Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)
Raspunsuri - Pagina 14
narcisica28 spune:
Dragi mamicute,
Dupa o lupta acerba cu corpul meu am reusit sa redresez lactatia(am trait niste momente cumplite din nou pt ca si la inceputul alaptarii mi-a fost greu pana s-a stabilizat), dar cum ma supar putin, cum scade
.
La multi ani mamicilor care s-au sarbatorit de curand Andata,Cosminica am retinut, imi pare rau dc am uitat pe cineva si cu cea mai mare intarziere posibila
"La multi ani Ionilor si Ioanelor din stup (am scris un mesaj in seara respectiva dar dragutul meu bondaraj cu indemanare l-a sters ....)
"La multe lunite aniversatilor zilelor trecute si de astazi, sanatate ca e mai buna decat toate va doresc.
Dc nu cer prea mult vreau si eu acces la contul comun de mail, sau daca nu se poate, ma intereseaza ce a trimis Dici mai demult despre metode de prim ajutor la bb. Multumesc anticipat.

Avem poze noi in albume, pentru cine are chef/timp de privit 
Narcisa, mami fericita de
Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau
narcisica28 spune:
Aaa, am uitat sa multumesc 
pt susutinere Andata, Otiliap, dc am uitat pe cineva sa ma iertati.
Felicitari pentru dintisorii aparuti in stup, aici lista e lunga si sigur omit pe cineva asa ca nu o mai fac si nu in ultimul rand insanatosire grabnica bolnaviorilor.
Clodyac sunt in asentimentul tau, si eu citesc zilnic, dar timp/dispozitie pt a scrie se gaseste mai greu, plus ca nici experienta pentru a ajuta cu raspunsurile mele nu este
.
nicuratze imi pare rau dc din exprimarea mea a reiesit ca te uiti in pozedupa tatici, nu asta a fost intentia 

Carla, ultima data erai racita rau, se pare ca asta te-a tinut departe de noi; sanatate multa
.
S-a vrut un mesaj in care sa raspund si eu, dar nu am reusit ...
, sincere felicitari celor care reusesc asta constant, cum zicea si Ana_Micu managementul timpului si la mine este total defectuos.
Va doresc o noapte linistita , trebuie sa merg la somnic.
Narcisa, mami fericita de
Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau
clodyac spune:
narcisa felicitari pt laptic si o sa iti trimit eu pm
sa iti traiasca bebi

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
alynta27 spune:
Ely............multumim!
Lauraa...........o faci soprana!
Narcisa ce ren ochios acolo! Si familie iubitoare si f3icita!
Am scris cu o mana. M vrea sii el sa scrie...
Marcela............felicitari pt dintos!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Raluca_Ioana spune:
Buna seara fete!am intrat si noi putin la povesti.Mitza a pus fata la culcarica si am zis sa intru sa va spun ca nu am mai fost la dr in Sibiu azi pt ca am vorbit de dimineata cu el si ne-a zis sa mergem joi.asa ca mai asteptam putin.insa joi vom putea sa-i ducem si rezultatul analizelor.
sarbatoritilor de azi si multa sanatate!
Cosminica...
multa sanatate si implinire alaturi de familie!
Sarmisa,Maria,Nicuratze,Ely...
Madalinutza...felicitari pt dintisor!
Nicuratze...pt spate ma dau cu o crema fff mentolata primita din Canada de la cineva.e fff buna,isi face efectul super repede.din aceea am folosit si cand am facut torticolis(am ramas cu capul intepenit intr-o parte vreo 2 zile)pt ca alaptam si nu aveam voie sa iau nimik.
Ely...poze noi voi adauga in seara asta sau daca nu cel tarziu maine fiindca trebuie sa le pun pe laptop de pe camera si telefoane.![]()
Oana_MVT...ce frumos ca te intelegi bine cu soacra.si eu m-am impacat fff bine cu ea insa din pacate acum aproape 3 ani a plecat de langa noi
.a fost o pierdere foarte greu de suportat,mai ales pt Mitza(fiind si tanar).
Narcisica...felicitari pt lactatie!va admir pe fiecare care inca mai alaptati.(dar si pe restul,fara exceptii
)si mie imi e un dor de alaptat,sa imi tin puiul la piept si sa o simt asa de legata de mine.dar din pacate vad ca nu se mai poate.am incercat din rasputeri dar cand am vazut ca nu mai merge nici cum(adica nu mai este laptic deloc)am renuntat,cu strangere de inima.
Cam atat momentan.va las ca ne punem sa vedem si noi un film si apoi nani.va pup si va urez o seara si o noapte linistita!
usor!
alinutza23 spune:
buna seara 
am promis ca revin
, deocamdata incerc sa recuperez, am ajuns la capitolul 29, dar nu ma dau batuta, reusesc eu sa ajung la zi ![]()
Dupa cum v-am spus, am trecut printr-o perioada grea, cu mult de munca la serviciu si certuri in familie (soacra...) care s-au nimerit chiar in perioada inceperii diversificarii, cand nu am avut ajutor decat de la Leo, cat a putut si el, si mi-a fost extrem de greu sa ma descurc. Am avut zile in care am crezut ca am sa clachez, am fost cu moralul la pamant si obosita peste poate. Acum e ok, pana data viitoare
Cata e bine, multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos si inafara de cativa mucuti cand s-a racit vremea, nu am avut probleme de sanatate. Avem doi dintisori jos care au iesit la 5 luni si azi a "implinit" 9 kg si are 73 cm. Diversificarea am inceput-o la 5 luni fara o saptamana cu fructe pe care le-a acceptat destul de greu, am introdus apoi in timp cerealele si supa. Carnita (am facut rost de piept de pui de tara
) de la 6 luni, alternata cu galbenus de ou. Tot la 6 luni am schimbat treptat laptele fara lactoza cu formula normala de continuare (asta am facut-o de capul meu si a fost bine). Peste doua zile asteptam sa vina si pestele, pe care deabia astept sa vad cum il primeste. Cam atat deocamdata despre noi.
Apropo de peste, chiar vroiam sa va spun cateva lucruri pe care le stiu de la niste prieteni care lucreaza in domeniu de multi ani. Am citit ca avea cris mare pofta de fructe de mare si gasise proaspete mai ieftine decat congelate. Feriti-va de pestele si fructele de mare asa-zise proaspete. Pestele proaspat e cel tocmai pescuit sau cel pe care il iei din acvariu de la supermarket (desi nu stiu exact cu ce sunt crescuti in acvariul ala). Restul sunt produse decongelate. Sfatul pe care l-am primit eu si il dau mai departe e sa cumpar mai bine congelat. Diferenta e ca cel congelat are o glazura de gheata de cca 20%, dar este pastrat la o temperatura destul de joasa fata de cel pe care ei il decongeleaza si nu stim cat sta pe patul de gheata in galantar. De asemenea, mai bine intreg (eviscerat) decat file. Nu dati copiilor pangasius, este un peste de cultura, de multe ori crescut fortat (asemenea puilor din comert). Mie o sa-mi aduca cod eviscerat, asta i-au dat si ei baietelului lor.
Hai ca m-am intins... deh... recuperez
. A, si daca mai aveti nevoie de informatii despre peste sa-mi spuneti si ii intreb cu mare placere.
Va pup si fug sa mai citesc un pic, ca acum ma scoate Leo de la computer 
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
oana_MVT spune:
Raluca, imi pare rau ca soacra ta a plecat dintre noi. Sigur va vegheaza de sus. 
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_MVT Ioana si Oanalex spor la impachetat. Oana sa ajungeti cu bine in Romania. mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09) |
Sorry Ioana ma refeream la Andreea (Philip). Una gandesc si alta scriu.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
Bebe Beca spune:
Dragele mele, va pup si imi pare rau ca nu pot scrie... Am intrat ca sa va spun ca Dana si Bianca sunt din nou in spital, de data aceasta din cauza unui Rotavirus luat din spital... Pisicuta era mai bine, nu a mai facut febra de aseara (a avut febra mare mititica, 39,6 - sau 7, nu mai tin minte exact
). Va pup si incerc sa recuperez maine...
Dana, multa sanatate micutei, sa veniti repede repede acasa.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca