Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!
"La Multe luni inainte!" sarbatoritilor de azi!

Alynta..multumim!
Otilia..da,vitamina D3 este vigantolul!
Marcela..felicitari lui Iosef pt dintisor.
Ely..multumesc.Sper sa gasesti cat mai repede cauza iritatie lui Denise si sa nu mai sufere mititica!
Clodyac
Oana-mvt..multumesc pt raspuns!Greu ca iti pleaca parintii,dar bine ca vine soacra si mai ales ca va impacati bine.
Narcisica..felicitari pt laptic.Am vizionat pozicile,dragalas foc puiul tau.Super bine i-ai prins dintisorii in poza,dintele lui Darius nu a crescut asa mult,inca.Iar poza ren e adorabil!
Alinutza..grea perioada ai avut,dar bine ca a trecut.Felicitari lui Cata pt greutate si cm,creste f bine.Multumim pt informatiile despre peste.
Philip..e bine si asa,sa intri macar sa ne saluti,ca sa stim ca sunteti bine.
DanaMi..off,prin cate treceti...Multa sanatate Biancai si tit multa putere.
Strunfita..multumesc !Parca vb de Darius,se plictiseste repede in premergator,in patut...cel mai mult ii place in pat,in fund si multe jucarii in jur,si bineinteles mami sau tati langa el.Dar e asa dragut,ca se opreste din joaca din cand in cand,se uita la noi si se intinde sa ne pupe..
S-a trezit zgatia si trebuie sa iesim afara,revin mai tarziu...

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna seara mamici de albinute!
Am apucat si eu sa citesc ce ati scris in ultimele capitole.. sper ca toti bebeii sa se faca bine si sa auzim doar de vesti bune.
La multe lunite tuturor sarbatoritilor din aceste zile!!!!
Noi.... noi avem un bebe foarte cuminte, care doarme bine noaptea (se trezeste doar cateva minute de cand au inceput sa apara dintisorii)...dar este extrem de activ ziua. A ajuns pe la 74cm si 10kg (amanunte voi afla in seara asta cand mergem la control). Ma descurc bine cu el, dar practic nu mai am timp de nimic altceva, iar rabdarea mea tinde dramatic spre 0!!! Ii multumesc in fiecare zi lui Doamne-Doamne ca este sanatos si sper sa fac fata si mai departe (si sa pot sa fiu o profa coerenta si la facultate).
Pentru anul acesta, imi propun sa intru mai des aici, sa va citesc si sa vad vesti bune!
A inceput sa planga maimutoiul!!!!!!!!!!!! Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am intrat si eu cat doarme pitica sa vad ce ati mai facut.
Dana, numai necazuri are Bianca mititica. Sanatate multa, sa treaca repede si sa nu se mai intample nimic.
Narcisica, noi servim san dimineata la sculare si apoi dupa mesele solide cam la 1/2 - 1h. Cateodata adoarme dupa masa si-i dau san cand se trezeste. Seara ii dau cereale cu lapte praf si atunci nu-i dau san. Dimineata inseamna cam 7, fructe pe la 11, legume pe la 15, cereale 18.30-19, lapte pe la 22.
Dici, nasoala treaba cu mirosul de ars, dar nu stiu cum se scoate. Eu trebuie sa ma laud: anul asta nu am afumat nimic.

Multumesc fetelor care mi-au urat spor la invatat, dar sa stiti ca i nca nu a ajuns sporul la mine. Tot mai sper sa reusesc sa ma mobilizez, cum am un pic de timp, intru pe net, ba pe DC, ba hai-hui, cica ma informez.

O seara buna!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Buna seara,
Mi s-a spus ca ma strigati si am venit sa semnez condica .
Eu am scapat de raceala saptamana trecuta, dupa ce am stat mai mult afara fara fular, era ninsoare, cui pe cui se scoate...
Am recuperat si noi cu vizite si musafiri, n-am prea stat nici o zi singuri, avem si mult de lucru, Larisa este tot fara dinti dar maraita, alte probleme cu tepari care ma umplu pe mine de spume, cam asta facem.
Lauraa, ma bucur ca ti-au raspuns Coraly si Ioana legat de intarcare, asta as fi scris si eu. In niciun caz nu as merge pe separarea de copil, pentru ca, dupa ce traumatizezi copilul o data luandu-i sanul pe care il iubeste, sa-l desparti si de mama lui o perioada mi se pare prea mult. Sper ca m-am exprimat destul de clar si nu se va intrepreta...
O sa incerc sa mai citesc din urma.
Va pup pe toate.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Buna seara

Bubu si Maya multa sanatate!
badriana noua ne-a recomandat pediatra la 3 luni sa trecem pe lapte fara lactoza deoarece Cata o tinea numai in dureri de burtica, regurgitari foarte dese, iar in a treia luna nu luase bine in greutate. Mie personal mi-a fost foarte greu, mai ales dupa cat mi-am dorit si m-am luptat sa il alaptez, m-a deprimat foarte mult sa vad ca nu-i face bine lapticul meu. I-a mers foarte bine cu cel fara lactoza. Eu am luat singura decizia sa il schimb la 6 luni (cand oricum se schimba formula), in ideea ca i s-a mai dezvoltat sistemul digestiv si de frica sa nu-i creez o mai mare intoleranta la lactoza, lungind perioada. Trecerea am facut-o in felul urmator (dupa o luna de la inceperea diversificarii): progresiv, am introdus cate o masura de formula normala pe zi, la fiecare masa de lapte, scazand una de fara lactoza. Daca ar fi dat semne ca nu-i prieste, m-as fi oprit. Dar a fost bine si intr-o saptamana am facut schimbarea si am ramas pe formula normala. Succes si voua daca incercati schimbarea
narcisica eu una consider ca e ok sa-i introduc pestele la 7 luni, practic parerea mea e ca e mai sanatos decat puiul, pe care il papa deja cu mare pofta. Mi-am facut si planul cum sa i-l pregatesc, mai lipseste pestele
ioana multumim de grija, din pacate mama a ramas in acelasi stadiu, e spastica la picioare si nu-si simte bazinul, insa are o vointa de fier si isi doreste sa se faca bine, azi a inceput o noua tura de recuperare la Panduri, sa speram ca de data asta vor fi schimbari in bine.
otilia
maria

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am revenit...

Alinutza, imi pare rau, am pierdut momentul cu mama ta...ce s-a intamplat? Ca peste, mie imi place foarte mult codul, dar mai potrivit ca prim peste pentru un bb ar fi un pastrav luat de la pastravarie. Sau salau luat de la baltile de pe langa Buc. daca vrei sa fie sigur proaspat.

DanaMi, saracuta, nici nu scapase bine bine de una a dat de alta..

Cosminica, La multi ani cu intarziere!!! Sa cresti mare

Narcisica, felicitari pentru vointa de a readuce laptele. Am vrut sa te intreb mai demult...aveti in familie vreun profesor de matematica?

ma duc sa schimb un kkcios si poate mai apuc sa revin

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

didi asa e, ai dreptate, insa cum eu sunt obsedata cu papica si nu am avut nici o sursa sigura de proaspat, am preferat o sursa sigura de congelat
cu mama... e o poveste tare ciudata. Anul trecut dupa Paste a inceput sa aiba dureri mari de spate, ca in trei zile sa paralizeze si sa nu se mai poata scula din pat. La spital au diagnosticat-o cu mielita si dupa 3 saptamani de tratament cu hidrocortizon a inceput incet-incet sa mearga. Si asa a ramas, cu un mers ciudat pt. ca nu isi simte talpile, spasticitate la nivelul picioarelor si tot bazinul inert (incontinenta si altele...) Ce e aiurea e ca toti medicii pe la care a mai fost in incercarea disperata de a se trata, ea fiind o persoana foarte activa si muncitoare, i-au spus ca in urma investigatiilor si rmn-urilor nu reiese ca ar avea mielita, dar nici nu s-au pronuntat cu un alt diagnostic. Probabil ca este presat sau atins un nerv, dar nu se vede care, unde, cum, cat.... Foarte aiurea.

fericita de Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

bebe beca, dicirstea, va multumesc frumos!!

bebe beca, este fff frumos la Paradisul Acvatic (iti raspund si eu, sper sa nu se supere nicuratze), deeeh, patriotismul local..! ca sa-ti faci o idee poti intra pe paradisulacvatic punct ro.

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Seara buna!

Am intrat repejor sa nu ne dati disparuti! Darian e tot mai activ, sunt cateva zile de cand ma pun pe scaun la calcurator de 20 de ori/zi si chiar nu apuc decat sa deschid DC si sa ma uit asa in mare... sunt in urma rau....

vreu sa urez repede tuturor sarbatoritilor din zilele trecut si de azi! Multa, multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor! Dragoste din plin!

Sper ca nu avem bolnaviori!

Beca daca apuc sa intru la buburuze fug si aici! acum am intrat la albinute sper sa apuc sa arunc un ochi si dincolo pana il tine mama pe Darian.

Azi noapte mi-a adormit pe la 01:30, el nu face asa ceva, ii era somn dar nu putea adormi nu stiu ce a fost cu el...

Luni am facut si noi in sfarsit vaccinul de 6 luni... a facut un scandal cat casa, l-a luat mami in brate si a inceput sa o bata dadea cu pumnutul in mana ei, sper sa nu fie asa bataus cand e mai mare ca acum... pitiga, trage de par, musca intr-o veselie

Are 10 kg si 72 cm.

cam atat, sper sa apuc sa recuperez curand!

va pupam pe toti!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andata, "La multi ani!" pentru data de 10, iertare ca n-am apucat sa scriu, dar m-am gandit la tine .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput