Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

maria_bunica,

yioanna_s, multumim pt meniul printesei. foarte fain. mamaliguta ai pregatit-o doar pt ea, sau si pt voi (adica e cu sau fara sare??) mai asteptam si alte idei de papa.

cosminica, multumesc pt complimente!! daca ieri am fost asa harnica, azi nu am facut nimic. am calcat doar cateva hainute...

draga ely, cand a venit la noi prima data pediatra sa-l vada pe matei, mi-a recomandat ca pt inceput sa incerc sa-i dau hainele pe dos, pt ca e ff posibil ca sa-l roada cusaturile de la hainute, iar pielea lui sa aibe de suferit. poate ca e de la hainute, poate cusaturile sunt prea tari pt bebe.. nu stiu.

andata, esti tare draguta!

philip, multa sanatate lui P. sa nu fie nimic, nici macar eczema aia pacatoasa!! multumim pt potul cu epitelinul!! l-am dat pe matei, i-a trecut, dar i-am scos si uleiul de corp. deocamdata nu i-am mai aparut iritatiile.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Buna, fetelor.
ANCY- cu rusine mare pentru intarziere iti urez MULTI ANI FERICITI IMPREUNA! Sa fiti fericiti alaturi de baietelul vostru minunat!
SARMISA- sa stii ca si Iosef e un pic mai intarziat din punct de vedere motor fata de fratele lui, e oricum si muuult mai mic din punct de vedere al dezvoltarii fizice. La noi a fost vorba si de infectia urinara insa cred ca oricum e pe "alt calapod"
BADRIANA- ma bucur ca sunteti toti bine, am si eu momente in care ma simt pe deplin fericita ca suntem sanatosi.
CARLA- sunteti bine?

Ne laudam si noi cu un prim dintisor cred ca vor urma la scurt timp si altii dupa cum arata gingia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele...am reusit sa intru la o ora decenta!

saspund rpd...pana nu se trezeste DENISE!

CORALY:deja am spalat hainutele...astept in continuare,sper sa-i treaca...ms p traspuns!

andata:posibil sa o "roada"nu-mi dau seama,dar si la body-uri ff largi efectul e acelasi...raman de parere k detergentul e de vina!e prima oara cand il schimb,dk stiamo lasam balta!ma bucur totusi k nu o deranjeaza,gen sa planga sau altele,e la fel k inainte...ms pt sfaturi,stai calma k nu obijnuiesc sa arunc cu rosii

maria:inteleg situatia,cred k e greu pe oriunde cu serviciul,bat-o vina de criza!sa va ajute dd sa va gasiti un locusor de munca!

otiliap:ms pt sfaturi...o sa incerc toate variantele pana ii trece!

cosminica.LA MULTI ANI si din partea noastra!cum e ELIZA?papa bn?

trm rpd k cine stie dk mai apuc,k Denise se tot agita in somn!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

sunt pe aici dar am reusit 2 pagini sa citesc cu mucisorii astia si bebe plangacios

miruta,panadol e mai bun?

yionaaa, superbe pozele suuuper;

vaiiii ce tipam

sper s arevin

pupuuuuuuuuppp

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

carla sunteti bine?

ely multa sanatate

buna seara fetele am intrat pe fuga ma duc la baita lui razvi va pup

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

raluca.i:ms pt aprecieri...pozici noi,ceva?nu vad...

alynta:vizionat pozicile..f frumoase!ai copii mari...nu gluma!

legat de subiectul zilei nici mie nu mi-a venit C.M dar nu ma plang,mie bn si faradoar k uneori am niste stari de-mi vine sa urluuu...tot ceea cemi doresc este sa se scurteze perioada k inainte aveam cca 6-7zile!

yoanna:ce bn doarme pintesica ta!eu nu am facut calculul la cat doarme zilnic!

lauraa:sanatate micutei!ufff ce greu tre sa fie,ms lui DD k pana in prezent nu am avut pbl cu Denise!sa treaca!

astazi i-am prgatit la pranz la Denisecartofoir,dovleac galben,ardei gras si am adaugat si catev afrunzulite proaspete de patrunjel,le-am facut piure...apoi din supita noastra am dat de-o parte cateva polonice,i-am pregatit paste mici-mici sub frma de inimioara cu carnita de curcan(omogenizat)a papat tot piticul meu!sincera sa fiu am furat si eu cateva lingurite din papa ei..k era bun!

inca nu s-a trezit...are 1h si putin....!cred k era tare obosita!
am fost cu ea la socrii,nu va spun ce tare o oboseste,numai in brate o tine,ba chiar uneori fortat,le este draga si nu rezista tentatiei dar parca sunt prea stresanti!(sunand la usa)asa k tre sa va las!revin mai tarziu

Mergi la inceput

raluca.i:ms pt aprecieri...pozici noi,ceva?nu vad...

alynta:vizionat pozicile..f frumoase!ai copii mari...nu gluma!

legat de subiectul zilei nici mie nu mi-a venit C.M dar nu ma plang,mie bn si faradoar k uneori am niste stari de-mi vine sa urluuu...tot ceea cemi doresc este sa se scurteze perioada k inainte aveam cca 6-7zile!

yoanna:ce bn doarme pintesica ta!eu nu am facut calculul la cat doarme zilnic!

lauraa:sanatate micutei!ufff ce greu tre sa fie,ms lui DD k pana in prezent nu am avut pbl cu Denise!sa treaca!

astazi i-am prgatit la pranz la Denisecartofoir,dovleac galben,ardei gras si am adaugat si catev afrunzulite proaspete de patrunjel,le-am facut piure...apoi din supita noastra am dat de-o parte cateva polonice,i-am pregatit paste mici-mici sub frma de inimioara cu carnita de curcan(omogenizat)a papat tot piticul meu!sincera sa fiu am furat si eu cateva lingurite din papa ei..k era bun!

inca nu s-a trezit...are 1h si putin....!cred k era tare obosita!
am fost cu ea la socrii,nu va spun ce tare o oboseste,numai in brate o tine,ba chiar uneori fortat,le este draga si nu rezista tentatiei dar parca sunt prea stresanti!(sunand la usa)asa k tre sa va las!revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Am terminat de citit capitolul si acu sa raspund....

DanaMi ma bucur ca Bubu e mai bine si sper sa va ocoleasca alte surprize ca ati avut destule. Multa sanatate.

Dici ce raspuns frumos, Tudor niciodata nu a zis ca il iubeste pe unul din noi mai mult decat pe celalalt, asta chiar si cand era micut.

Mirela pentru Anto sa se faca bine.

OtiliaP mai ce gospodina esti, cand ai timp sa le faci pe toate? Multumesc pentru incurajari.

Andata, Philip, Sarmisa, Serialbastre va multumesc

Ioana si Oanalex spor la impachetat. Oana sa ajungeti cu bine in Romania.

Madalinuza, felicitari.

Sper ca nu am uitat pe nimeni.

aaa, Maria de acord cu Ioana, nu trebuie sa il intarci pe Darius, da-i sa suga numai seara si noaptea.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

`na seara!!!!!

Am trimis pe mail-ul comun o aplicatie (e un mic programel sa va distreze copii).

Acum...sper sa si mearga....

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Parintii mei pleaca astazi imi va fi greu fara ei ca m-am obisnuit cu ei aici. Mai greu ii va fi lui Tudor ca Buna l-a alintat si i-a facut toate mofturile.

Vestea buna e ca vine soacra saptamana viitoare si cu ea ma inteleg foarte bine. In 15 ani de cand ne cunoastem nu ne-am certat niciodata, sper sa nu se intample nici de acum inainte.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput