Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 16
monique02 spune:
Buna dimineata,
Nela ce frumos plimbare e la 11 la 6, abia astet si eu primavara. Asteptam poze cu Ana cheliuta. Cu ce ai tuns-o?
Cristina_Ana eu vin cu masina, m-am uitat pe harta si am vazut ca pt ca sa ajung in prelungirea Ghencea o tin drept de la Piata Unirii (eu vin din Romana). Imi dai o adresa, niste indicatii te rog. Pe la ce ora ti=ar conveni? Eu as veni sa ajung undeva intre 10:30-11, ca Andreea la 11 mananca fructe si sa ii dau aunci de mancare, e OK? Imi trimiti si nr tau de tel pe PM please. Hai ca te-am inebunit 

monique02 spune:
Eu vaccinuri optionale pana acum i-am facur Rotarix -ul, mai am de facut o dza saptamana viitoare.
Vaccin pneumococic i-am facut doar Teodorei, i-am facut PN23 este cel mai complex.

suede spune:
Buna dimineata,
Dana intr-adevar este un subiect tare delicat cu nasitul eu zic ca ideea de a vorbi cu sotul ei este foarte buna (n.r. Mada
).
Crocodana ma bucur ca Ama a zis mama,chiar si inconstient.Am vazut si pozele,e o scumpa!
Si Mihnea silabiseste ceva ce seamana cu mama,dar doar cand plange
.
Mada,mobila e o problema pentru tine?
Diamarsi Mihnea tusea la un moment dat,era de la secretiile din nas.Incearca sa-i cureti bine nasul cu ser si cu pompita.Daca nu-i trece,noua doctora ne-a recomandat cate o picatura in fiecare nara de Oftamezona.Succes!
Mgd daca 17 kg ti se pare enorm,ce zici de cele 32 kg ale mele?!
Noroc ca am avut destula apa,dupa nastere am scapat de 10,iar acum am mai dat jos inca 10.Cu perseverenta,le dau eu jos pe toate.Norocul meu ca pielea mea s-a comportat bine,e adevarat ca am facut si masaj in timpul sarcinii si m-am dat cu crema anti-vergeturi zilnic,ca eram obsedata.Dar am inteles ca ar fi aparut un tratament cosmetic care ajuta la eliminarea lor,un aparat special,daca vrei neaparat sa le elimini.
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
cristina_ana spune:
Angelli, imi pare tare rau ca inca te chinuiesti cu cel mic. Nu stiu ce sfat sa iti dau. Ce am observat la a mea este ca in ultimul timp mananca mai des noaptea. Pana acum putin timp se trezea doar odata. Acum se trezeste de vreo 3 ori, nu stiu la ce ore ca nu ma uit la ceas, dar clar ii trebuie mai mult laptic ca pana acum. Poate ar fi bine sa ii dai si suplimente de lapte praf.
Asigurarea de la ING este din aia de studii. Nu stiu cum se numeste exact. Eu zic ca e o chestie buna. Imi place ca platesc ei ratele in anumite conditii, daca sotul nu mai poate plati. Si se poate face pe ce suma vrei tu. Dupa ce mai scapam de ratele pe care le avem anul acesta, o sa ii fac si Emmei.
Monique, o sa iti trimit pe PM adresa si numarul de telefon. O sa ii trimit si lui Lullaby si la cine mai vrea sa vina. O sa o sun si pe Miha, ca si ea zicea ca vrea sa vina. Si da, de la Unirii vii drept, treci de stadionul Ghencea si mai mergi in jur de 2 statii de autobuz. La un moment dat pe partea stanga sunt niste blocuri noi, potocalii, singurele blocuri de pe partea stanga, ca pana la ele sunt doar case si magazine. Se recunosc usor.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
NelaM spune:
Servus fetele.
L-am rugat pe sotul sa ne faca poze, uitati aici Cheliuta.
Monique, ne-am cam chinuit un pic, am tuns-o cu epilatorul meu Philips (are doua capete detasabilem unul pentru epilat si unul pentru tuns). Ne-am chinuit pentru ca ne era teama, nu stiam daca o doare, de ce plange. Dupa aia a luat-o tatal ei cu lama lui de ras.
Noi ne facem curaj sa mergem pana la piata, desi este atat de urat afara!
Va pupam.
PS: ce fain, fetele, ca maine va intalniti la Cristina, super! 
Angelli, ai fost tare cu geamurile nuanta mata!! 
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
cristina_ana spune:
Vai, Nela, cat e de dulcica cheliuta mica!
Iti spun sincer ca imi este asa de draga de parca ar fi a mea, nu stiu de ce! Poate pentru ca mi se pare ca are nevoie de protectie, e asa de delicata si finuta!
Luci, daca esti prin zona, as vrea sa te intreb cand ai facut tu drobul acela cu ficatei si ciuperci, cum ai pasat ingredientele? Le-ai facut pasta sau le-ai lasat bucatele? Ma apuc acum de el si nu stiu cum sa il fac. Parca mi se pare cam dubios sa le fac pasta.
)
POZE
cristina_ana spune:
Am vorbit cu Miha si vine si ea maine.
Mai spusese Raluca ca vrea sa vina, Daca nu apare pe forum o sa o sun mai tarziu. Sper ca e bine Stefanut!
)
POZE
suede spune:
Elle m-ai innebunit...de unde ai atata timp de gatit?Ca eu nici cand doarme nu pot sa ma misc de langa el,ca ma simte si se trezeste,iar apoi risc sa-l prost-dispun.
Nela pupam pe cheliuta.Chiar sunteti curajosi.
Noi pana la mot,asa stam.Momentan si-a schimbat parul cu care s-a nascut aproape tot.Mai are o codita de ratusca la spate
,de-mi vine sa-l mananc
.
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Vai, Nela, cat e de dulcica cheliuta mica! Iti spun sincer ca imi este asa de draga de parca ar fi a mea, nu stiu de ce! Poate pentru ca mi se pare ca are nevoie de protectie, e asa de delicata si finuta!Luci, daca esti prin zona, as vrea sa te intreb cand ai facut tu drobul acela cu ficatei si ciuperci, cum ai pasat ingredientele? Le-ai facut pasta sau le-ai lasat bucatele? Ma apuc acum de el si nu stiu cum sa il fac. Parca mi se pare cam dubios sa le fac pasta. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
le-am bagat in blender ....sau mixer ce-o fi ala.....ca al lui Selen
Eu sunt paralela cu mancarea dar asta a iesit beton.
Pana si prietenul acela al nostru care vine pe la noi a spus asa: "chestia asta imi aminteste de ceva din tara dar nu stiu exact de ce "

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
suede spune:
Ce-as venii si eu...
Dar asa cum v-am mai zis,noi nu plecam inca singuri de acasa.
In primul rand nu stiu cum s-ar comporta el singur in spate,pe scaunul lui.In al doilea rand ieri am fost la buni si a bagat doua reprize de plans isteric,ca nu mai stiam ce sa-i facem.
Acum cred si eu ca-i sperie spatiile necunoscute.
Deci,sa mai crestem putin ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Am vorbit cu Miha si vine si ea maine. Mai spusese Raluca ca vrea sa vina, Daca nu apare pe forum o sa o sun mai tarziu. Sper ca e bine Stefanut! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
Laura
Mihnea Costin 12.10.2009Botez (poze noi):