tine!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Lavi . Imi pare rau ca a trebuit sa amanati botezul si de bunicul sotului. Eu, desi nu am facut botez mare, am fost totusi stresata pt aceasta zi, asa ca ma gandesc ca si pt tine e un stres, care era bine sa se termine cat mai repede.

Ramona,

Mergi la inceput

Fetelor, o sa intreb o tampenie (probabil), asa ca va rog indulgenta.
Este posibil sa existe lapte contrafacut? Este cumparat din farmacie, Nan1. Am primit coletul de la Krelia (careia ii multumesc si aici pt gestul si efortul lor), iar Dominic a papalit din prima 60 ml din el, si imediat i-am mai facut inca 30 pt ca mai vroia. Din cutia mea de lapte, cu forta abia mananca 60. Nu este expirat si singura diferenta pe care am gasit-o deocamdata intre cele doua cutii este ca a mea are capacul auriu, iar cealalata alb.

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor

Intrebare va tot aud ca vb despre ce dati copiilor, Fe, Ca, Debridat....mie nu mi-a zis medicul pediatru de nimc din ce spuneti voi acolo...Flavius primeste doar Vigantol...restul??????? Pe ce baza le dati copiilor Ca , Debridat si alte minunatii??????

Bun....acum am vazut si ca am avut oaspeti nepoftiti si rautaciosi...si eu ca si DianaR cred ca nu a intrat aici chiar din greseala....sper ca doamna ofuscata sa ne lase in pace

Lavi nu te mai intrista, o sa vezi ca va veni si botezul mult asteptat...o sa fie atunci cand DD va dori sa fie.....si o sa iasa perfect!

Ionelamaria hai curaj, ai sa te descurci si fara mama ta...ai incredere!

Rgagapie nu stiu ce sa spun despre san...sper sa treaca repede, sa nu faci complicatii...iar de Lp...eu folosesc Humana...si sunt multumita!

Accesorii nu am gasit , dar maine caut din nou...

Pupicei

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Fetelor, o sa intreb o tampenie (probabil), asa ca va rog indulgenta.
Este posibil sa existe lapte contrafacut? Este cumparat din farmacie, Nan1. Am primit coletul de la Krelia (careia ii multumesc si aici pt gestul si efortul lor), iar Dominic a papalit din prima 60 ml din el, si imediat i-am mai facut inca 30 pt ca mai vroia. Din cutia mea de lapte, cu forta abia mananca 60. Nu este expirat si singura diferenta pe care am gasit-o deocamdata intre cele doua cutii este ca a mea are capacul auriu, iar cealalata alb.

Ramona,

ramona ,nu stiu ce sa zic dar si eu am avut doua cutii de nan cu capac diferit ..probabil tine de lot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Ruxandra as vrea sa iti spun (cu riscul de a fi criticata de dragele mele mamici de fulgusori) ca ai fost tare uracioasa chiar daca ai incercat sa ascunzi asta prin fraze cu subinteles...si uracioasa ai fost nu fata de noi, mamicile ci fata de copilasii nostri pe care cu drag i-am numit asa , nu din lipsa de imaginatie, mergi si citeste primele pagini ale odiseei noastre sa vezi ca am avut de unde alege.
si tie

DianaR initial am avut tendinta sa fiu in totalitate de acord cu tine dar m-am gandit mai bine...de ce sa ne schimbam numele pe care l-am "purtat" de aproape un an de zile doar pt ca o mamica "binevoitoare" de fulguleti si-a dat cu parerea? ...

fetele noastre au raspuns cu diplomatie , imi pare rau ca eu nu am putut sa ma abtin

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor"

Mergi la inceput