Buna seara fetele
Multumim pt aprecieri ref la invitatie.....cine vrea sa participe este primit cu mare drag
Am citit putin din urma (mai pe sarite asa ..ca n-am avut timp) si mi-a ramas in minte ce a zis Mylady si anume ca:"atunci cand ai pune calciul gluconic in lapte nu-l bea"
.....eu stiu ca(,) calciul nu se administreaza in lapte ca nu se mai asimileaza.........asa-i sau nu???
anunt: vand 100b de scutece pampers NB la jumatate de pret*(relatii pe PM)........noua nu ne mai vin si am ramas cu stoc
Ieri si alaltaieri fata mea a avut diaree (scuzati detaliul).In mom in care ieri a facut a 2-a oara m-am ingrijorat, pt ca ea nu face k de 2ori/zi, si am sunat pediatra.Mi-a zis sa-i dau ceai de menta cu jumatate de pliculet de Hidrasec 1 data /12 ore , iar joi vine sa o vada.Azi nu a facut deloc, poate pana la 12-1 cand adoarme face, ca sunt tare curioasa
AAAA...inca ceva.Acum doua zile am cantarit-o. Are 6kg
...(bine cu scutecel si pijamalute)
Maaaa ce s-au incins spiritele cu mamica aia

fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Buna seara 
cred ca ma apuc de capitol nou, ca pana se incarca asta
, mai scrieti voi niste mesaje 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri