Nazdravani de august-septembrie 2003 (ian.2010)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

carmen... cu schimabrile de legislatie... e hau+lupul... chiar crezi ca, daca o aproba, dureaza? ca eu ma indoiesc...

mei, sufar eu cu capul, sau is defazata... anka a decolat ieri?

si revenind la tabere, andrei nu vrea sa auda de cantonament la dans. iris in schimb ar vrea... dar trb sa vb cu antrenorul. pentru ca nu se descurca singura... adica, daca ii dai hainutele, se imbraca. se piaptana, dar nu se poate impleti singura. se spala, asa, un dus... si ramane stersul la fund...

a ramas sa mai discutam. sa vedem daca o las sau nu.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Primavara in gradina mea. Concurs de machete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Anca decoleaza maine...li s-a anulat zborul. Eu citesc sezatoarea canadiencelor, anca scrie acolo.

Asadar anca daca mai citesti pe aici, drum bun, sa ajungeti cu bine! Si sa ne dai vesti, poate vei avea mai mult timp....

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Drum bun si sa ajungeti cu bine!
Vesti bune sa auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Sarbatori fericite si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sper sa avem vesti bune cat de curand de la Ankalaura!

Tuturor si din partea noastra Paste Fericit si cu multa sanatate!

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Anka, mult noroc!!!

Va urez si eu sa aveti parte de un Paste fericit si multa multa sanatate!!!

Realizez ca cu cit inaintezi in virsta, mai important e sa urezi sanatate decit bani cu carul etc. Frate-miu a facut sapt. trecut 2 infarcte unul dupa altul. S-a dus la timp la dr (l-a dus frate-miu celalalt), ca altfel murea. A avut noroc. Si totul s-a tras de la stres si oboseala si ginduri toata ziua cum sa faca bani ca sa il sustina pe nepotu-miu in Franta unde locuieste din septembrie...e al dracului de greu. Si face doar 40 de ani saptamina viitoare. Cred ca o sa se pensioneze. Peste o luna merge la control din nou si o sa vada daca e nevoie de operatie. Nepotu-miu nu stie nimic...macar frate-miu are satisfactia ca a facut ceva pentru fi-su care e vicecampion al Frantei acum...ca tot vorbeam cu Cristina despre Andrei si Iris cu dansul lor sportiv.

In fine, m-au cam darimat vestile astea:((.

Fetele sint in vacanta si se impung continuu. De luni pina ieri am fost la Alex la apt. Greu, nu spatiu de joaca, eu eram cu gura pe ele non stop...nu tipa, nu tropai ca te aud vecinii etc. F. stresant si pentru ele si pentru mine. De fapt Emma e cea care incepe scandalul...nu stiu de sa ma mai fac cu ea. Ma ia cu groaza cind ma gindesc ccc ca vine vara si o sa am parte de acelasi scenariu 2 luni jumate.

Emma incepe cursul de spaniola saptamina viitoare. Diana ar vrea si ea, dar nu poate....macar daca ar fi fost in kindergarten...poate ar fi primit-o. Emma vrea sa renunte la balet si sa faca pian...probabil o sa facem asta dupa ce o sa aiba recitalul in iunie.

Cristina, eu nu as avea curaj sa o las pe Diana in tabara:)). Poate, si zic poate, pe Emma, dar nici pe ea nu cred:)).

Eu sint in acceasi stare de cacao, cu zile mai bune citeodata. Astept si eu Pastele...fetele vor cadou de la iepuras, realizez ca ccc cu cit cresc ccc cu atita cerintele si dorintele sint mai mici:))....ce bine. De facut mincare nu o sa ma omor asa. Alex vrea sarmale si cu toate ca urasc sa le fac (invelitul in frunze ma omoara), o sa ma sacrific....nu am de ales. Ar vrea el si piftie, dar asta chiar e groaza vietii mele ca urasc mirosul dela fiertura aia. Duminica mergem in vizita la prietenii nostri de aici. Sper sa fie frumos afara si sa nu ploua ca sa putem punem oute in iarba sa le gaseasca fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

sarbatori fericite si multa sanatate!
Iuli - la noi a aparut (mai demult, de fapt) o masina de impachetat sarmale, cand mai vii in tara poti sa iti iei !
Anka - drum bun !

Mergi la inceput

Iuliana imi pare rau ce scrii despre fratele tau. Din pacate dam prea mica importanta sanatatii, mai ales cand suntem tineri, si uite ca pot aparea probleme cand nu te astepti, de la viata asta plina de stress si din cauza faptului ca ne si lasam dusi de val. Sanatate multa!
Dar ce gatesti tu? Ca citesc acolo meniu de Craciun!

Noi suntem invitati de data asta la cumnati, asa ca nu mai cade in sarcina mea toata pregatirea (ca am servit tot anul trecut mese puse cu tot felul de ocazii). Am sa duc si eu drob, pasca cu brinza de vaci si poate, daca o avea de gand sa imi iasa, un cozonacel.
Aici nu se gaseste faina 000 ca in Ro, ci maxim tip 700, si nu mi-a crescut mai deloc. Gustul a fost bun, dar nu se putea minca de batatorit ce iesise la copt Am respectat reteta (cu masina de paine framintat pina la dospire) si totusi nu stiu ce am ratat. Ca mucenici moldovenesti am facut cu o reteta asemenatoare si au iesit bestiali.
Oua nu vopsesc ca vom cumpara de gata. Alea nu se sparg la fiert macar si oricum nu as mai avea timp, ca mai am ceva din curatenie si ordine de facut.

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Danateu, pai cozonac nu stiu sa fac...nici pasca. Nu le am cu framintatul si nu ma bag...si nici masina de framintat nu-mi cumpar. Daca vreau cozonac, imi cumpar acolo un panetone si cu asta gata. Drob nu fac, carne de miel nu cumpar ca nu imi place....ce mai ramine? Sarmale si piftie, chiar daca e mincare de Craciun...sarmale fac si la piftie zic pas. Pai, daca le fac asa de rar, ii curg omului balelele. Dar o sa fac o ciorba de burta, na. O sa fac oua umplute, salata de boeuf si de vinete si vad eu ce alte aperitive, friptura, ceva dulce si gata. Oricum mergem la prietenii nostri care sint ardeleni si ei gatesc puuuur romaneste, asa ca imi fac poftele. Noi o sa facem oua vopsite ca asta e distractia fetelor.

Anca a lui Sasha, bine ai revenit! Chiar ... as fi curioasa sa vad cum e masina aia de invelit sarmale. Arata ca un robot cu miini sau cum?. Oricum, daca se conecteaza la curent, aici nu functioneste....si in Romania nu mai pun piciorul deocamdata:)). Poa' sa fie si ras-masina de invelit sarmale:)). Mai bine ma chinui. Nu ca nu stiu cum se invelesc, dar ma enerveaza ca imi ia mult timp si nu imi place sa ma mozolesc pe miini.

Mergi la inceput

Iuliana pai nici eu nu m-as incumeta la aluaturi din astea "grele" daca nu as fi avut masina de paine. Asa, avand-o in casa, am probat diverse chestii care au iest beton, mai putin incercarile de cozonac Aici nu se gasesc cozonaci, decat foarte rar, din intamplare, am gasit cate un cozonac stil italienesc care seamana cu ale noastre, in rest numai Kuchen gen chec (care nu prea ne plac).
Nici noi nu ne omorim dupa miel (singura data cand mi s-a parut bestial, la un turc cu kebap am mincat un dürüm de miel, era bestial, nici un miros ciudat, arome cat cuprinde...miammm ).
Drobul il fac din ficatei de pui, ciuperci si multa verdeata, asa ca...e ceva ce aduce a drob, nu cel caracteristic din miel.

_

Mergi la inceput