Fulgusori de nov-dec 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Cristina boc silaptele meu se separa asa pt ca e gras si bun pentru bebe. Diana ti-a dat un raspuns in care poti avea incredere.
Cat despre kg, sa stii ca daca alaptezi le dai mai repede jos. Mie nu imi vine sa cred ce repede functioneaza si ce bine. Nu vei da tot jos prin alaptat poate... dar e de mare ajutor. Curaj si alunga aceste ganduri.

Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Andre daca nu gasesti tifon merge o bucata de panza din bumbac pe care o speli bine si o calci la temp ridicata cu abur, se sterilizeaza f bine asa.
Multumesc, ideea e tare buna, dar dilema mea era cum sa o spal cand suntem afara. In casa o spal direct la chiuveta cu sapun, dar afara o dau cu servetel, pentru ca avand tifon la mine, n-am apa fiarta. Sau tu cum spui ca se procedeaza? Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Mianyfelicitari pt botez. pe David.
Monis mie mi-a placut la articolul despre botez ca trebuie sa punem si pietre in apa. Ai dreptate...unde mai incape copilul ???
Cristina si Ema sta treaza ziua. Azi a dormit doar in 2 reprize a cate 1 ora. Ma bucur mult ca doarme noaptea. Si nu invers.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cristina scuturi bine biberonul inainte sa il dai pana se reamesteca.

Andre cand esti afara pui apa fiarta intr-un biberon sterilizat si o speli pur si simplu sau inmoi carpa si o stergi.
Eu personal nu ma agit cu stersul...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DIANAR ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaREu personal nu ma agit cu stersul...
Nici eu, decat daca apuca vreun inconstient sa o pupe pe manute inainte ca eu sa reactionez. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Ionela, Diana, multumesc de raspuns. Acum am priceput. Ce sa fac? sunt mai grea de cap. Imi vine sa plang cand ma gandesc ce proasta am fost si am aruncat laptele azinoapte.

Va urez noapte buna si somn usor. Ma pun si eu la o prima repriza de somnic.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Noi ne pregatim din nou de spital. Mergem maine dimineata la 8. Povestea o stiti... am ajuns la 3 masuri de Humana SL si hop si diareea. Doctorii nu prea stiu ce sa faca... Trebuie sa accept antibioticele si 2 zile de perfuzii si apoi reincepem alimentarea.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

dymomo, bafta la doctor
lidia, nu cred ca am avut anticorpi pt rubeola...trebuia facut ceva anume pt asta? ca eu n-am facut nimic, nici analize inainte

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LYLIANA se face Complexul Torch pt asta.

Mergi la inceput