Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 20
suede spune:
Chiar merge ca naiba forumul....
Nela pai vedeti ce faceti,ca nu vreau sa ne bagam peste Adimercedes.
Si Mihnea e mai mic decat Ana cu o luna,poate vreti pe cineva mai mare...
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Chiar merge ca naiba forumul.... Nela pai vedeti ce faceti,ca nu vreau sa ne bagam peste Adimercedes. ![]() Si Mihnea e mai mic decat Ana cu o luna,poate vreti pe cineva mai mare... ![]() Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009Botez (poze noi): http://family.webshots.com/album/576090801denWPx |
Vaaai, Laura, eu acuma m-am prins, tu esti o draguta si o finuta, m-ai luat asa, prin invaluire. Cand ai zis cum e cu cu curtatul tu ziceai de Ana?
Si noua ne plac "fragezeii"

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
diamar78 spune:
salutare!
Vai ce cheliuta draguta am vazut noi. Dar cum de ati tuns-o, din cauza ca i-a cazut parul?
Dana, cand simti ca nu mai ai lapte pune-te pe mancat si baut lichide multe si ai sa vezi ce de lapte o sa faci.
Din cate am citit mai sunt si alte mame care se plang ca pana acum li se trezeau puii doar o singura data pe noapte si acum se trezesc din 2 in 2 ore. Oare sa fie din cauza dintilor sau nu le mai ajunge papa. In ultimul caz poate o sa incerc si eu cu lapte praf sa vedem daca se mai trezeste.
Alex, tu spuneai ca mai are secretii la ochiul dr pitica ta. Si al meu mai are, a dat semne ca-i trec dar au reaparut. Eu nu i-am dat cu nicio solutie cu antibiotic, doar sterg cu ser fiziologic. Cuma fost botezul?
Asteptam poze si de la cestinul Alex de Raluk.
Eu nu am apucat sa merg la ginecolog la controlul de 6 sapt. dar o sa merg astazi la 4 luni.
Da, astazi facem 4 luni, suntem baieti mari asa ca va poftesc la un pahar de sampanie. Ma scuzati ca nu va servesc cu mancare dar nu vreau sa va stric cura.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Mama_si_pisa spune:
Salutare!
Sunt si eu prin zona, sa nu ma dati disparuta, numai ca nu prea am timp ziua sa stau la calculator. Va citesc noaptea si sunt la curent cu toate noutatile. 
Din ce îmi amintesc acum, repede:
Clodute, îmi pare bine ca stii de la ce e agitat baietelul. Sa-l iei în brate mai des, saracutul, sa se simta iubit.
X_ggg, din ce am vazut eu în pozele tale, ai un copil frumos si "în grafic"
. Pune-i si în continuare câte o jucarie în mânuta (cum am vazut ca îi pui) si o sa observi la un moment dat, de la o zi la alta, ca începe sa o tina constient si sa se uite la ea. E mai micut decât copiii nascuti în august-septembrie, nu are cum sa fie în rând cu ei. În rest, persevereaza cu statul pe burtica (si un minut de câteva ori pe zi) si ridica-l de mânute în fundulet de doua-trei ori la rând, apoi va odihniti, îi mai pui o jucarica în mânuta, mai un cântec, o mieuneala, puiul prinde tot si te surprinde peste câteva saptamâni. 
Nela, îmi place mult ca esti convinsa ca Ana e bine.
Dana, eu am observat la Simon ca are zile când doarme mult si papa mai putin, dar creste. Vad dupa haine, ca nu mai pot închide capsele. Zic si eu ca daca nu cere, înseamna ca nu-i este nici sete, nici foame. Iar 10 minute la un sân e foarte bine. 
Monikus, tu ai un pui tare dragut. Poate n-o sa doarma la prânz niciodata, dar asa e el. Te îmbratisez cu drag.
Suede, tot mâncare de regim papi?
Va las si sa auzim de bine!
kawaichan spune:
hallo
fetele,am pus-o original,am infectie la o masea de minte.toata treaba a evoulat foarte rapid,de vineri seara cand mi-a pus ceva tratament pe canal ca sa omoare nervul.am dat-o in altceva din cauza ca se pare ca nu era curatata bine caria.
de sambata m-au luat usor usor durerile,sambata noaptera n-am inchis un ochi,duminica dimi eram la dentistul de serviciu,din oras.pilit maseaua ,ca cica de aia ma durea,pt ca era usor inflamata si se 'intalnea cu cea de sus'.ok,mi-a dat doar calmante,desi imi spusese ca era usor inflamta.nu mi s-au aprins beculetele
de ieri seara joc sarba de durere,na ca tot facurati misto de mine cu sarba aia in fata calc..
azi fost de 2 ori la dentist,partea cu maseaua umflata,ganglioni durerosi,maxilarul doare ca naiba.facut anestezie cica sa-mi scoata nervul,nu a avut efect deloc
unde vreau sa ajung de fapt,de vreo 3-4 ore am inceput sa fac febra,deocamdata nu e mare,asa vreo 38 si un pic. bineinteles ca m-am indopat cu toate pastilele pamantului)calmante si antiinflamatoare) dar rezultatele par slabe.
stie cineva daca aparitia febrei inseamna ca e spre bine,dat fiind faptul ca organismul lupta ori ar trebui sa ma ingrijorez?
la dentistul meu ajung maine dimi,ca azi a fost zi nationala si deci liber.
scuzati placinta,va rog mult care ati mai trecut prin asa ceva,un sfat,o parere.
multu mult anticipat!
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
monikus spune:
Diamar la multi ani si multe lunite celui mic. Si la mine se trezeste de 3 zile mai des. Totusi, cand il iau de la san nu plange, e zambaret deci nu e de la lipsa de lapte. Sper sa fiu un puseu de crestere. Bafta la control.
Noi am fost o ora afara si acum sunt cu Rares in bouncer la leganat sa mai doarma juma de ora
. Va pup.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
monikus spune:
Mama si pisa, multumim pt aprecieri. Deja m-am obisnuit cu ideea ca e un agitat si nu vrea sa doarma. Mama imi zice ca eu am fost mai ray ca el asa ca.... are cu cine semana
. Oricum, asta e. O sa creasca el mare si l-om mai "educa" putin in privinta asta.
kawaichan eu stiu ca e normal sa faci febra cand se umbla la maseaua de minte. Eu nu am putut sa deschid gura 3 zile si am avut si febra. Am luat atunci nurofen si ketonal si mi-a trecut dupa cateva zile. Multa sanatate.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui x_ggg Buna!!! Ma mai primiti??? Stiu, a trecut un secol...dar sa stiti ca va citesc mereu...doar ca nu apuc sa scriu.... Cand vedeam cate o reteta noua...off, mai fetelor...eu mai am de dat vreo 20 de kg jos...drept, nu de la sarcina... Alaptez exclusiv, in sfarsit mi-au trecut ranile, bebele meu are 6,650 kg si vreo 61 cm..e aproape de categoria cheliuta Parul nu imi cade prea mult (sa ma laud??? Am parul pana la fund...), de dormit noaptea dorm, cu pauzele de masa ale fiului, care vrea doar tzitzi si baga cornul in perna inapoi (momentan, impartim patul..comoditatea asta)... Am si eu o soacra, gen mama lui Mada ce sa va mai zic... mai intrebati-ma....aaaa, de fapt voiam eu sa va intreb: rares al meu nu se uita la mainile lui, nu da semne sa le cunoasca, sa apuce constient, dar vrea la picioare (in albumul meu, la luna a 4a, pozitia 208 gasiti un filmulet edificator)...Cum fac sa ii stimulez manutele??? Edit: nu vrea deloc sa stea pe burta, parca zici ca il taie cu lama...evident, nu poate fi cazul sa se ridice pe antebrate din pozitia asta, caun copil cuminte Va pup...hai primiti-ma si pe mine...![]() Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009Poze RARES Povestea nasterii |
Buna
Doua comentarii:
- ref. la apucatul jucariilor, la controlul manutelor, vad in poze ca totusi tine ceva timp o jucarie...deci e un inceput. Si a mea acum vreo luna tot asa..nu prea prindea...si dintr-o data..intr-o zi a inceput sa prinda serios...sa se joace non stop cu jucarii..sa se prinda de orice inclusiv de parul si sfarcurile mele:))). Deci fara stres caci isi va da drumul singurel.
- ref. la statul in picioare, e reflex al nou nascutului care dispare de regula dupa primele 3-4 luni de tot. Si a mea inca mai sta asa, dar sa o fi vazut in primele 2 luni ce sigura era pe picioruse. Vor uita sa "mearga" si vor invata. Deci e ok faza cu "mersul", o stiu de la pediatru.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
suede spune:
Raluk am uitat sa va felicit pentru micul crestin!
Nela n-am uitat ca ne-ati facut galerie si va multumim mult!
Cine se intreba de noi cand noi eram la spital ca Mihnea n-a mai avut rabdare pana la programare,nu voi?!
Mama si pisa vai de capul meu,tot asa ma chinui
.Recunosc ca uneori mai fac experimente,mai introduc ceva nou si vad cum tolereaza laptele.Daca avem reactii adverse
,se elimina definitiv.Nu mananc deloc prajit iar la ordinea zilei este pilaful cu carne fiarta sau la gratar si supa.
Chiar vorbeam azi cu o prietena ca mi-e dor de un Frape urias
,de o prajitura cu ciocolata si de un pahar rece de 
A...sa nu uit sa va spun ultima smecherie a fiului meu...Pana acum il pacaleam cu suzeta sa nu-si mai bage manuta in gura.Ce face el mai nou?Isi scoate suzeta ca sa-si bage mana.
No comment!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
selen80 spune:
hello fetele
scriu repejor ca am recuperat cat a dormit, dar acum s-a trzit si sigur va cere entertainment in curand ![]()
ieri au venit 3 prietene la noi, foste colege de munca, asa ca de dimineatza am trebaluit un pic, apoi dupa ce au plecat am vizionat zeitgeist cu sotzul si apoi, bineinteles ca n-am mai avut acces la laptop...
Ebruska si-a tras o ditamai zgarietura pe fata, are vreo 3 cm lungiem si adanca rau, si-a dat sangele ca m-am si speriat prima data cand am vazut-o ca nu-mi dadeam seama de la ce e
unghiile astea, ale naibii!
am vazut-o pe Ana cheliuta, e haioasa rau (ati avut curaj mami, eu inca nu ma bag la tuns...), o singura pozuta cu Ama (desi la cat e de frumoasa cred ca meritam si noi sa ne clatim ochii mai mult, nu?
) si cateva din pozele lui X_ggg u "bebitzu nou-nascut" scumpel rau 
daca mai e cazul, vreau sa-i zic si eu Danutzei sa nu-si mai faca probleme, eu am tot dat-o pe aici exemplu pe Ebru ca in luna a treia a luat si ea doar 400 gr si nu au fost probleme....daca nu plange de foame mai des si nu se trezeste mai des inseamna ca nu are nevoie de mai mult....
Nela pe Ebru siBrucu i-ai uitat?
cred ca au fost deschizatorii de drumuri la petit 
imi pare rau ca Mada e suparata din cauza mamei ei
eu cred ca de dragul lui Irinel o sa ajungeti voi la armonie in familie, chit ca va lasa fiecare de la el cate putin...
sper ca bebe Nicholas de Diana este mai bine, multa sanatate va dorsc...
si cam atat imi mai vine in minte pe moment din ce am citit ![]()
PS pana am scris mesajul i s-a facut foame ursoaicai si m-am uitat special pt Dana la ceas sa vad cat mananca (si eu am renuntat demult sa mai cronometrez cat suge..) si a papat fix 10 minute...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta

Rares-Costin : 4 oct 2009