Nazdravani de august-septembrie 2003 (ian.2010)
Raspunsuri - Pagina 12
l_carmen2003 spune:
Dana, sincer pana acum 2saptamani nu vazusem nimic crescand in gurita lui si asta desi ma uitam aproape zilnic.
Apoi intr-o zi a aparut... si creste cu o viteza!...
Cica daca pana la 7 ani nu apre nici un semn trebuie sa iti faci griji... nu inainte. Cum esti inca in grafic nu iti fa griji inca!
Sincer mie imi plac tare mult dintisorii de soricut ai lui Alex si nu imi imaginez cum va arata cand va avea dintii mai lati si mai mari! Frumos desigur!
O zi buna tuturor.
l_carmen2003 spune:
Cu dedicatie, o primavara frumoasa!
http://www.youtube.com/watch?v=IcMiKulC1rI&feature=quicklist&playnext=10&playnext_from=QL
danat spune:
Hehe, de bine ce tocmai spuneam ca nu avem dintosi noi....azi dimineata, lumina buna, soare in camera, zic ia sa fac o inspectie. Si ce surpriza gasiram noi un dintos nou a strapuns fix IN SPATELE celui existent care abia se clatina timid.
Vad ca e o moda aparitia asa ciudata...nu Carmen?
Astept sa vina Lunea sa il programez la stomatolog sa vedem ce avem de facut. Deocamdata eu l-am antrenat psihic cu chestii de genul are dl dr un spray care se da peste dintele care se clatina si pac, ala cade ca o frunza Sper sa nu se lase cu strigaturi
Altfel, suntem ok, asa, normal, ca tot omul. Din pacate vremea s-a racit rau iarasi si asta e lucrul care ma indispune la maxim, ca abia am terminat o sinuzita nashpa tare
Anka cum mai sunteti cu impachetatul? Emotii ceva? Sau nu ai timp de asa ceva?
Si, mai fetelor, eu va zic de-acum sa aveti un 8 Martie frumoooos, si sa fiti sanatoase si fericite alaturi de toti cei dragi voua!
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
cristinamh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristinamh
anka, eu sunt intru totul de acord cu tine! si unde?? |
asadar, cum ramane??
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
liliac1 spune:
La Multi Ani, Mamicilor!!
Vad ca sunteti la capitolul dintoci. La noi tot asa, in spate au aparut aia definitivi si am fost nevoiti sa ii scoatem la medic. Acum i se clatina unul de sus si nu-mi da voie sa pun mana, cica vrea la doctor. Daca saptamana asta nu cade intr-un colt de paine, mergem la dintar.
cris Felicitari pentru nota maxima. N-am apucat sa spun nimic la capitolul asta...Tu oricum esti speciala si meritai un pic mai mult. Parerea mea!
Anka Daca n-as fi fost cu asta micu' acum dupa ine, as fi vrut si eu sa vin sa-ti urez din suflet "Drum bun, si numai lucruri bune la casuta noua!" Asaaaa, iti trimit din departare o imbratisare virtuala, cu mult drag de tine
carmen cum te mai simti? Cum iti mai este mana??
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
ankalaura spune:
Ce impachetat... ca nu m-am apucat inca. Sunt doar in fuga. Am reusit sa inchid diverse socotele, un internet banking (avem 3), un card (avem 3), m-am apucat de niste analize, azi am facut CT scan la coloana (poate aflu totusi ce e cu durerea mea!) desi... imi vine sa ma cam potolesc... Eliza s-a trezit aiurea ieri, eram la Cta, am ajuns in Buc seara la 8, s-a dus Ovidiu cu ea la IOMC la urgenta, cica torticolis, si i-a dat 7 zile Diclofenac 100 mg, una pe zi . Dar nu si gel. Ci de inghitit. Plus un smac sa o ung. Nu am cumparat. Ii dau cu gel de la naturiste, ghiara diavolului, vad ca incepe sa o lase, e mult mai bine ca ieri.
Cum sa dai nene la copil de 6 ani Diclofenac de 100 mg 7 zile? Sunt eu nebuna? Mie, cand am intepenit cu umarul, mi-a dat de 50 mg, 3 pe zi, e drept, dar eu am 65 de kile!! Ma rog, si o varsta
Dar na, am zis ca analizele sunt analize, ca daca si mie imi da iar vesnicul tratament cu antiinflamatorii, o las balta. Ma imprietenesc cu durerea mea (si asa e permanenta si ma insoteste pretutindeni)...
Joi plec iar la Cta, posibil sa ma intorc tot joi, timp in care sta mama cu fetele, la Bucuresti... In weekend sper sa ma apuc de impachetat. Am luat lazi.
Intr-adevar, de emotii nu am timp. Nu prea pot sa gandesc acum pe termen lung (ma tot intreaba lumea de job ). Important e sa ajungem, sa ne instalam, si mai vedem noi. Unii ma intreaba daca ni se asigura casa si job Romanisme
Asa ca am o agenda mai incarcata ca la NASA... Acum ninge ca la balamuc. Iar eu maine aveam de ajuns la impozite si taxe la gara de est, la evidenta pop.u.la.tiei pe Mosilor, la notar in dorobanti, aaa... si dimineata la 8 in pantelimon la alte analize... Pfua.
danat spune:
Pfuuuui Anka ce recunosc tabloul descris de tine....cam asa am halit si eu vreo 3 luni inainte plecarii, si fara sotz, ca el presta deja aici job. Iti urez nervi de otel si spor la impachetat!
Si daca treci pe Mosilor, saluta zona din partea mea
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
l_carmen2003 spune:
Si de la noi, cu intarziere, la multi ani de ziua femeilor!...
Mei tata ce frig e pe aici! Si cica mai vine frig inca si nu caldura!
Anka, tu trebuie sa te obisnuiesti! Spor la impachetat!
Liliana e ok cu mana deocamdata, sper sa nu mai fac alt atac prea curand insa pana nu ma apuc de tartament serios cica nu scap asa usor! ce fac cei mici? De Andra stiu dar nu si despre Radu... ce ne mai zici?
Dana, ce ai rezolvat cu Raduc? Pana la urma i se face extractie?
cristinamh spune:
eu stiu de ce ninge si e cod de viscol!!!
din cauza ankai. sa nu fie prea brusca schimbarea de peisaj, sa nu lase aici pomi infloriti si sa se duca la dat zapada .
cum merge anka?
ps. o vreme minunata de iesit in parc
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
danat spune:
Carmen merci de intrebare: azi mergem la dentist. Brrr, eu am emotii, el rade
Si da, si aici ninge, e din nou alb totul, bleah m-am cam saturat de joaca asta cu nervii, ba e soare, ba e zapada, cica incalzire globala.... moaaaa Si iar ma incearca raceala, abia scapasem de vreo 10 zile Multa lume tuseste, stranuta...
Totul e mirific
_