Nazdravani de august-septembrie 2003 (ian.2010)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Asa trece trenul printre dintii Emmei:) http://family.webshots.com/album/577034021txWsCH .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

da ma iuli, trece trenul acum, dar cine va fi prima cu toti dintii schimbati ?

noi ne-am apucat in grup de lucru, si cred ca e primul proiect la care vrea si andrei sa-si bage coada.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

si noi am fost ieri la dentist... a venit si zana maseluta, dar a noastra e mai originala a spus ca la primi doi dintisori ii aduce jucarii - aveam doi dinozauri beton, de aia care se misca si care rag... uitasem de ei si am dat peste ei cu o zi inainte dingreseala, asa ca zana a schimbat unul pe dintisor...
a fost ok, a spus ca l-a durut dar nu aa vut timp sa tipe!
in plus era tare 'curios daca chiar exista zana...' 'si exista?' 'pai daca spun ca nu imi mai aduce ceva?'
ce sa spun, acum abia asteapta sa-i mai cada un dintisor sa vada ce ii mai aduce zana...

Mergi la inceput

Mai dati pe aici?

Mergi la inceput

dam, dam, verific pagina de parca deschid cutia postala la intrarea in bloc...

cum stati cu dorintele de iepuras? iris vrea ... normal, un print... printul lui ariel, ca a primit o de ziua ei si sufera de singuratate.
in plus, ca vine "ziua florilor", vrea trotineta.
andrei, complet nehotarat...

Cristina
Primavara in gradina mea. Concurs de machete

Mergi la inceput

no tot eu, sa mai aduc subiectul pee prima pagina...

dupa cum stiti idila telefonica si messengeriana intre fi-mea si alex din targul iesilor continua. nu vreti sa stiti cum e sa asculti la tf...

si alex e barbat, deja vad ca e rabdator sa o lase pe fi-mea sa vb tot timpul, si culmea, sa fie si de acord cu ea...

azi aveam o discutie cu irisuca:

>mami, sa-mi iei pantofi de bal!
de ce mami?
> ca o sa am rochie de bal, si imi trb pantofi, tot tu mi-o iei.
care bal mami...?
>balul ala... la care o sa vina alex sa ma ia... si-mi trebuie intai pantofi, ca nu poti sa-mi iei rochie si eu sa am adidasi...

Cristina

Mergi la inceput

meeei, ma distrez bine... sincer... stai sa vezi peste cativa ani...

deci s-a stabilit, venim la Bucuresti sa o luam pe Iris... incep sa ii pregatesc camera... si ca sa vezi ce buna sunt la inima, iti dau voie sa vii sa o vezi oricand...

Un week end placut.

Mergi la inceput

carmen, nu zice de doua ori, ca nebuna isi face bagajele!!

si asa vea sa plece in cantoment la dans... si ma rog sa se intmple o minune, ceva, ca nu mai stiu pe unde sa scot camasa.
tot ii fac teorie, cum vrea ea in cantonament daca refuza sa se stearga singura la fund (pentru ca printesele nu pun mana pe kk...). acum mai urmeaza sa-i spun ca nu mai vb alex cu ea daca nu se sterge singura... am o vaga impresie ca imi iese .

azi dimineata, sa-i dau pai sa-si bea laptele din cereale (ea le inmoaie, le mananca, si laptele il bea cu paiul). ii explic ca la munte nu au paie... sa foloseasca lingura...
"nu-i nimic, imi dai tu de-acasa!"
dar e convinsa ca o duc la gara, o siu in tren, si pleaca la munte cu copiii... eu sunt sceptica, barbati-miu e contra. oare castiga scorpionul familiei ?

Cristina

Mergi la inceput

Pai sa o luam metodic...
1. Si Alex bea laptele cu paiul dimineata. Daca vrea lapte seara il bea normal dar dimineata e musai sa il bea cu paiul. Deci paie am avea!!!
2. Nu iti povestesc ce hai e la noi cu taberele. Are o tabara la vara la Piatra Neamt organizata de Cambridge si teacher a spus ca si Alex poate veni chit ca e cel mai mic... Copilul: a) pai nu pot merge, ca eu nu dorm fara tine - eu stau cu el in camera pana adoarme - mami... b) trebuie sa imi iau dinozaurii cu mine si cartile si nu incap in rucsac c) vin copii din alte tari? ca eu nu stiu atat de bine engleza sa ma inteleg cu ei!!- imi amintesc ca nu stia de fel engleza si se jucau copiii fara probleme, ca au un limbaj al lor propriu! d) dar mie dus cine imi face seara? - pai iti faci singur? - si daca las sapun pe mine si se usuca?!

In cele din urma a hotarat ca daca merge si prietenul lui vine si el in tabara. Problema e ca prietenul lui nu cred sa mearga...
Langa Barlad este un sit paleontologic unde cica au gasit fosile diverse si i-am promis ca il duc la vara acolo daca merge in tabara Cambridge. Si imi raspunde: ba ai sa ma duci oriucm ca e in joc viitorul meu de paleontolog! Daca descopar o fosila? I-as putea da numele tau daca ma duci!

La noi castiga de obicei leul familiei - eu sunt peste iar sotul meu e scorpion! Si ne ferim sa il lasam pe el sa castige! - pe scorpion normal!!!!

Una peste alta observi ce se aseamana intre ei copiii?

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150554

Mergi la inceput