Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)
Raspunsuri - Pagina 16
nicuratze spune:
DANA,
sunt si eu cu gandul la voi,multa sanatate Biancai.
NARCISICA,
,am vrut sa fac o gluma,dar nu mi-a iesit.
Eu alaptez fata cand se culca si cand se scoala
,din pacate nu avem regula,ii dau cat pot de des,pt ca nu suge mai mult de 5 minute de la ambii sani.Am vazut si pozele cu frumosul tau
STRUNFITA,
,frumoase poze,tu esti slabaa,Bogdan parca s-a inaltat,si Andreea parca a mai facut obrajori.Multa putere sa pazesti nazdravana!
PHILIP,
,spor la treaba.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
otiliap spune:
buna fetele!!
sarbatoritilor zilei!!
dicirstea, tare frumoasa explicatia copilului referitoare la dragostea lui pt parinti. si invers. ce fac puiutii tai??
bebe_beca, poate ii mai iese vreun dintisor sarei de se trezeste asa des... 
sa revina la sentimente mai bune.
laurraa, multa sanatate piticutei...
oana_mvt, multa sanatate puiului, sa nu mai apara infectia ! 
ely2304, eu ii combin lui matei avocado cu celelalte fructe. cu mar, pepene galben, etc, dar nu i-am dat niciodata un avocado intreg, ci am pus cate o jumatate sau mai putin. o singura data am incercat cu un avocado intreg si s-a strambat. 
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
Bebe Beca spune:
Buna dimi! Nu pot sa stau foarte mult, am o domnisoara care nu imi da pace. Acum incerc sa mananc, sa scriu si sa o impac si pe ea.
Andreea, cum a fost Avatar?
Yioanna, Sara doarme cam 1 ora de 3 ori pe zi. Iar noaptea este jae inca... Am vazut pozele, o frumusete. Iar caii...
. Tu arati foooarte bine, iar mandruta este o printesa.
Narcisica, eu ii dau Sarei sa suga la 6 sau 7 dimineata, fructele i le dau cam la 4-5 ore de la supt, ca sa le manance. Dupa fructe ii dau san imediat, dupa alte 4 ore-5 mananca legumele cu carne/cereale/ou, si in jur de 7.30 - 8 seara avem cerealele.
Alina, imi pare rau ca ati avut probleme, sper sa se rezolve toate. Cum se simte mama ta?
Carmina, dulce foc mititica. Are niste ochi mari si frumosi
Gata, mi-a expirat timpul, nu mai sta. Revin.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
otiliap spune:
si acum partea a doua ![]()
serialbastre, spor la invatat si multa bafta in sesiune! tinem pumnii!!
sa stii ca am aruncat si la tine placinta. ai prins-o?? sper sa nu-i fi facut un vant prea mare, sa fi ajuns la vatra dornei...
sarmisa, multa, multa sanatatelui aaron!! iar tie o
pt a avea multa putere!!intr-una din postarile tale anterioare, ai spus ca aaron s-a nascut prematur. la cate saptamani??oricum, cred ca a luat ff bine in greutate pana acum. 

multumesc pt raspuns.
cosminica, la multi ani si de la noi!! sa ai parte de cat mai multa fericire!! (scuze pt intarziere)

alynta27 spune:
Multa sanatate.......... Biancai de Dana! Numai probleme!
Narcisa....urechile le feream cand era bebelus, acum il sterg dupa si gata!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
otiliap spune:
maria_bunica, sa foloseasca darius sanatos noile hainute!
madalinuza, felicitari pt primul dintisor!!
ely2304, mi-a placut meniul pt printesa. daca mai si alte idei, eu una le astept. 
narcisica28, ma bucur mult ca ai reusit sa redresezi lactatia. felicitari! 
alinutza23, felicitari pt masuratori, dar si pt coltisori!!. ai un grasunel pe cinste!
despre necazuri, da-le la spate si nu te mai gandi la ele! ca toate viata ne izbim de asa ceva, dar ar trebui sa ne mai gandim si la sanatatea noastra, si a puiutilor nostri!!
otiliap spune:
si acum partea a patra (ca pe a treia am uitat sa o numerotez) ![]()
alinutza23, am uitat sa-ti multumesc pt informatiile despre peste. eu nu i-am dat inca lui matei, de aceea sunt binevenite.
philip, 
beca, imi pare atat de rau pt bubu. sa dea domnul sa scape cat mai repede si de pacatosul asta de rotavirus. dana, multa putere!!
strunfita,
al meu habar nu are sa mearga in 4 labute...
laurraa ce fel de fiola de dexametazona folosesti pt aerosoli?? te intreb pt ca eu, in timpul sarcinii cu matei, avand atatea probleme de mentinere am tot facut dexametazona de prin luna a 6 sau a 7 , pt a se dezvolta plamanii lui bebe., in caz de nastere prematura. acu stau si ma intreb: o fi aceeasi dexametazona?? sau e speciala, pt aerosoli??
sa treaca repede tusea.
cosminica spune:
buna!
Sarmisa, nicuratze, serialbastre, coraly, maria bunica, alynta, otiliap, ely, narcisica, raluca ioana, strunfita, va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea!
Yioanna, wow ce bine doarme Stefania ta! As vrea si eu, macar asa, din cand in cand!
Nicuratze, ma bucur ca v-a placut la Paradisul Acvatic, noi n-am ajuns de data asta, desi am vrut (poate ne intalneam), dar la vara cu siguranta vom merge, ca-i tare frumos!!
Maria bunica, cu 30 euro ai cumparat o multime de lucrusoare; sa le folositi sanatosi si cu placere!
Madalinutza, felicitari pt dintisor!
Dana, multa sanatate Biancai!
fericita de
ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
Bebe Beca spune:
LA MULTI ANI, Cosminica! Multa sanatate!
Ely, pupam fetele! Eu combin avocado cu mere. pere, piersici, banane, si cu legume oridecare.
Oana, am incercat cu bucatele. Ii face deosebita placere sa le storceasca in pumn, dar la gura nu duce nimic
. In schimb, am inceput sa ii gatesc cu plante aromatice si am mare succes
Serialbastre, mult spor la invatat!!!
Adriana, imi pare bine ca Irina este bine, ca s-a reglat. Sper sa o tineti asa si mai departe!
Elena, zici ca e frumos parcul acvatic de la Brasov? Ne tenteaza si pe noi... Ce bine ca primeste Andra mancarea pasata cu furculita. Tot incerc si eu la Sara, insa nu vrea sub nici o forma. Am invatat-o tare prost...
Maria, sa poarte baiatul hainele sanatos. Sa stii ca ai luat o multime cu 30 de euro... La noi nu stiu daca iei un pantalon si o bluza, sau o salopeta... etc. Succes la gasit job! In ceea ce priveste intarcarea, eu sunt convinsa ca vei face ce este mai bine. Mi-am permis doar o sugestie, gandindu-ma ca poate nu ai luat-o in calcul. Va pupam!
Narcisa, multe felicitari pentru redresarea lactatiei!
Carmina, in sfarsit vesti si de la voi. Coraly, si tu ai cam luat o pauza. Carla la fel... Hei, fetelor, reveniti-va!!!!
Deea, tu? ocupati? sau tot la celalalt subiect?
Lauraa, imi pare rau ca aveti probleme... foarte buni aerosolii, trebui sa se faca fata repede bine. Multa sanatate!
Otilia, tot asta zic de peste doua luni... si uite ca nu iese nici unul... Dexametazona este un singur fel, se foloseste si pt aerosoli...
Azi noapte am avut iar spectacol. Sa- dus naibii si incercarea noastra de seara romantica, lumanarele, tot tacamul. S-a trezit la 11.20, la 12 si ceva, la 3.20, la 6, la 7 si la 8.30. Acum doarme, de ieri vad ca isi mareste somnul de pranz, doarme de vreo ora si jumatate, cred ca se pregateste sa ajunga la 1 somn pe zi, mai lung...
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
dicirstea spune:
hello stup!
va rog din prima sa nu aveti pretentii la corectitudine si aspect
acriu cu un bbeloi smiorcait si terorist in brate, intr-o pozitie yoggina. era perfect daca puteam sa ma si concntrez sa nu simt durerile, dar asta e, nu le putem avea pe toate, nu?
sa va fac desenul: am piciorul stang urcat pe birou iar bb sta ca in fotoliu, cu fundul pe picuorul drept si capul pe piciorul stang, cu mana stanga ii sustin spatele.
cred ca la scolioza mea este pozitia ideala
nu stiu ce sa-i mai fac sa doarma fara mine langa el, daca il tin in brate doarme si o ora, daca il pun jos se trezeste imediat, cateodata nici nu atinge patul si deschide ochii. nu merge nici varianta adormit in pat impreuna, adica merge daca stsau langa el si el e cu o mana pe mine. daca m-am miscat a deschis ochii
fetelor..dati-mi si mie un sfat cum sa scot un miros de ars din casa
, am vazut ca ati fost dragute si ati vrut sa-mi ridicati moralul, cum ca mai afumati mancarea, asa ca azi m-am gandit sa sparg topurile. am uitat complet niste cremvusti pe foc, desi am alarma la araga, uit mereu sao folosesc
, daca nu veneau musafirii nici asa nu imi dadeam seama, stateam de vorba cu omul si ma uitam pe geamul bucatariei si ma minunam ca e gri. cand am deschis usa bucatariei s-a imprastiat in toata casa.
gatta...s-a trezit bb. incerc sa revin
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!