Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 21
Danuta1979 spune:
Dana15, ziceai de luatul in greutate. Nici a mea in a treia luna nu a luat cat trebuia, ci doar 600g si alea chinuite. Luna asta cred ca imi ia (tot pe 16 sarbatorim si noi, dar suntem mai mari cu o luna)dar la mustata...adica daca atinge 750g e super.
Dar fara stres, daca per total luni adunate a luat bine. In cazul tau, aduni la greutatea de la nastere 3 x 750 g si vezi daca e ok.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
Danuta1979 spune:
Asadar, azi la cantar am trecut pragul de 7 kg in sfarsit (dar a mea a avut aproape 3800 la nastere).
Si a mea papa numai san si m-a distrat ce a zis Dana15 ca pediatra a facut legatura intre cat e de slabuta si productia de lapte..:)) Eu zic Danuta sa o schimbi urgent.
Eu ce sa mai zic...ca am 55-56 kg si sanii destul de micuti (cand am ramas gravida aveam 40, cand am nascut 67, deci acum in sfarsit sunt si eu cat de cat ok cu greutatea). Nu are legatura nici greutatea nici marimea sanilor cu productia de lapte. Altele au: gena, odihna, hrana , lichidele etc
selen80 spune:
Raluk felicitari pt botez, ma bucur ca nu te-ai stresat asa tare si ca a iesit bine pana la urma...asteptam cu nrabdare poze!
Alex felicitari si voua pt mica crestina! stii ca si de la tine asteptam poze, nu? ![]()
aooleuuu, Kawaichan, ca mi-ai adus aminte, am uitat sa va zic si eu ca mi s-a fracturat o masea
s-a rupt asa, pe verticala, inclusiv radacina si n-a cazut, inca e acolo, si ma doare si cand mananc cu partea cealalta, ca o ating
sper sa nu dau si eu in vreo infectie, ca m-am programat tocmai martea viitoare la dentist (zilele astea n-am cu cine s-o las pe gaga, ca soacra-mea face ture duble la munca...)...
tie ce ti-ai zis de anestezie, cum afecteaza lapticul? mie mi-a zis sa ma pregatesc sa n-o alaptez 6 ore dupa....
Suede si Ebru isi scoate suzi, dar vrea s-o si bage la loc dupa
si se chinuie, s-si baga partea aia din plastic de mi-e frica sa nu se raneasca la gingii
o sa va pun filmulet s-o vedeti ![]()
si apropos de asta Claudia
nu prea am mai facut poze, spre rusinea mea ![]()
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Danuta1979 spune:
Fetelor...ce suzeta...
A mea nici pana acum nu a tolerat-o, desi am tot insistat. Nu o vrea nicicum. Asta e, ne-am consolat.
Despre mancare, eu una am inceput incet incet sa mananc de toate, inclusiv fasole, varza, carne tocata, ciocolata si toate relele pamantului. Si vad ca a mea nu a mai facut colici, caca face norma, Doamne ajuta sa o tina tot asa ca tare mi-a fost pofta de fasole si sarmale cu varza cu tot:)
Voi cum faceti cu regimul la alaptere, inca mai tineti regim sau tot asa bagati de toate?
suede spune:
Selen l-am gasit si eu o data pe Mihnea ca se chinuia sa-si bage suzeta invers ![]()
Cat priveste maselele si mie mi s-a spart una tot pe verticala cand eram gravida.Norocul meu a fost ca aveam nervii scosi.Urmeaza sa-i pun coroana,ca altceva nu mai merge.
Va doresc sa scapati repede de durere!Si tu si Kawaichan
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Fetelor...ce suzeta... A mea nici pana acum nu a tolerat-o, desi am tot insistat. Nu o vrea nicicum. Asta e, ne-am consolat. Despre mancare, eu una am inceput incet incet sa mananc de toate, inclusiv fasole, varza, carne tocata, ciocolata si toate relele pamantului. Si vad ca a mea nu a mai facut colici, caca face norma, Doamne ajuta sa o tina tot asa ca tare mi-a fost pofta de fasole si sarmale cu varza cu tot:) Voi cum faceti cu regimul la alaptere, inca mai tineti regim sau tot asa bagati de toate? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Eu inca nu mananc fasole si varza cruda si legume si fructe crude cu moderatie. Le mai evit dar cate una mai scap asa. Ciocolata foarte putina.

Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
suede spune:
Danuta ce bine de tine!
Eu nici nu indraznesc sa visez la varza si fasole
.Dar cine stie,poate intr-o luna se mai schimba si la noi situatia.
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
cristina_ana spune:
Am vorbit cu Raluca_u si vine si ea maine!
Stefanut e bine!
Nu pot sa mai scriu ca sunt cu asta mica agatata de tzatza. Revin
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
kawaichan spune:
selen nu mi-a zis nimic de anestezie si cum eu alaptez doar noaptea n-am mai intrebat,in schimb m-au atentionat ca nu am voie sa alaptez 3 zile de la ultimul calmant:((( ai mare grija,du-te cat poti de repede si tu.
monikus multumesc,m-am indopat ca o gasca
deja cu antiinflamatoare si se pare ca a mai scazut un pic febra.sper sa fiu ok pana maine cand o sa ma duc sa-mi impusc dentistul
pt ca a lucrat la repezeala si fara sa ma fi atentionat ca aia e o masea de minte(bine ca si eu is cu pluta rau,habar n-aveam ca le am
)
suede mersic,sa fie:)
ma bag la nani cat ma tine calmantul,va pup
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
suede spune:
Va las!
Va muc sa ma vaccinez impotriva AH1N1,ca prea e isterie mare.
Va pup,vorbim maine!
O seara minunata!
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):