Nazdravani de august-septembrie 2003 (ian.2010)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aa, chiar la Sasha ma gandeam... Ce fain daca ar putea si ei sa vina!
IOR ar fi super ok.
Ca si ora, propuneti si voi. Poate ar fi mai bine la un 12? Eu m o singura chestie de facut la ora 11, dar dureaza mai putin de o ora...

Am comandat cutii. Tipu' de la aeroport mi-a zis ca as putea sa ma uit si la Metro sau Bricostore (eu gasisem la o fabrica, imi trimiteau cu curier, acasa, cam la 8-10 lei bucata, cutii mari, de 60*60*60...).
Si uite asa m-a apucat pe mine avantul sa ma duc la mama naibii la Bricostore, cu tramvaiul (si macar daca nu mi-as fi repetat intotdeauna ca timpul si energia consumate nu fac!!!) si bineinteles ca aveau cutii, cu 9 lei, dar la jumate de volum fata de cele pe care mi le livrau aia acasa
Evident ca nu am luat, si nu atata din cauza pretului (ca na, as fi castigat timp, faceam azi cateva din bagaje...) cat din cauza chinului de a ma plimba cu respectivele cutii prin tramvai
Nu stiu ce a fost in capul meu, ca pana la urma, ar fi rentat sa ma chinui cu ele prin tramvai daca pretul ar fi fost pe sfert... Ori asa, am venit acasa fara cutii.
Sigurul plus a fost ca am mers si la DM si am facut o aprovizionare super cu pampersi si alte cele pe care le cumpar de acolo, si surpriza, am avut si 10% reducere
Si am intrat la un targ de incaltaminte si haine, cu gandul ca poate imi gasesc niste ghete mai shic, si de unde, ca am cumparat... dulciuri unguresti! SUper dulciuri though...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetele, gata, am terminat masterul! iar acum aveam de la proful indrumator un mail, din care dau copy la un fragment.

"Asadar, ceea ce este mai important – nota la Disertatie este 10. Vroiam
sa te felicit pentru o lucrare foarte buna - de altfel, ai obtinut
singurul 10 in aceasta prima zi de sustinere!"

sa va spun cum ma simt??? plutesc de-a dreptul!
iar ieri, cu toata modestia, m-am descurcat minunat. am nimerit in comisie si pe una din profe, care avea fetita de 3.6 ani... va dati seama ce-a iesit acolo vorbind despre site-ul meu?? . ca femeia intelegea ce spun...
dar imi pare rau ca n-am putut fotografia fata presedintelui cand m-a intrebat ce am terminat... ISTORIE! iar cand i-am confirmat ca fac totul singura, a ramas fara grai. din felicitari si mult succes in continuare nu m-au scos.

asa ca... am o zi minunata!

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Încercam sa învatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decât sa câstigi.
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Felicitari Cristina!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Bravo Cristina! Esti o ambitioasa si o tenace!

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CRIS - felicitari din inima! Nu e deloc putin lucru sa reusesti ce ai reusit tu! Brava!!

Gata, am platit biletele de avion, deci e palpabil, pe 30 martie trebuie sa zburam, nu mai avem voie sa ne imbolnavim, sa ne razgandim, etc
In rest, alerg non stop, saptamana asta a fost mama la noi, asa ca am putut alerga de colo colo fara sa imi mai fac griji pentru fete, iar maine plecam la Cta unde o sa stam vreo 10 zile, pentru rezolvat diverse altele...

Dupa ce ma intorc ma apuc de ambalat, am cumparat cutii si o sa pastrez numai strictul necesar, pe care il vom avea in valize. Restul .. la avion, in avans.

Aaa, uitam sa va spun. Azi am fost si la oftalmolog, mi-am schimbat ochelarii, dioptria a scazut [am facut cam asa ), iar ce e mai important ca mi-am facut si cadoul de martie, o pereche de lentile natural colors emerald green - ca eu am de la natura green da' cica jade, asa ca mi-am ales un emerald de completare, mai conturat si nitel mai... green E? Tichie de margaritar, stiti voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Cristina, felictari! BRAVO! A meriatat sa te chinui e clar!
Ma bucr de vesti asa bune!

Anka felicitari si tie si sa fie cu noroc!

O primavara frumaosa si fericita tuturor!

Mergi la inceput

Azi il duc pe Alex la dentist probabil va trebui sa ii extraga 2 dintisori... am vazut cum crestea dintisorul primul dintisor, in spatele dintelui de lapte dar nu m-am gandit ce viteza are! Asa ca aseara cand l-am vazut ca e aproape la fel de inalt ca cel de lapte din gurita lui... azi il duc la dentist...
Problema e ca acest dintisor creste mult mai lat; el are dintii spatiati si micuti, ei bine asta care creste ocupa spatiul unui dintisor de lapte, spatiul gol si un pic din al doilea dintisor, asa ca banui ca ii va scoate doi... si nu se clatina decat unul si inca f putin...
Tineti-mi pumnii sa nu il traumatizeze, ca tare sperios e Alex si tare imi e de asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

merci de felictari...
am mai revenit intre timp cu picioarele pe pamant

carmen, las ca o sa scape repede. si poate nu scoate 2...
si la noi au crescut mult mai lati ca primii. acum a inceput sa i se miste unul de sus.

aaa, apropo de dinti . discutie aprinsa intra ai mei plozi. NU EXISTA ZANE! ba da, exista, tinkerbel!! BA NU EXISTA! ba exista, uite, zana maseluta, nu ti-a adus bani? BINE. EXISTA NUMAI ZANA MASELUTA!

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Încercam sa învatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decât sa câstigi.
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste

Mergi la inceput

Buna dimineata.
La noi nu a fost pace ieri... fara lacrimi si fara interventie la dentist! Cica trebuie sa il impinga cu limbuta si sa incerce sa il clatine pe cel din fata... deocamdata dintele care iese e prea departat in spate si nu a afectat radacina celui din fata...
In fine, vedem in 2 saptamani ce se mai petrece.

Povestea cu zana maseluta am adus-o si noi pe tapet si ne-a spus clar ca de fapt parintii o fac pe zana... I-am spus ca nu stiu sigur asta si a ajuns la concluzia ca el oricum doarme foarte usor si punem o capcana si cand vine zana, daca vine, o vom prinde si asa vom demonstra daca exista! Sau nu. Ah!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Lui Radu nu i se clatina nici un dintisor. Spune rareori ca il doare cate unul din cei din mijloc fata. Insa asta aud de juma de an....
De crescut aiurea nu a crescut nimic.

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput