Fulgusori de nov-dec 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Ramonika spune:
Andre - exista solutie dezinfectanta de la Touch speciala pt. copii, fara alcool. cu aia poti da pe bebe pe manutze. tre sa o pazesti jumate de minut sa nu bage mana in gurita pana se evapora lichidul si se mai duce din miros. 
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
Ramonika spune:
fetelor, aveti idee de ce la femeile care alapteaza exclusiv, la unele le vine ciclul dupa cele 40 de zile, iar la unele le poate veni si dupa un an, cand intrerup alaptatul?
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika fetelor, aveti idee de ce la femeile care alapteaza exclusiv, la unele le vine ciclul dupa cele 40 de zile, iar la unele le poate veni si dupa un an, cand intrerup alaptatul? Ramonika Ruxandra tati si Vladutz ![]() |
De ce, nu stiu... dar eu sunt din tabara celor carora le-a venit ciclul imediat dupa 40 de zile. Am inceput sa iau Cerazette si la 2 zile hop si rusii. pauza 2 sapt... iar hop rusii... daca o tin asa... imi bag piciorul in ele de pastile ca sigur nu-mi venea nica fara ele. Na ca am zis si eu ca-s ofuscata!!!!
Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Noi ne pregatim din nou de spital. Mergem maine dimineata la 8. Povestea o stiti... am ajuns la 3 masuri de Humana SL si hop si diareea. Doctorii nu prea stiu ce sa faca... Trebuie sa accept antibioticele si 2 zile de perfuzii si apoi reincepem alimentarea. ![]() ![]() ![]() mami fericit de Dan Mihail |
ne rugam
sa fie bine, sa va intoarceti sanatosiRalu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu
crissa13 spune:
Buna seara,
Va multumesc pt urari, va invit la un tort de ciocolata!
La mlti ani pe anul asta, bine v-am gasit la scutece,va
pe toate.
La multi ani tuturor sarbatoritilor din zilele trecute
!
La multi ani Ofetita!!!
Noi suntem bine, mai avem putin si facem o luna. Suntem foarte mancaciosi, stam mai mult la san, din cauza asta am si lipsit, am citit tot ce ati scris, dar nu am reusit sa raspund. Datorita faptului ca bebe atunci cand e treaz papa in mare parte a timpului am primit si niste sfaturi "bune", adica il indop, ar trebui sa nu ii mai dau asa de mult sa papa, si sa il las sa planga, sau sa ii dau si lapte praf ca poate nu e bun laptele meu, in masura in care se vede cu ochiu liber ca a luat in greutate, acum are falcute si bulanase.
Sper sa reusesc sa merg maine cu bebe sa il cantaresc, sa vad exact cat a luat in greutate.
dymomo succes maine la dr, sa reusiti sa dati de cap problemelor si sa se faca bine micul dan
.
lidia nici eu nu am facut nici o analiz inainte pt asta, nici dupa ce am ramas gravida nu am facut complexul torch.
mamica implinita de bebe Robert Andrei
crlp spune:
BB-lusul meu e tare agitat, de ieri i-am dat infacol in loc de sab simplex
credeti ca poate nu este complatibil cu organismul lui? a avut vreuna dintre voi probl. cu infacolul?
azi l-am alaptat din ora in ora chiar mai des, mi-e teama ca s-a obisnuit la san
ii dau sa suga, suge putin, adoarme, iar cand il pun in patut se trezeste si incepe sa tipe, sa se agite, sa dea din maini si din picioare

si cand face kk se chinuie, se screme, plange
de azi am inceput sa aerisesc cu el in camera cate 10 min sa se obisnuiasca cu aerul pana-l scot afara la plimbare
acum l-am alaptat la san mai bine de 1/2 de ora si urla ca din gura de sarpe
deja i-am pregatit si completarea pe care i-o da mama, eu am cedat
sotul a plecat de acasa ca a facut amigdalita ( are puroi in gat) si dr. l-a sfatuit sa se mute pt. 5 zile macar pana se mai amelioreaza
sa ma ajute DD sa depasesc perioada aceasta ca nu mai stiu cum sa procedez
nu-mi doresc decat ca Matei sa fie sanatos
dymomo77 spune:
Ionelo draga si eu care ma gandeam ca mi-au venit rusii tocmai pt ca Danut al meu e alimentat mixt... Deci se intampla si la voi.
si tie si lui Mihnea.
Eu una am o stare de-mi vine sa 

si sa 

. Ma crucesc cum e cu medicina asta in Romanica. Nu tu investigatii ci doar presupuneri. Inca doua zile in spital ma strange in spate. Si sunt tare sigura ca iar ii baga fenobarbital ca sa stea cuminte la perfuzii.
mami fericit de
Dan Mihail
dymomo77 spune:
Crlp desi infacolul si sabul au aceesai subst activa la noi a mers mai bine cu sab. Eu am primit doua cutii de infacol din anglia si una e sigilata. la noi a mers bine si cu bonisan care mi s-a parut ceva mai natural. Acu depinde de bebe si de colici ca eu una de cand al meu sufera asa tare cu diareea nu i-am mai dt nimic pt colici dar nici el nu mai plange. Ori nu mai are colici ori noi mamicile aflate la inceput ne grabim cu medicamentele pt colici dc cumva bebe plange ceva mai mult si el saracul plange din cine stie ce motive. Al meu cel mai des in ultima vreme plange de plictiseala sau ca sa fie luat in brate.
mami fericit de
Dan Mihail