Nazdravani de august-septembrie 2003 (ian.2010)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Buna,

Sunt o mamica de la 'Nazdravani de oct-nov-dec 2003'.

Ah, nici nu prea stiu cum sa incep... doar ca alaturi de majoritatea fetelor mai active de la noi sunt de acord cu unitul subiectelor... (la celelalte 2x subiecte inca se mai voteaza, si nu favorabil...); si ma gandeam, decat sa mai asteptam, intre timp am putea uni subiectele noastre si as propune sa ne strangem la voi. Nu de alta, insa noi am fost alea care am intrebat pe la alte case, chiar daca nu noi am avut initiativa... Asa ca ma gandeam sa inchidem subiectul nostru si, dupa cum spuneam, sa ne strangem la voi, insa am putea schimba cumva numele... o sa cuprinda 9 luni: ianuarie-aprilie/august-decembrie. Ma gandesc totusi ca poate o sa ni se mai alature si mamici noi.

La noi mai sunt active f. putine mamici si le-as enumera pe: paula2003(Ro), vikinga(Germania), carmen77(Ro), Ven(Ro), Carmena(Ro), ciuf(USA), adameasca(Ro), Laura Takacs(USA), tinatache(Germania), sympa(Ro), Elena(USA), liliana csaki(Ro), super mami(Spania), Ana68(Ro) -asta ca sa ne si cunoastem :).

Sunteti de acord?

MIHAELA, nu vrei sa unim si subiectele Suedia & Finlanda?

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Yael, nici pe la Suedia nu mai scrie lumea...putem sa le unim cu cea mai mare placere, scriem noi doua acolo, poate se mai aduna si altii .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Eu sincer, dat fiind ca ma apuca scrisul din an in Paste (la propriu ) sunt de acord cu ce vrea majoritatea. Majoritatea din cele, putine, care mai scriu aici...

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Yael, desi am stat in Suedia doar cativa ani, adica nu prea mult, vin si eu la subiectul unit!!! Daca ma primiti... Mihaela?

Eu ma simt mai bine aici si in siguranta...
Aici am dezbatut prima dragoste a lui fiu-meu - si ii cunoastem pe amandoi prichindeii - aici cele ramase active am numarat vizitele Zanei Maseluta, cursurile de engleza... temele de pictura, decupat si desen... discutam despre sarmale, paine si cozonaci... eu nu plec de aici!

Asadar, supunem la vot?
Eu sunt pentru propunera lui Yael, sa vina ele la noi daca vreti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Iuli - scriam si eu din amintiri ... si ti-am zis ca nu aveam inspiratie in seara aceea !
Despre subiecte - da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ioi, parca jucam tara-tara vrem ostasi...

pai... ne-am putea numi nazdravani de 2003 (1-4/8-12)

mei, l-am tuns pe andrei. cu masina, zici ca e soricel. cea mai tare a fost reactia lui, se uita in oglinda... "dar eu unde sunt?"
si jos la joaca... prietenul lui: andrei, noroc ca l-am cunoscut pe taica-tu...

carmenuta, vezi ca fi-mea si-a luat pantofi rrrooozzz, si nu vrea sa-i incalte. asta pana vine alex s-o duca la bal

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Primavara in gradina mea. Concurs de machete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mei, azi am testat programe la greu si cum totul ruleaza si rasneste la greu, ratacesc pe DC ca altceva nu merge... asa ca azi am avut timp de scris si citit...

Pai uite Cristina ca ideea ta e cea buna...

Despre printesa cea mica, ce sa spun, mare placere mi-ar face sa stam aproape...
Acum il astept pe asta mic al meu sa vina de la tenis si apoi mergem la dans... azi are repetitie cu costume... abia astept sa vad cum arata in frac... Imi imaginez ca ar fi colegi de curs! Ce hai ar mai fi!...
Mei, nici eu nu il recunosc pe Alex dupa ce iese de la tuns... cel putin primele saptamani e de nerecunoscut... dar dupa ce ii mai creste parul arata a Alex...

Mergi la inceput

Carmen, te primim cu cea mai mare placere, cum nu? Doar ca lumea e lenesa la scris, eu nu prea am ce sa mai scriu pe acolo ca mi-am golit buzunarele de povesti si lumea care a venit recent s-a apucat de scoala de suedeza...deh fiecare cu ale lui. Eu sper ca vor reinvia discutiile, cine stie...uite ne strangem noi acolo si povestim, cu yael si poate mai vin si alte finlandeze...eu stiu ca mai sunt suedeza active pe forum, dar or fi avand motivele lor sa nu scrie la subiect...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

pai... ne-am putea numi nazdravani de 2003 (1-4/8-12)

...sau juniori de primavara/toamna/iarna

Serios acum, cum o sa ne numim? Capitolul asta e pe sfarsite si zic ca ar fi bine ca pe cel nou sa-l incepem impreuna!
Nu ne-am putea numi direct juniori (sau prescolari...) de 2003? Nu cred ca s-ar supara fetele de la celelalte 2x subiecte... Zic.

Voi listuta nu aveti?

Weekend placut va doresc!

A... Ca sa ne cunoastem mai bine, ar fi frumos zic eu daca am avea un album al nostru... sau nu stiu... in care sa vedem si noi poze cu voi, voi cu noi... sa punem poze cu noi...

l_carmen2003, tu ai 2 copii?
mihaela_s, tu? Din cate am inteles ai o fetita in clasa a 7-a si cea 'mica' de 2003.
cristinamh? celelalte fete?

Pup. Revin.

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

yael, am avut listuta, am avut si un blog al nostru...am strans acolo fotografii cu copilasii...cristina e maestra in astea. O las pe ea sa spuna mai multe.

Da, eu am o adolescenta de 13 ani jumate care e in clasa a 7-a si o junioara de 6 ani jumate-Silvia care e subiectul la acest forum. Pe noi ne gasesti la blogul cu vorbe de copil, acolo scriu si pun fotografii.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput