Nazdravani de august-septembrie 2003 (ian.2010)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Gata, am primit invitatia la viza! Ufff ca nu mai venea ziua asta
Cred ca pe 26 martie decolam.
Mama ce emotii am! In aprilie, fata mea o sa fie scolarita pe alt continent!!!!

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

adica intr-o luna...?
mama ce repede...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce mai citim, ce mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Anka,vorba Cristinei...tre sa ne vedem obligat pana pleci.

Deci,despre noi...suntem bine,intr-o vrie mereu.La scoala e naspa.Nu vreau sa descurajez pe nimeni dar...e asa monoton si obositor...E drept, noi n-am prea fost la gradi ( am chiulit la greu)si ne e cam peste mana sculatul asta dimineata.Isi pune perna pe cap,boscorodeste...Cu materia e ok.E simplu si deocamdata fara nici o problema.Scrie cam urat dar corectam.Mai avem cateva litere si terminam alfabetul.LA mate suntem la operatii cu 5.Luna viitoare mergem si la primul concurs scolar, la Cangurul si sunt putin emotionata.El e cel mai mic din toate clasele 1,dar se tine remarcabil.De saptamana asta s-a hotarat ca in zilele in care au sport sa nu mai vina imbracati in trening cum veneau pana acum ci sa se schimbe acolo.Sa vezi distractie.Cum o sa arate el dupa(de mentionat ca are sacou cu 3 nasturi mari,cravata,camasa de bagat in pantaloni etc)?

In alta ordine de idei,am o rugaminte MARE la voi.
Impreuna cu clubRV (adica rulotistii mei)facem o actiune umanitara.Avem ca tinta 2 sate (unul de langa Vaslui si unul langa Buzau).Sunt cateva familii extrem de amarate, cu probleme si care impreuna au 80 de copii.De Florii vom merge cu ceva pachete la ei.Va rog muuult,daca aveti cate ceva (orice- de la oale, cratiti, furculite, la haine de copii sau adulti,paturi,electrocasnice,jucarii,carti)puneti intr-un pachetel si sunati-ma ca vin sa-l iau.
Avem transport oriunde in tara si la Viena.Pentru mai multe amanunte si demersul actiunii dati un ochi aici
http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=21&t=3316

VA pup si ma duc sa mai citesc din urma ca-s cam "inapoiata".

Mergi la inceput

Irinuca - dupa ce ma apuc de bagaje, sigur o sa se adune lucruri de dat. Te anunt.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

de duminica seara ma doare mana dreapta foarte tare. am fost la neurologie am tratament... in fine, e mai bine, dar scriu cu stanga mananc greu cu dreapta... intrun cuvant ii apreciez mult mai mutl pe ambidextri. adica pe mama si pe Alex, singurii ambidextri pe care ii cunosc.

ieri dupa 3 zile de tratament dupa ce am ajuns acasa, ma plang ca degeaba am luat si celebrex... sa vezi ca ajung la cortizon daca nu cedeaza... copilul ma intreaba candid daca e asa bine sa stii sa folosesti ambele maini la scris de ce nu e lasat si la gradinita sa scrie cu stanga. oricum el scrie si cu stanga dar mai bine ii iese cu dreapta... asa ca s-a insistat pe mana pe care o foloseste cel mai bine...

aseara facea labirinturi pentru tata-sau si la un capat care se infunda a scris’ omai’. ma intreaba daca stiu ce inseamna omai si i-am raspuns ca nu la care zambind spune:” O, mai” ai gresit!

Mergi la inceput

andrei e ... am dat pe la gradi... si-l aud pe fi-miu: "dariuca, pot sa stau langa tine?", "dariuca, iti place martisorul asta?".
ei... si pentru cine credeti ca s-a spetit andrei, ca niciodata, sa faca felicitare de dragobete??

anka, alege ziua. cand vrei sa ne strangem?

Cristina
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste

Mergi la inceput

CRIS - deci da, intr-o luna, mai precis am facut rezervare pentru 30 martie. Acuma trag aer in piept
Am rezolvat o parte din treburi, mai am cateva maruntisuri, PLUS o vizita la dentist....
Eu as propune sa ne vedem pe 13 martie, mai pe la 3 asa, sau 4 maxim, ca sa fie frumos afara. Ce ziceti?

Talciocul meu

Mergi la inceput

Citat:
Eu as propune sa ne vedem pe 13 martie, mai pe la 3 asa, sau 4 maxim, ca sa fie frumos afara. Ce ziceti?

anka, eu sunt intru totul de acord cu tine! si unde??

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Anka, felicitari...sa aveti numai noroc si sa va mearga toate de minune!!

Cristina, cu Andrei indragostitul e numai inceputul. Tin-te tare pentru ce urmeaza:)).

De fete va zic asa pe scurt ca nu prea sint noutati. Sint cuminti (atit cit se poate), invata cu spor si le place la scoala la nebunie. Saptamina trecuta am fost la ski. Diana, fatza de anul trecut, a facut mofturi...i-a fost frica si nu stiu de ce pentru ca anul trecut mergea f. bine. Cu Emma nu am avut nici o treaba. O sa mai mergem peste vreo 2 saptamini.

Eu sint in depresie mare. Am momente si nopti cind nu dorm bine deloc sau cind ma culc pe la 3-4 dimineata. Nimic parca nu merge cum trebuie. Am si facut o pauza de vitamine ca nu mi-a mai cazut parul ca la nebuni si se simte. O sa le reincep. Nici vremea nu tine cu mine, ploua, e mohorit, iti vine sa iti tai venele cu lama. Si taman acum, na... depresia, bat-o focul, imi aduc aminte de toate rahaturile care mi s-au intimplat in ultima vreme si ma apuca singuratatea si mai si. Noroc de fete ca ma tin ocupata, ca de altfel nu imi vine nici sa gatesc, nici sa fac ccc curatenie, nici nimic. Asa ca, daca nu o sa scriu o vreme, sa nu va ingrijorati..revin...sper cu ginduri mai bune. O sa pun poze cu fetele la munte zilele care urmeaza.

Va pup.

Mergi la inceput

iuly... , mi se pare normal sa te apuce, mereu singura, cu toate pe cap... tu ai terminat cu scoala? ceva alte ocupatii...?

anka, am vb cu sasha, vin si ei. o optiune de loc? stiu ca lumea a indragit IOR-ul data trecuta... ce ziceti? am dat mail la toata lumea, nu anuntul, sper sa ne strangem. incep si campania la tf in ultima saptamana.

andreiu meu a plecat azi cu felicitarea in dinti la gradi. "mami, azi e dragobetele, ii dau felicitarea!!!" abia astept sa vina sa-mi povesteasca cat fu fata de impresionata...

Cristina

Mergi la inceput