Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisica28

Dragi mamicute,
Dupa o lupta acerba cu corpul meu am reusit sa redresez lactatia(am trait niste momente cumplite din nou pt ca si la inceputul alaptarii mi-a fost greu pana s-a stabilizat), dar cum ma supar putin, cum scade .

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Felicitari pentru laptic.

Si mie imi scade productia daca ma stresez sau nu mananc.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Dragele mele, va pup si imi pare rau ca nu pot scrie... Am intrat ca sa va spun ca Dana si Bianca sunt din nou in spital, de data aceasta din cauza unui Rotavirus luat din spital... Pisicuta era mai bine, nu a mai facut febra de aseara (a avut febra mare mititica, 39,6 - sau 7, nu mai tin minte exact). Va pup si incerc sa recuperez maine...

Dana, multa sanatate micutei, sa veniti repede repede acasa.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

sa se faca bine Bubu.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Neatza, incerc sa raspund repede de dimineata poate asa am mai mult spor.
clodyac multumesc mult pt PM
alynta27 ms de aprecieri, am vizionat si eu pozele voastre, super tare cat de linistit sta Matei la baie, Mihnu era innecat demult dc il lasam singur intr-un lighean plin cu apa, chiar vroiam sa te intreb, nu ti-e frica de otita ? sau am inteles eu gresit ca se face de la apa care intra in urechiuse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Neatza fetele,

Multa sanatate Bubu si nervi de otel Dana.

Narcisa felicitari pentru alaptat.

Alinutza am observat ca ai mentionat ceva de lapte fara lactoza, si noi avem intolerantza la lactoza, te rog povesteste-mi cand ai inceput (de la depistarea problemei) sa-l trece pe bb pe formula normala si cum ai facut asta.

Pupam stupul,
Adriana

Mergi la inceput

Continui ca mesajul anterior a plecat singur dupa o combinatie de taste.
Raluca_Ioana multumes pentru sustinere; chiar daca nu mai alaptezi esti cu siguranta o mama minunata ; eu am luptat mult pt ca LP nu accepta si incepuse seara sa planga de foame , cu solidele la fel nu se omoara ...deci era cam singura solutie.
alinutza23 multumim de sfaturi le-am pus la catastif (eu tot ce gasesc interesant in postarile voastre slavez intr-un doc sa pot reconsulta in caz de nevoie); felicitari pentru masuratori; eu de peste stiam ca dupa 9 luni e indicat..., sper sa nu gresesc.
philip spor la impachetat, las' ca recuperezi cu scrisul din noua locatie.
Bebe Beca, uff ce vesti triste ; pacatos rau Rotavisrul asta , patca Bubu il facuse deja , se mai poate face din nou , si mie mi-e o frica ca nu am facut vaccinul Rotarix; SANATATE MUUUULTA albinute incercate.
oana_MVT, badriana multam

Ma "striga" galagiosul. Sper sa revin curand sa va mai povestesc de el si sa mai intreb si eu una alta.
Pupici si o zi usoara si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Neatza fetele mele dragi!
Am reusit si eu sa ajung la zi, m-au luat fiorii cand am auzit ca Bubu e din nou in spital , sa dea Dumnezeu sa se faca bine
Narcisica, sunt o gramada de tulpini de rotavirus, oricum Rotarix-ul nu le contine pe toate, deci oricum poti avea surprize.

Andata si Cosminica, va urez cu drag La multi ani!

Noi suntem bine, Bogdan e ok cu urechea, merge la gradinita de saptamana asta (Ely si sper sa nu revina otita)

Trimit mesajul asta ca s-a trezit gaza mica... pup tot stupul!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Incerc sa mai scriu cate ceva, vad ca sta cuminte pe covor acum!
La fata asta nu-i place nici in premergator, nici in patut, nici in scaunul de masa, vrea doar pe jos sa mearga in 4 labe si daca se poate sa se ridice ea pe orice apuca. Acum se tine destul de mult singurica, cred ca ajunge si la 2 minute. Ar vrea ea sa se si deplaseze tinandu-se de canapea, dar nu prea reuseste inca.

Otilia, cum ti-au zis si fetele, cu betisoarele impingi ceara in ureche si exista riscul sa se formeze un dop de ceara, cum are si Bogdan (noi saptamana viitoare mergem sa le scoata).

Raluca, sper ca a trecut durerea de spate! sa iasa bine analizele.

Andreea, spor la impachetat! Te inteleg ca nu ai timp sa scrii

Na, ca se catara pe picioarele mele...

Laurraa, multa sanatate Mayei, sa treaca mucutzii

Sarmisa, cand mergi sa interpreteze doctorul analizele? Eozinofilele eu stiu ca pot indica si un teren alergic.

Carla, sunteti bine?

Maria, tare fain iti sta bruneta! si sper sa gasesti ceva de lucru.

Nu ma mai lasa sa stau, sa vad daca-i gasesc vreo preocupare interesanta...

Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

tare greu mai merge forumul asta! Am uitat sa a spun ca fata mea a invatat sa aplaude si asa s-a trezit de dimineata
Scriu acum cat n-am scris intr-o saptamana, dar acum apuc si eu...

Andata, si eu le fac baie la copii la 2,3 zile iarna

Miruta, multa sanatate Antoniei si nu te mai invinovati

Oana_mvt, multa sanatate lui Eduard Tu parca ziceai ca nu esti in stare de nimic cand sunt copiii bolnavi, nu? Asa sunt si eu, acum 2 ani cand am fost la turci si mi-a facut Bogdan diaree am venit cu 3 kg in minus si stateam la 5 stele UAI Acum de cand suntem cu tratamentele homeopate si ii trec foarte repede racelile, sunt mai bine si eu.

Narcisica, ma bucur ca a revenit lapticul

Avem ceva poze noi de la revelion si de pe-afara aici
http://family.webshots.com/photo/2138274930085586843XaCAvA

Poze ***Poze *** Poze

Mergi la inceput

Repede pana nu se trezeste "inamicul"

Yioana, felicitari pentru lungile perioade de somn ale Stefaniei, as da petrecere dc ar dormi si Mihnea asa de bine, noi cu greu ajungem la max 13 ore pe zi, de multe ori doar 12; in Capraru scria pe la 5-6 luni ca ar fi indicat 13-14 ore/zi din care 10 noaptea parca si ma gandeam ca dc am trecut de 7 luni si a scazut periaoda de somn nu e asa mare bai; pediatra lui a zis ca doarme cat are nevoie, dar nu sunt asa sigura pt uneori ii e somn, dar se lasa adormit mai greu (nu adoarme singur ci doar leganat in brate/carut/scoica/in pat langa mine mai de curand)

Intrebare pt mamicile care alapteaza : cam la ce interval dati mesele solide fata de tzitzi ?

Eu incerc sa respect sfatul Carlei cu fructele pe burtica goala, si deci dupa un ultim supt pe la 7 dimineatza dadeam masa in jur de 9 (pt de obicei atunci ii ofeream inante din nou san) si nu prea manca; dupa cele cateva lingurite ma cauta de tzitzi...uneori i-am dat, alteori nu, ca aibe timp de digestie ce mancase...si abia dupa aprox. 1 ora tzitzi. Intr-o conjunctura favorabila (somn mai prelungit) am dat marul abia la 10 si a mancat mai mult ca de obicei (l-am si nimerit destul de dulce, si asa se pare ca ii place mult), sa trag concluzia ca ar fi bine o distanta mai mare intre mese ? Am aplicat regula cu 4 ore distanta, dar la masa urmatoare de legume nu a mai tinut ... cantitate mica consumata.
Doar 2 mese solide avem pana acum, am incercat aseara la masa de dupa baita iaurt si nu s-a strambat asa de rau, dar nu avea chef sa manance cu ligurita la ora aia si cu bibele se joaca mai mult, roade tetina ...

Astept si parerile / exemplele voastre.

Mersic anticipat de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetelor si iertare ca nu am citit nimic din urma

Sunt innebunita cu Maya,aseara i-am facut aerosoli si de dimineata; cu ser fiziologic,ACC si dexametazona; miruta, este super, daca ai d eunde lua un aparat cu aerosoli; i-a dat drumul la mucisori, dar a inceput sa tuseasca; ce parere aveti de aerosoli? Reteta e asa: 2 ml ser fiziologic, 1 ml dexametazona,1 ml acc (fiola pt copii)

eu am luat aparatul de la prietena mea care a iesit din spital,ii face celui mic

am vazut pe ultima pagina ca Bubu iar e bolnav; sanatate din inima

doamne tare e rau sa-i vezi bolnaviori

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput