Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Merci, Luci, ma duc acum sa bag mixerul in compozitie sa vad ce iese. Pana acum miroase f.f. bine.
Suede, te inteleg, daca nu e obisnuit Mihnea cu lumea e mai dificil sa iesi cu el. Lasa ca la primavara mai cresc si piticii si o sa putem iesi cu ei in parc si acolo e mai usor de venit.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Cristina_ana nu lumea il sperie,dimpotriva,e super sociabil,cand vine cineva la noi il ia in brate,rade,gangureste.
Ceva l-a speriat,ori cainele,ori papagalii...ca buni sta la curte.Si cu ea statuse linistit la noi acasa.
E,ne facem noi mari si mergem in parc la agatat

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgd13 spune:

Lullaby medicul ar fi trebuit sa va sfatuiasca despre vaccinuri. Poate ca daca il intrebi iti va spune. Noi i-am facut lui Rares infarix hexa si rotarix la 2 luni, la 3 luni prevenar si la 4 luni repetam rotarix si facem infarix dar penta de data asta. la 5 luni facem iar prevenar, a doua doza. Doctorita a zis ca pe cele optionale i le putem face in lunile cand nu sunt vaccinuri obligatorii, din motive economice, sa nu dam 8-9 mil pe luna.
Suede , adevarat 32kg, e mai mult decat 17, dar uite ca eu am facut vergeturi si tu nu. Si am folosit si eu tuburi intregi de crema Mustella. Masaj ce-i drept nu am facut. Am auzit de aparatul ala minune, dar am vazut niste preturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Cristina Ana as venii si eu dar nu am iesit singurica cu masina cu el. Ma primesti mai la primavara! Sper sa imi fac curaj pana atunci sa vin si eu.
Crissbebe am vazut poze dragute cu Alex.
Lullaby ce sperietura ai tras cu cazutul. Bine ca nu ati patit nimic si bebelina a cazut pe moale. Noi din categoria vaccinurilor optionale am facut doar rotarixul.
Nella ai o cheliuta foarte draguta si delicata.
Delia felicitari pentru vaccin. Din pacate la noi nu exista indicatia pentru copilasi si vaccinul fabricat de cantacuzino se poate administra doar la adulti si de la 16 ani incolo parca. Oricum nu cred ca noi putem achizitiona vaccinul de afara ptr ca nu este inclus in lista de comercializare cu circuit deschis din cate stiou eu. Adica producatorul de la voi fabrica doar ptr canadieni probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna mamici de dovlecei!

N-am mai intrat pentru ca zilele astea functionez pe post de ...suzeta! Nu stiu daca de la dinti sau are iar un puseu de crestere dar Ruby sta agatata de titi, pana si noaptea da semnalul ca vrea papa (a se citi scuipat suzeta si un plescait foarte hotarat) din doua in doua ore. De papat nu papa mult..ba o surprind cateodata ca sta doar atarnata acolo si molfaie cu un zambet in coltul gurii. Din greseala (sper ) m-a "capsat" o data cu dintisoru care i-a iesit deja...am tresarit dar ea radea in hohote

Ma duc sa citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buna!!!
Ma mai primiti???
Stiu, a trecut un secol...dar sa stiti ca va citesc mereu...doar ca nu apuc sa scriu....
Cand vedeam cate o reteta noua...off, mai fetelor...eu mai am de dat vreo 20 de kg jos...drept, nu de la sarcina...
Alaptez exclusiv, in sfarsit mi-au trecut ranile, bebele meu are 6,650 kg si vreo 61 cm..e aproape de categoria cheliuta... Sun poze la semnatura....
Parul nu imi cade prea mult (sa ma laud??? Am parul pana la fund...), de dormit noaptea dorm, cu pauzele de masa ale fiului, care vrea doar tzitzi si baga cornul in perna inapoi (momentan, impartim patul..comoditatea asta)...
Am si eu o soacra, gen mama lui Mada , din pacate locuim cu ei..
ce sa va mai zic... mai intrebati-ma....aaaa, de fapt voiam eu sa va intreb: rares al meu nu se uita la mainile lui, nu da semne sa le cunoasca, sa apuce constient, dar vrea la picioare(in albumul meu, la luna a 4a, pozitia 208 gasiti un filmulet edificator)...
Cum fac sa ii stimulez manutele???
Edit: nu vrea deloc sa stea pe burta, parca zici ca il taie cu lama...evident, nu poate fi cazul sa se ridice pe antebrate din pozitia asta, caun copil cuminte....ce sa fac??
Va pup...hai primiti-ma si pe mine...

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Catalina, bine ai revenit!
Cum sa nu te tinem minte? Ca doar imi aduc aminte cu mare drag cum iti faceam galerie la burtici la nastere.
Hihi, astia din categoria fir de trestie (care btw, nu se aplica la voi, ca am aruncat rapid un ochi in poze si este dolofanel bine, frumosul mamii) se pare ca au in comun si picioate sanatoase, de hora sau sarba, cum zic eu. Nici Ana nu manifesta un interes anume pentru manute (in afara de a le baga pana la cot in gura). Dar eu am zis ca se dezvolta si alea, in ritmul lor. Nici pe burta nu ii place si imi faceam griji ca nu isi va tine capul bine. Si uite ca si-l tine foarte bine, dar asa e ea, nu ii place pe burta.

Cristina, esti o dulce.

Anamaria, multumim frumos, esti draguta cu complimenetele la adresa Anei.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Cristina_ana nu lumea il sperie,dimpotriva,e super sociabil,cand vine cineva la noi il ia in brate,rade,gangureste.
Ceva l-a speriat,ori cainele,ori papagalii...ca buni sta la curte.Si cu ea statuse linistit la noi acasa.
E,ne facem noi mari si mergem in parc la agatat

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

asa, asa! Multumim de complimentele la adresa Anei. Acuma este un pi mic si rebegit, fara par, dar lasa ca ii creste ei parul imediat.

Ce mai face Mihnea?

_

Mergi la inceput

Eu mananc pepene (mi-a facut Lucia pofta) si lubenita si vreau sa ma documentez despre diversificare. Pe mine m-a convins Elle cu alaptatul cat mai mult, macar pana la 6 luni. Zicea zilele trecute ceva de genul ca alimentele o sa aibe tot timpul din lume sa le incerce, dar cu laptele de mama nu se va mai inlani de acum inainte. Mi-a placut tare mult asta.

Ana a adormit mai devreme azi.

Azi am tres un pic de sprietura, a facut stare subfebrila, 37.4 temperatura fruntii. Mi s-a parut mie mai calda de diineata si l-am rugat pe sot sa ii ia temperatura (in mod normal nu o prea luam decat cand ne aducem aminte, o data pe saptamana, cam asa). Nu stiu de ce, pentru ca nu are nici o alta simptoma, isi tot baga mainile in gura si incepe sa planga. De aici am dedus eu ca poate dintii, desi nu sunt sigura, o sa il rog pe pediatru cand mergem la vaccinari sa verifice si asta. Acum i-a revenit temperatura la normal, are 37 (de regula ea are putin sub 37). Sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav. Oricum, daca va face febra noi mergem la pediatru.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna ziua dragele mele!

am iesit si eu din butoi sa va rog sa-mi dati in cap -nu sa ma bag la loc in butoi..numa' asa!
iarasi sunt in cautare pe net dupa o formula de lapte
poate ca m-am suparat zilele acestea, habar nu am, dar am impresia ca a scazut simtitor cantitatea de lapte
nici cu ana nu stiu ce este, ca nu mai papa atat de bine..adica sta maxim (dar, maxim!!!) 10 min la san (unul singur, al doilea, next time), se joaca vreo 15 min si apoi somn de voie! (minim 2 ore jumatate..cel mai mult aproape 5 ore..nu exagerez, nu am de ce);
pe de alta parte, copila pare ok..se joaca, rade, apuca, face pipi, caca, baga degetele in gura, baleste (oare daca ii ies dintii, ar putea sa-i scada pofta de mancare?!); DAR, cantarul (o singura data pe saptamana o cantaresc, vinerea..) arata clar ca luna aceasta nu prea suntem in grafic..pana acum: 400 gr (intr-o saptamana facem 3 luni si sunt aproape convinsa ca nu va recupera , adica sa mai puna inca 300 gr ca sa ajungem la media aceea de 700/luna)
offff!!!

stiu ca formula nu va rezolva pofta ei de mancare, dar ..am nevoie sa-mi mai spuna cineva asta..cred!

probabil ar plange de foame..logic, nu?

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput