Nazdravani de august-septembrie 2003 (ian.2010)
Raspunsuri - Pagina 17
vikinga spune:
Buna ziua doamne dragi!Ankalaura a venit cu o idee excelenta si anume sa ne unim subiectele despre copilasii nascuti in 2003, din vreo 6 cite au fost sunt numai 3-4 active si numarul mamicilor care le mai frecventeaza e destul de mic asa ca numai bine am interactiona, mai ales ca toate vom trai in toamna emotiile primului an scolar ori trecerii in clasa a doua. Plus ca mai ne cunoastem si noi mai bine pt ca ,,, cu siguranta asa "din vedere" ne stim deja de atitia ani de cind suntem colege. Mai ales ca avem asa comori de 6-7 anisori in comun.Ce ziceti?La subiectul nazdravanilor am propus ca fiind de acord daca primim cit mai multe raspunsuri de DA la aceasta invitatie si nici un NU. Voi ce ziceti?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vikinga spune:
Aici discatam cite ceva pe tema asta:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149836&whichpage=4Liliana Csaki e mami de baiat nazdravan dar si moderator asa ca ne poate ajuta cu partea tehnica.Paste fericit!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
mihaela_s spune:
Vikingo, ce ma bucur ca ai scris! Eram dincolo la voi si ma pregateam sa-ti raspund, apoi am vazut ca ai scris aici...foarte bine. Asteptam sa vedem ce spun fetele, eu deja am zis DA la subiectul vostru. Pup si io trupa vikinga .
Sarbatori faine mai departe la toata lumea!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
iuliana spune:
Cristina, am vazut masina...e alteva fata de cum mi-o inchipuiam din descrierea Ancai:). As vrea si eu una, dar vad ca probabil trebuie comandata la tv, nu? Da' se merita:)). Vreauuuu masina de facut sarmaaaleeee.
M-am sculat cu noaptea in cap,la 6, ca aseara am adormit o data cu fetele si nu a mai avut iepurasul timp sa puna cadourile de cu seara. Na, si mi s-a dus somnul.
Si daca tot sintem la facut un ban cinstit :))...eu sint de acord cu propunerea vikingei, dar trebuie pusa taxa ... deh, drept de autor etc etc etc...mai ales ca v-ati si luat dupa noi cu numele de "nazdravani"? Dar va iertam pacatele, ca e Pastele.
Am uitat sa va spun ca exersam cu Emma sa scrie si sa citeasca in romaneste. E cam greu ci a, a cu caciulita su cu a cu vulcan cum zice Emma. Cu sh-ul si tz-ul merge si cu ce-ul la fel. Dar ii trebuie ceva timp sa se gindeasca care ce si cum:)). La ghe-ghi nu am ajuns inca. Nu vrobim inca de i cu vulcan la inceput de cuvint fata de a cu vulcan in cuvint:)). http://family.webshots.com/video/3014492710098079200qEVDwJ
cristinamh spune:
iuliana, pai caut daca vrei. singura chestie ca nu stiu cum o sa ti+o trimit, caci versiunea de "pachet international" costa cat nu face jucaria... adica aia nu cred ca e mai mult de vreo 50 ron, o vazusem in obor, dar coletul te rupe.
cand am vrut sa-i trimit premiul mihaelei de la talente, colet in suedia era 75 ron. nu vreau sa ma gandesc in state cat e. noroc ca le-am putut baga intr-un plic, si am trimis "corespondenta", nu "colet". la curierate internationale e parca 150 ron... stiu ca ma uitasem atunci dupa variante.
cu "unirea cea mare" nu stiu ce sa zic. da, ar fi mai interesant sa avem ce citi. nu-s ardeleanca, da' asa ma obisnuisem cu ritmul nostru... cand scriem, cand nu scriem, aici era mereu "acasa".
in plus, corectati-ma daca gresesc, dar om fi avut noi idei divergente, insa nu ne-am atacat (cum de multe ori se strica atmosfera pe unele subiecte).
unire sa fie, daca cere poporul. si... sa fie intr-un ceas bun, ca mi s-ar frange inima la cat tin la voi.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Primavara in gradina mea. Concurs de machete
vikinga spune:
si pt noi e un subiect de suflet, nu tre sa ne grabim acum.mai vedem si noi pe parcurs, o invitatie, o cafea, o maslina virtuala, ne mai cunoastem si hotarim pe urma.avem timpVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
cristinamh spune:
pai banuiesc ca oricum ne strangem de nevoie la bobocei de 2010... asa ca...
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Primavara in gradina mea. Concurs de machete
l_carmen2003 spune:
Mei, nici eu nu sunt musai pentru unire si tot din acelasi motiv cu Cristina... Dar nu spun nu daca voi hotarati sa fie DA...
Relativ la masina de facut paine... si eu am folosit-o o vreme... am renuntat dupa ce am citit ceva despre teflon si cum mi-am inlocuit toate tigaile de teflon cu altele de inox nu am mai folosit nici masina de paine... si nu neaparat din cauza ingrasatului... Acum mai nou folosesc pentru Alex reteta de paine a lui Jamie, la care framant strict 5+1 minut si painea creste super. De copt o coc in cuptorul cu convectie pentru ca iese foarte repede gata si castig timp dar iese la fel de super si la cuptorul normal. Mie imi placea partea cu programarea masinii si cu painea gata dimineata la trezire...
Acum sa fiu sincera de data asta nu m-am mai dat in barci cu pregatirile si nici nu m-am mai ingrasat ca alta data de Paste... Din fericire... In fine, noi tinem o dieta speciala - pentru sotul meu, caruia ii iesisera proaste analizele si era musai sa slabeasca si am inceput si eu sa tin cu el sa il ajut... Cum am reusit amandoi sa slabim foarte bine si ne simtim foarte bine asa nu ne-am grabit sa pregatim iar feluri peste feluri de mancare si sa ne ingrasam... iar... Asa ca, desi am facut salata boeuf si drob si ciorba de miel am sarit peste sarmale, rulade si friptura si am facut doar gratare... asa ca a fost garantata chestia cu non-ingrasatul... Dar am facut si pasti cu branza si ciocolata si am avut si cozonac... facut de soacra-mea...
Dar sincer Dana, daca faina e proasta e greu de crezut ca iese ceva asemanator cumva cozonacului. Nu e vina ta, in nici un caz.
Iuliana, felicitari pentru Ema. Si la noi Alex a inceput in sfarsit sa scrie corect cu #259; si â... Vad ce greu i se pare asa ca imi inchipui Emei ce greu ii e... In fine, se pare ca si lui Alex a inceput sa ii placa cititul si face progrese evidente.
danat spune:
Carmen stiu si eu chestia cu teflonul cel nesanatos, insa am inceput sa o las mai moale cu suflatul si-n iaurt, pt ca, pina la urma mi-am dat seama ca nu avem cum sa ne ferim de toate Asta e...nu stim ce mincam, ce o fi continut in legumele alea si fructele asa zise sanatoase, etc. Ca atare, incerc sa evit ce stiu ca e nociv, dar nu exagerez, ca uneori e mai bine sa dai cu picatura si cate ceva cih organismului
Ce dieta tineti? Si noi trebuie sa ne apucam amindoi serios de asa ceva...
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
l_carmen2003 spune:
Am avut niste probleme de sanatate - nu eu ci sotul meu si a fost nevoie de dieta si regim... asa ca am tinut cu el sa il ajut, e mai usor in 2; dupa 3 luni are analziele normale si a slabit 13 kg si eu 9... daca vrei sa discutam iti spun mai mutle pe mess sa nu monopolizam aici subiectul...
In ce priveste chestia cu suflatul si in iaurt am fost de acord pana acum 3 luni cand am inteles ce importanta e alimentatia... daca in 3 luni analizele ficatului sunt normale sigur ca mancam multe prostii... de asta am inlocuit toate tigaile de teflon din casa...