Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 19
Dana15 spune:
Lullaby
ce draguta ai fost cu faptul ca ai vrea sa opresti timpul in loc la varts aceasta a puiului..din pacate nu se poate si trebuie sa profitam din plin de orice moment cu ei! (uite eu imi aduc aminte cu nostalgie "cand ii faceam baie Anei in cadita...eee, ce trece timpul! sau am in minte momentele cand saream amandoi cu mana pe camera cand micuta scotea un "e" un "o"..acum stam la masa, povestim de-ale noastre si Ana "povesteste" si ea din patut
)
ma bucur ca mergi maine la Cristina! sunt convinsa ca lui Alex ii va place..poate ii va place atat de mult
, incat se baga la concurenta cu Dragoselul
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
NelaM spune:
Lullaby, ce frumos, si mie mi-ar place sa calatoresc in timp si sa vad cum va fi Ana, peste ani...

Multumim frumos de grija, sper sa nu fie nevoie sa mergem la pediatru, ca eu si daca face febra, nu ii dau medicament, nici macar paracetamol de bebei. Nu i-am dat niciodata si nu ii dau fara consult medical.
Dana,
. O sa vezi ca este bine, sa nu te ingrijorezi cu greutatea Anei. SI eu m-am gandit ca tot cu cereale o sa incepem, de abia astept sa vorbesc cu doctorasul sa vedem ce ne zice. Sa stii ca conteaza mult sa fie un pediatru bun, de incredere, te ajuta mult. Eu cand am mers la doua luni la control eram stresata, cum am deschis gura i-am zis ca mi-e grija ca nu am lapte, ca Ana e cam skiny...nici nu o dezbracase saracul. Dupa ce a vazut-o mi-a zis ca nu e skiny deloc si este un copil foarte bine dezvoltat. Pentru mine a contat asta enorm... toti copilasii de pe aici si din China sunt hraniti cu formula, sunt genul acela, "explozii", cum le zic eu. Sunt exagerat de grasi, nu sunt nimic din ce am vazut eu pe la fetele de la noi, care au dat formula la bebei. Si ma gandeam ca daca doctorasul numai din astia a vazut.... Ana e tantar pe langa ei, fara exagerare...Dar mi-a zis ca este dezvoltata bine Ana.
Eu m-am si uitat de cereale speciale pentru copii, ca nu imi dau seama cum li se dau, totusi. Chiar azi m-am uitat la noi la magazin si nu m-am lamurit. Sunt speciale sau pur si simplu orez fiert, sau ceva fulgi? O sa intreb pe doctoras si iti zic. 
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
miha74 spune:
Hello fetelor!
tocmai m-a sunat Cristina_ana sa imi spuna ca i-a picat net-ul si sa nu o dati disparuta.
Ne asteapta maine la ea (viiiin si eu), iar pentru detalii, daca nu ii vine netul curand, o puteti suna. Exista nr ei pe mailul comun, sau scrieti-mi mie pe pm si vi-l trimit.
pupici
suede spune:
Mgd adevarul este ca este costisitor tratamentul respectiv.
Pana la urma,noua nimic nu ne convine
.Dar sa ne uitam ce pui scumpi avem si sa concluzionam ca pentru ei merita orice!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
suede spune:
Nela cu ce ii iei tu Anei temperatura fruntii?Ca pe mine doctora m-a invatat sa-i iau rectal (cica pana la 1 an rezultatul este cel mai fidel).E adevarat ca acum am experienta si ii pun termometrul doar cand il simt mai cald,dar inainte ce-l mai dezbracam degeaba saracul ![]()
Merci!
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Nela inteleg ca va bagati si voi la agatat in parc? ![]() |
Eu m-as baga, sunt mai narodoaie...
Vad ca Adimercedes nu mai are timp de noi, sper ca planurile noastre de a ne incuscri sunt inca valabile...Ca altfel imediat ma apuc sa ii caut fecioras Anei.

_
Nela, mamica de
cristina_ana spune:
Gata, fetelor, mi-a venit netul, dar se misca cu viteza melcului!
Merci Miha ca le-ai anuntat pe fete!
Lullaby, vorbima maine dimineata la telefon. Daca e frumos afara vii pe jos, daca ploua sau e frig, vin eu sa te iau.
Puteti sa veniti cu carucioarele, ca am loc suficient si pentru 10 carucioare.
Acuma fug sa fac tiramisul ala, am emotii, sper sa iasa.
Revin mai tarziu.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
suede spune:

M-ai distrat!!!
Cum e cu incuscrirea?Ca poate ma bag si eu 
Eu m-as baga, sunt mai narodoaie...
Ana insa e o finuta si nu cred ca se preteaza ea la din astea... se lasa cucerita...
Vad ca Adimercedes nu mai are timp de noi, sper ca planurile noastre de a ne incuscri sunt inca valabile...Ca altfel imediat ma apuc sa ii caut fecioras Anei. 
_
Nela, mamica de
[/quote]
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui suede Nela cu ce ii iei tu Anei temperatura fruntii?Ca pe mine doctora m-a invatat sa-i iau rectal (cica pana la 1 an rezultatul este cel mai fidel).E adevarat ca acum am experienta si ii pun termometrul doar cand il simt mai cald,dar inainte ce-l mai dezbracam degeaba saracul Merci! ![]() Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009Botez (poze noi): http://family.webshots.com/album/576090801denWPx |
Laura, eu am termometru din acela digital pe care i-l pun la frunte. Nu este o marca renumita, dar folosindu-l de la inceput, stiu care este temperatura normala a Anei, acum. Nu ma intereseaza atat acuratetea lui (adica cate grade exacte are), ci sa observ o deviere de la regula). Spre exemplu la acest termomentru Ana a avut tot timpul cam 36.8 - 36.9. O singura data a mai ajuns la 37.4, ca astazi, dupa vaccinul de la 2 luni. Daca depaseste 37.4, e totusi o jumatate de grad diferenta si atunci imi ridica un semn de intrebare. Nu i-am luat niciodata temperatura rectal iar la medic am vazut ca i-au luat-o cu termometru de ureche. Mi-a dat pediatrul un pliant data trecuta cu temperaturile, si ma uit sa vad in ce limite se incadreaza. Acolo scria ca se cheama ca are febra daca depaseste 37.5 temperatura fruntii, dupa asta ma ghidez. Pentru temperaturile luate rectal sunt mai ridicate limitele de temperatura care semnaleaza febra, nu mai stiu exact, dar ma put uita.

_
Nela, mamica de
NelaM spune:
Pana face Cristina tiramisu-ul, eu ma conversez cu Laura, poate ne si incuscrim, din vorba in vorba... ![]()
Pai na, cum sa fie, s-au cam exprimat preferinte de o parte si de alta si s-au cam format cuplurile de-acuma...uite Ana de Dana cu parlamentarul de Liliana ce bine se inteleg, se si aseamana in multe. Mai cine? Parca Dragos al Monicai cu Emma Cristinei. Si nu mai stiu. Eu vorbisem odata cu Adimercedes, apai eu mai stiu acuma? ![]()
_
Nela, mamica de
Acum ca am si chelit-o, poate ramane saracuta neluata...
Mai, ce greu merge forumul... daca o tine tot asa, ma retrag in glorie!!