Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 18
Lullaby_2009 spune:
Buna ziua!
Ne-am inceput ziua in cel mai placut mod posibil cu zambete si chiuituri si acum ne relaxam. ![]()
Nela sa stii ca si eu ma gandesc deseori cat de repede trece timpul si cat de mult se schimba puiutii nostri. Desi sunt curioasa cum va fi la 6 luni, un an, 5 ani, 25 de ani etc., vreau sa ma bucur de fiecare perioada. Acum, de exemplu, imi place la nebunie cand gangureste, cand il tin in brate pe burtica (nu stiu cum altfel sa descriu
) cand zambeste de i se vad gingiutele, cand se uita curios dimineata cand mami trebaluieste pe la bucatarie si se bucura cand ma duc si-l mangai. As vrea doar sa calatoresc 5 minute in timp (am vazut un film dragut despre un barbat care putea calatori in timp si mi-a dat idei) sa-l cunosc la varstele mentionate mai sus si apoi sa vin tot aici ca tare-i frumos.
Ce dulce e cheliuta voastra, scumpa de ea, sa vezi ce par des va avea. Voi chiar sunteti curajosi, suna asa complicat. ![]()
Cristina Ana, da, aceea era solutia, deci ai incercat-o deja.
Cred ca m-am prins pe unde stai si as veni pe jos, am unde sa las carutul? Sincer si mie imi este putin teama de cum va reactiona Alex, sper sa fie de treaba, ma bucur ca stam aproape si in cazul in care este agitat ajung repede inapoi acasa. Nu am mai iesit cu el singura, am fost doar la bunici in vizita pana acum. Ma gandesc ca daca nu incerc nu stiu cum va fi. Te rog sa nu iti faci griji, nici nu ma voi uita la geamuri, sa nu iti imaginezi ca la mine e vreo faramacie, parca e sarbatoare cand reusesc sa fac curatenie, abia mai reusesc sa le inghesui pe toate ca stam foarte prost cu spatiul. Mie imi este greu cu un pui mic si nu mai reusesc sa fac aproape nimic fara sa ma ajute cineva, dar tu, mami, draguta de tine cu doi. 
Dana15 spune:
Nela am vazut-o si eu pe Ana cheliuta! este tare, taree dulce!
si imi plac pozele acelea cand o tii aptoape de obrajorul tau!
si Ana noastra are un par..vai, mama ei! sa o fac de rusine acum.. zici ca are o peruca in cap! stiti, sunt niste calugari care sunt cheliosi, dar au un smoc rotund de par in crestet (am vazut la tv..nu stiu de care religie apartin); ee..asa este si Ana! are par numai in crestet, ca de jur imprejur, i s-a tocit de la atata umblat cu girofarul (stanga-dreapta, pana ametesc eu)..dar este draguta si asa, fata mamii!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Buna ziua dragele mele! ![]() am iesit si eu din butoi sa va rog sa-mi dati in cap -nu sa ma bag la loc in butoi iarasi sunt in cautare pe net dupa o formula de lapte ![]() ![]() ![]() poate ca m-am suparat zilele acestea, habar nu am, dar am impresia ca a scazut simtitor cantitatea de lapte nici cu ana nu stiu ce este, ca nu mai papa atat de bine..adica sta maxim (dar, maxim!!!) 10 min la san (unul singur, al doilea, next time), se joaca vreo 15 min si apoi somn de voie! (minim 2 ore jumatate..cel mai mult aproape 5 ore..nu exagerez, nu am de ce); pe de alta parte, copila pare ok..se joaca, rade, apuca, face pipi, caca, baga degetele in gura, baleste (oare daca ii ies dintii, ar putea sa-i scada pofta de mancare?!); DAR, cantarul (o singura data pe saptamana o cantaresc, vinerea..) arata clar ca luna aceasta nu prea suntem in grafic..pana acum: 400 gr (intr-o saptamana facem 3 luni si sunt aproape convinsa ca nu va recupera , adica sa mai puna inca 300 gr ca sa ajungem la media aceea de 700/luna) offff!!! stiu ca formula nu va rezolva pofta ei de mancare, dar ..am nevoie sa-mi mai spuna cineva asta..cred! probabil ar plange de foame..logic, nu? Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Danuta nu te mai stresa cu luatul in greutate. 400gr e foarte bine in luna a treia. Mie dr mi-a zis ca in primele 2 luni copiii iau mai mult in greutate apoi nu prea. Depinde de copil. Uite ai nostri sunt de-o seama si al meu nu a luat decat 300gr pana acum luna asta. Al meu sta la san cam 6-7 minute la un san si maxim 5 la celalalt asa ca... Si eu am crezut ca laptele meu e de vina dar nu mai cred pt ca ar fi trebuit sa nu ia deloc daca nu ii ajungea manacare. Eu zic sa nu intri in panica si sa stai linistita pana cand o sa planga cand e luat de la san.
Eu ce sa mai zic? Al meu e foarte agitat. De unde dormea noaptea bine in ultima perioada, de trei zile incoace se trezeste din 2 in 2 ore. Dana tu te plangi ca doarme, ei bine al meu nu doarme nici ziua decat leganat in bouncer sau in brate si in zilele bune ajunge la dormit maxim 2 ore pe zi in cursul zilei. Fiecare copil e cu toanele si programul lui.
sa iti mai treaca supararea.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
NelaM spune:
Danuta, mami, ooofff, vino sa te pup, ca tare mi-esti draga. Of fo, de cate ori nu am zis si eu ca ii dau formula, doamne doamne! Cred ca in fiecare luna, cand ma uitam si nu imi ieseau calculele cu gramele de la cantar. Si uite ca nici acum nu ii dau decat san. Stiu ca nu sunt exemplul cel mai bun, pentru ca Ana este mai mititica din nascare, dar fetita mea are acum 4700, a castigat 2100 de la nastere, in zece zile facem 4 luni. Cu siguranta nu va mai castiga 700 de grame in zece zile, ca sa imi iese acel minimul de care zice lumea, cel de 700gr pe luna.
Si uite ca Ana este sanatoasa, nu are nimic nimic, doarme bine, nu plange neconsolat... Asa este ea, mai micuta. Si mi-a confirmat-o si doctorul de atatea ori.
Eu zic mai bine sa vezi si cu pediatrul (mai ales daca ai unul bun, de incredere), dar eu zic sa mai continui cu alaptatul, ca fetita ta este ok. 
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
monikus spune:
Acum dupa ce sper ca s-a mai linistit Danuta, sa zic si eu buna ziua ca nu stiu cand mai apuc sa intru pe la voi.
Sa mai spun ca am vazut pozele Anei lui Nela. Tare draguta cheliuta.
Am vazut pozele lui Rares de xggg. Foarte frumusel si tare dornic de duca. Eu zic sa nu te agiti din cauza mainilor. O sa le miste cand va crede de cuviinta.
Am vazut o Mada tare suparata dar
sa treaca.
Am vazut o Cristina_ana tare dornica de musafiri. Ne abonam si noi mai la primavara.
Nu am apucat sa recuperez mai nimic asa ca, mare lucru nu va pot raspunde. Copilutul meu e tare agitat si nu mai pot face nimic, plus ca sunt moarta de oboseala. Nu reusesc sa dorm mai mult de 3 ore din 24. Sper sa ne facem si noi cuminti.
Multumesc celor care au apreciat pozele de Craciun si noua freza. Cristina_ana, Selen, Suede de voi imi aduc aminte. 
Urez si eu bine ati venit/revenit celor care au mai aparut. Hepilica am vazut-o si pe Maia. Tare grasunica si frumusica e.
Daaaam gata ca iar tre sa plimb puiul de om. Va
pe toate.
Edit: Raluk ma bucur ca botezul a fost ok. Pup u.
Alex sper ca si la voi a fost ok.
.
Lullaby ma bucur ca am mai aflat vesti si despre tine 
Monica, mami fericita de
Dana15 spune:
merci mult Monikus! ce repede ai sarit! 
cum spuneam, numai faptul ca nu plange ma mai linisteste..imi tot zic ca daca i-ar fi foame ar plange/s-ar trezi mai des, ar trage mai mult din san..ma gandesc ca nu sta sa faca greva foamei, nu?!![]()
deci rares numai 300 gr a luat pana acum? hmmm..le dau foc la pitici!![]()
referitor la dormit...stii cum este vorba aceea?! iti doresti ceea ce nu ai! tu ai vrea sa doarma mai mult in timpul zilei/noptii, iar eu ma invart pe langa ea cu zornaitori si alte chestii, ca sa o trezesc (si ea mititica, deschide un ochi, s-ntinde cu manutele-n sus si baga o privire din aceea de "mai lasa-ma 10 min!")
noaptea, cum o aud ca scanceste (o data pe noapte se intampla) cum sar si o iau in patul nostru si-i bag sanul in gura...mama disperata ce sunt! si ea trage asa, 2-3 min, face un partz (de fapt asta o deranja) si adoarme la loc;
offf...multumesc!
Thank God I'm a woman!
Lullaby_2009 spune:
Danuta draga de tine, nu imi place sa aud ca esti tristuta. Daca Ana e dezvoltata bine, daca doctorul zice ca e ok, incearca sa te linistesti. Stiu ca e greu, uite eu nu am cronometrat cat sta sa pape, dar daca nu plange apoi, inclin sa cred ca s-a saturat. Eu mi-as dori sa doarma atat de mult Alex. Acum o saptamana ma plangeam si eu ca de ce bebe nu mai grasun, dar m-au linistit scumpele noastre fete. Fiecare copil are ritmul lui de crestere.
Nela un pupic pentru Ana, sper sa nu fie nevoie sa mergeti la pediatru. 
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 merci mult Monikus! ce repede ai sarit! ![]() cum spuneam, numai faptul ca nu plange ma mai linisteste..imi tot zic ca daca i-ar fi foame ar plange/s-ar trezi mai des, ar trage mai mult din san..ma gandesc ca nu sta sa faca greva foamei, nu?! deci rares numai 300 gr a luat pana acum? hmmm..le dau foc la pitici! referitor la dormit...stii cum este vorba aceea?! iti doresti ceea ce nu ai! tu ai vrea sa doarma mai mult in timpul zilei/noptii, iar eu ma invart pe langa ea cu zornaitori si alte chestii, ca sa o trezesc (si ea mititica, deschide un ochi, s-ntinde cu manutele-n sus si baga o privire din aceea de "mai lasa-ma 10 min!") noaptea, cum o aud ca scanceste (o data pe noapte se intampla) cum sar si o iau in patul nostru si-i bag sanul in gura...mama disperata ce sunt! si ea trage asa, 2-3 min, face un partz (de fapt asta o deranja) si adoarme la loc; offf...multumesc! ![]() Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Imi e tare mila de piticii tai dar da-le foc. Da, Rares nu a luat decat 300gr luna asta in conditiile in care in primele doua luni a lut 900 si 1200gr. Gandeste-te putin. Daca ar lua in fiecare luna cate 1kg ar ajunge mamuti pana la 1 an.
si fug la pui.Poate i se face mila de mine si ma mai lasa pe la voi.
O pup si pe Luto ca stiu ca a pupat ea intr-o zi freza lui Rares.
Monica, mami fericita de
Dana15 spune:
Nela saru'mana si tie
m-ai mai scos tu candva din butoi cu chestia asta;
nu am un pediatru bun (mi-a indicat de la inceput un anume tip de formula..sa-i dau ca supliment..ca eu sunt slabuta, ca nu o sa aiba de unde manca copila..babisme!
ma uitam la ea si-mi spuneam in gand "oare asta nu-si da seama ca ceva ceva mai stiu si eu si nu-s nascuta ieri?!"oare ce cate ori nu mi-am propus sa o schimb?! si zau, ca nu stiu ce mai astept!)..invat cu voi aici, despre diversificare si alte cele!
apropo de diversificare..sunt curioasa ce va spune voua doctorul, in 25 cand mergeti! eu mi-am dat seama ca in cazul nostru (fiind asa, mai balerine
) ar trebui sa incepem cu cereale..sa aiba mai mult aport de calorii..dar mai citesc si eu, mai "fur" idei de la voi;
Thank God I'm a woman!
suede spune:
Nela inteleg ca va bagati si voi la agatat in parc?![]()

Mihnea ca si altii de varsta lui vad,mananca mai rar,cam la 4 ore si atunci mananca maxim 15 minute.El mananca doar san.Nu i-am dat niciodata altceva,doar cand a avut problemele cu burtica i-am dat suc de morcovi si apa de orez.In rest,acum nimic altceva.Sunt si eu tare curioasa cate kilograme are acum,maine implineste 3 luni iar joi suntem programati la medic.
Tot atunci o sa facem si Prevenarul...cand ma gandesc la acul ala...Dar vorba Cristinei,mai bine se chinuie putin la o injectie decat Doamne fereste de mai rau!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx