Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Lullaby, eu am intrebat, desi ma documentasem, dar stii cum e, mai bine sa am sfat avizat in privinta. Eu le-am facut si pe cele optionale, mediul in care traim noi este unul chiar "multicultural", Ana vine in contact cu multa lume, mai ales la cat o plimbam noi. Nu am vrut sa ne asumam nici un risc. Si a fost si recomandarea pediatrului.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Adrushca, da, asa e, imi aduc aminte ca ziceai ca v-ati intors acasa de Revelion.
Poze de la Castelul Peles aveti? Sunt convinsa ca Sophie a fost in centrul atentiei acolo.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Pe mine m-a intrebat pediatra daca vreau sa i le fac si pe astea optionale..si eu am decis sa i le fac..decat sa se chinuie saracul cu bolile mai bine i le fac si nu sufera decat o data pe luna la intepatura. Stiu ca suna cam dur dar o fac spre binele lui..si spre binele meu ptr ca si eu sufar cand il vad ca se chinuie

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

gata am fugit ca sa prind si eu 1-2 de somn pana la urmatorul bibe..
Va tuc si noapte buna...

MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)

http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Nela, multumesc de intrebare. Acum doarme scumpetea mica. Mi se pare ca se schimba in fiecare zi. Abia astept sa vina dimineata si sa ma trezeasca cu un zambet larg, cum face el mereu.

Acum ma gandesc ca as vrea sa-i fac aceste vaccinuri si am putine emotii. V-am intrebat pentru ca pe noi doctorita nu ne-a sfatuit deloc. O s-o sun special pentru ca deja are 3 lunite si am vazut ca unele se pot face incepand cu doua luni.

Referitor la caderea parului, am observat ca sunt perioade in care imi cade parul indiferent ce produse folosesc si perioade in care cade foarte putin. O fi de la stres sau ... In timpul sarcinii asa m-am bucurat ca nu imi cadea aproape deloc, se ingrasa dupa cateva zile, acum situatia s-a schimbat. Ce ma deranjeaza este ca il vad uneori pe bebe cu cate un fir de par pe hainute sau pe langa el, desi ziua il port aproape tot timpul prins in coada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Ma retrag si eu. Oricum nu stiu ce-i cu mine de stau treaza la ora asta.

Va doresc noapte buna si o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009
Mi se pare ca se schimba in fiecare zi. Abia astept sa vina dimineata si sa ma trezeasca cu un zambet larg, cum face el mereu.

Asa este, mare dreptate ai. Ii zic sotului in fiecare zi ca eu sunt uimita cat de mult se pot schimba si creste intr-un timp atat de scurt, mie nu imi vine sa cred. Daca te gandesti ca in cateva luni deja s-a schimbat atat de mult, parca nu ar avea numai 3-4 luni! Mi se pare ca trece timpul asa, in mare viteza, pe langa noi, pe zi ce trece ma uimeste din ce in ce mai mult. Ma gandeam ca imediat o sa stea in fundulet, o sa inceapa de-a busilea... incredibil, in mai putin de un an! Eu imi doresc sa nu se mai termine perioada asta, asa imi e de draga.

Cu parul, asa este, depinde mult si de factorii de stres. Si pe mine tot asta ma deranjeaza, parul meu pe Ana. Cu al ei am rezolvat, incepuse si ei sa ii cada cel cu care s-a nascut, dar am tuns-o ieri cheliuta. O sa se regenereze mult mai bine si mai repede.

Va pupam dulce si pe tine si pe Alex.

Somn usor!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Buna dimineataaaaa
Sunt primaaa oricum nu mai dorm de mult
Crissbebe am vazut o mireasa superba un zambet de milioane, radiezi pur si simplu cu comoara in brate, cel mai frumos dans, nu-i asa?
o zi superba va doresc

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!
Vad ca sunt prima!
Nela, am intrat la prima ora sa vad poze cu fetita mea preferata tunsulica cheliuta, dar vad ca nu ai apucat sa le pui!
Dupa ce trimit mesajul acesta ma mai bag la vizionat poze de Crocodana si Crisbebe.
Hepilica, nu stiu daca am apucat sa iti spun ca am vazut pozele voastre si Maia este o minunatie. Doamne ce par are si ce invidioasa sunt! A mea e din categoria cheliuta, maxim doua fire si alea blonde si invizibile!
Crocodana, am cautat la Mega Image magiunul ala fara zahar, dar nu l-am gasit la raionul de gemuri. Si tipele alea de acolo erau duse cu pluta rau de tot, nici nu auzisera de asa ceva. Poate nu are la toate magazinele??!?!!
Lullaby, solutia aia de la Gerovital e cea cu petrol nu? Ca am incercat-o si eu dar e prea concentrata pentru mine, mi-a ars pielea capului si mi-a cazut cantitate dubla de par. Cu cafeaua nu am auzit. Se pune in par sau se bea?
Maine va astept la mine. M-as bucura sa fim cat mai multe. Eu o sa fac paste carbonara si tiramisu, deja am cumparate ingredientele de saptamana trecuta. Nu sunt de regim, dar na, o zi nu se pune! Nu trebuie sa aduceti nimic. Doar ceva de baut daca preferati ceva anume. Eu sucuri nu am cumparat, ca nu am stiut ce vreti sa beti.
Nu mai stiu despre ce ati discutat zilele trecute.
Aaaa, vroiam sa va spun ca eu am facut pentru Andrei asigurare din aia de studii la ING. Eu depun lunar 400 RON si cand implineste el 18 ani o sa aiba 18.000 EUR, parca. Si acopera si mai multe riscuri, de deces al sotului (doamne fereste), sau daca ramane fara serviciu platesc ei in continuare, etc. Acuma sper sa nu dea ING faliment si sa ramanem cu banii dati!
Fug ca plange fetita. O dopr gingiile si plange cam mult in ultimul timp, s-au dus vremurile bune cand nici nu simteam ca am bebe incasa.
Pe urma ma apuc de ceva curatenie, sa nu va speriati maine cand veniti la mine! Dar promiteti sa nu va uitati la geamuri, da? Ca pe astea nu le-am mai spalat de un secol si nici nu pot sa o fac azi.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Cristina_Ana si eu am fost odata la ING pt o discutie cu un agent de asigurare si nu m-am decis, cum se numeste asigurarea, academica?Dl de la ING mi-a recomandat mai bine o asigurare personala nu cea de copii, pt ca nu mai stiu ce avantaje in plus ar fi. ca mi-ai adus aminte,era una din rezolutiile anului 2010
Ce misto ca va intalniti.Nu iti fa griji de geamuri, eu am dat perdelele jos pt a le spala si nu le-am pus inapoi dar geamurile sunt mate deja, nu mai e nevoie de perdele

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput