Fulgusori de nov-dec 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
smaranditza spune:
dymomo,
prin cate mai trebuie sa treceti
Ne rugam sa fie bine si sa scapati cat mai repede de toate problemele cu micutul Dan.
Ramonika, eu alaptez exclusiv si inca nu mi-au venit rusii, desi am cam stat cu morcovu pe cand trebuia sa implinesc 40 de zile. Deocamdata am scapat
Oare exista vreo legatura intre anticonceptionale si venirea lor? Eu deocamdata nu am luat AC, si nici nu am de gand. Celelalte fete, care alaptati exclusiv, cum stati cu rusii?
Carla, si feciorul meu e tare somnoros la san. Suge activ si treaz cateva minute, apoi atipeste. Dar eu nu-l pun in patut. Intai tot misc tzitzi in gura lui...si uneori se trezeste, si reincepe suptul. Daca e atat de adormit incat da drumul la tzitzi din gurita, il trag usor de ureche, de manute, il frec la talpi
, se trezeste si papa din nou. Daca nici asta nu merge, il ridic pe umar la ragait, il bat pe spate, vorbesc cu voce tare cu el, si asa se trezeste si il pun iar la supt. 
Fetelor, si bebeii vostri dorm cu gurita deschisa? Ca acum am alta paranoia: daca are polipi? De ce doarme asa? Ca nasucul i-l curat zilnic, deci nu e vorba de nas infundat cu muci.
Ma gandeam ca o fi prea cald sau prea uscat sau prea nu stiu cum aerul din camera. Insa, am observat ca si afara la fel doarme, si cand era mai frig, chiar ma temeam sa nu faca rosu-n gat cum tot sta asa cu gurita deschisa (nu sunt sigura daca si trage aer pe ea...)
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Cristina boc silaptele meu se separa asa pt ca e gras si bun pentru bebe. Diana ti-a dat un raspuns in care poti avea incredere. Cat despre kg, sa stii ca daca alaptezi le dai mai repede jos. Mie nu imi vine sa cred ce repede functioneaza si ce bine. Nu vei da tot jos prin alaptat poate... dar e de mare ajutor. Curaj si alunga aceste ganduri. Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare aniversarea nuntii POZE |
Aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...sa stii ca asta cu slabitul daca alaptezi nu e asa de adevarata pt toata lumea din pacate...eu nu am dat nimic jos....DAR NIMIC!!!

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
vias spune:
Buna seara fetelor 
azi am mers de nebuna sa-mi cumpar accesorii si nu am gasit decat un lantic....sa vad de unde mai gasesc cercei si bratara 

iar la medic...nu am ajuns...sper sa ajung maine, ca am sunat medicul ( un prieten de familie) si a avut o urgenta, a zis ca ne vedem maine...
Floricik
..sa vad unde mai gasesc marar acum..si fac si eu infuzie 
Miany felicitari pentru baiatul crestinat!
...abia astept sa vina si la noi ziua de duminica..cand il botezam pe Flavius![]()

Monisnoroc cu link-ul tau..ca uitasem de certificat de botez
...cat despre ce scriu ei acolo...poate fac si eu 50%...restul...
Dymomo ma
la DD sa se faca bine micutul tau.
Sanatate multa va doresc...
Noapte buna fetelor! 
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
dymomo77 spune:
Nici eu Camy. Am dat acu 2 kg de cand nu ii mai dau de capat diareei lui Danut dar in rest nik. Din cele 30 puse, 5 la nastere, 5 in primele 2 sapt dupa si 2 acuma. Rezulta deci ca mai am inca 18. Macar am noroc ca nu vreau sa ma reintorc la 45 de kg cat aveam inainte dar inca vreo 10 tot trebuie date asa ca...
mami fericit de
Dan Mihail
simina_kin spune:
Eu ,Maya-Andreea,printesa cu ochi albastri, vreau ca prin intermediul lui mami sa va trimit, cu cea mai mare placere,www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">INVITATIA LA BOTEZUL MEU. Va astept cu drag la masa DC

fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monis5 spune:
Andre - deci asa, te-ai apuca de bebe II, huh? Super bine, imi place ca esti in forma asa buna, cum ai promis

Simonette - ma bucur tare ca ai dat un semn, sper sa mai apuci candva, desi cred ca timpul tau e ca si inexistent. Eu cu unul si am zile cand abia apuc sa fac toate alea prin casa si sa citesc, d'apoi sa si scriu... cu 3 cred ca ar fi exclus.
Desi ma uit la DianaR
si-mi spun ca se poate 
Floricik - cred ca te-a enervat tanti, dar eu m-am distrat f tare cand am citit de faza cu oul... te si vedeam in gradina cu fundul in sus culegand musetel si apoi cautand prin cuibarul de gaini ousor proaspat pt baita

Coquelicot - sper sa vii cu vesti bune de la laborator. Eu sunt f curioasa... pentru ca am intrebat special pediatrul acum 3 zile cand a venit acasa despre mucusul pe care il vad uneori in scutec si mi-a spus sa nu-mi fac nici o grija. A zis ca si daca am eu indigestie (cum avusesem chiar cu cateva zile inainte), copilul poate fi usor mai agitat, sa aiba mai multe gaze sau chiar ceva colici,si ar putea avea un scaun usor diferit, dar cam atat...
Mai citisem pe undeva ca mucusul din scutec poate proveni si din secretiile lui din nasuc... stiu si eu
....
Nu prea inteleg ce ar trebui sa faca smecta de fapt... ca tu zici ca-s toate in ordine... of, cum intru si eu la idei
fara sa fie cazul..
Carla - eu nu stiu ce sa-ti spun, pentru ca si Iulian a facut cam la fel la inceput, a tipat, nu a dormit, ne-a cheaunit de cap in primele saptamani, a papat f des (si acum ziua cere adesea la 2 ore), dar eu lapte praf nu i-am dat. Parerea mea e ca ar trebui sa mai ai rabdare si sa nu incepi sa-i dai completare inca, daca ia in greutate. Tu citesti despre noi ca dorm copiii, ca papa linistiti la san, dar tine cont ca e diferenta uneori si de 2 luni intre Mateiut si cei nascuti la inceputul listutei. Alta o sa fie treaba cand o sa aiba si el 2 luni. Ce vad eu in ceata la tine este intr-adevar starea de spirit mai putin buna, poate de aia nici nu ai destula rabdare. Dar gandeste-te ca va trece perioada asta grea, am trecut toate prin ea, tu erai inca
si nu parca nici nu scriai f des pe atunci, si poate si de aia nu ai bagat-o in seama, dar zau asa a fost de greu la noi toate. A, si vad ca intrebi, nu inlocui o masa cu LP, ii dai san cat de mult si doar daca e musai, ceva LP dupa aia. 
Miany - pupam tare nou crestin dintre fulgusori 

si pe mamica lui ca ne-a fost dor de ea 
Lidia - eu nu am avut rubeola si nici vaccin nu mi-am facut, ca am facut analiza asta abia in sarcina... eu inainte nu mi-am facut analize.... hai, cat mai Zen cu putinta 

Cristina boc - vad ca ti-au scris fetele... pacat ca nu ai intrebat inainte sa arunci lapticul... asa se face orice lapte, mai putin asta din comert, care are toata grasimea scoasa din el si e zapacit de jdemii de procese tehnologice. Orice lapte se decanteaza si grasimea se ridica la suprafata.
Intreb si eu... de ce il mulgi si il dai cu bibe si nu pui puiul direct la san? Ca bebelusul scoate de 3 ori mai mult laptic decat ai scoate tu, cu orice metoda de pompare...
Cosmynik - nu stiu sa te ajut ca nu stiu la ce fel de contract colectiv de munca intra cei care lucreaza la jandarmerie Dar daca intri la juridice si intrebi, sigur iti raspunde Mediajust - e o tipa super dragutza si super bazata.
Ramonika - oare nu are legatura cu anticonceptionalelel? vad ca si Ionela zice si nu e singura pe care am auzit-o. Zic si eu... eu nu am luat (am ales metoda plasticului momentan
) si inca nu mi-a venit. Sper sa mai dureze starea asta, ca parca e fain fara ![]()
![]()
Dymomo -
penttru puiul mic si pentru tine sa fii puternica si sa veniti repede acasica 

Poate reusesti sa faci cumva sa nu-i mai dea fenobarbital
ca pana la urma nu-i pot administra ce vor ei fara acordul tau
Carla - nici nu stiu daca sa-mi mai spun parerea, ca multa lume e sensibila in perioade de astea mai grele... sper sa nu te superi, dar mie mi se pare aiurea sa plece tati de acasa cand raceste, adica ar trebui sa ne tot mutam de acasa, ba un parinte, ba celalalt cand prindem cate un microb... parerea mea 
Smaranditza - si Iuli doarme adesea cu gura deschisa, adica depinde de pozitia in care adoarme. Afara ii pun un fular pe care il trag peste gura dupa ce adoarme daca e cu ea deschisa, sau trag paturica mai sus si ii fac un soi de cortulet peste gura, daca e sa nu traga direct aer rece.
Camy - eu am dat linkul pentru distractie, sa stii ca mie nu mi-a trecut nici o clipa prin cap sa fac ce scrie acolo, departe de mine gandul ![]()
![]()
Simina - multumi de invitatie 

Fetelor, ma duc maine sa depun dosarul pentru indemnizatie, daca imi spun functionarele ca e totul ok, va pun si modelul de adeverinta pentru cele interesate de drepturile de autor. Tineti pumnii 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
rgagapie spune:
Buna seara fetelor am si eu nevoie de un sfat, in ultimul timp sunt foarte stresata, iar azi am avut lapte doar transparent, pitica a stat de vreo 2 ore la titi, dar nu e satula. Vreau sa merg saii iau Lp dar nu stiu de care.
Am un san tare ca piatra ,ma doare rau de tot si cand il ating doar
si am incarcat sa ma mulg, dar nu curge nimic si ea incearca sa suga, dat tot fara succes.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Ramona
de
Maya Paula

miany75 spune:
Simina multumim de invitatie ..foarte frumoasa!Sa va traiasca printesa cu ochi albastri si sa fie sanatoasa!!!
DYMOMO sa va intoarceti sanatosi ,cat mai repede!!!

Multumim pt felicitari,Monis
Floricik si Camy
Am pus vreo 2-3 poze cu "micul crestin" pe contul comun pt cine vrea sa ne vada...