Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 14
crissbebe spune:
fetelor eu va urez noapte buna si va
am fugit la somn ca maine am treaba...din pacate tot seara intru dar mai intai stau sa va citesc si apoi ma bag in seama..![]()
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=48
Lullaby_2009 spune:
Cristina Ana am vazut azi un documetar in care spuneau ca e buna cafeaua pentru par, nu stiu ce alceva ai mai putea incerca. Nu stiu cat de mult influenteaza produsele acestea. Am avut o perioada acum cativa ani in care imi cadea f mult par. Pe unde mergeam lasam cateva fire de par, nu stiam ce sa mai fac. Am folosit in perioada aceea si a fost ok o solutie de la Gerovital, doar ca avea un miros puternic. Acum am observat ca au schimbat compozitia, am incercat de curand (acm un an doi) si nu era la fel. Daca e rost de vizita ma aduce barbatul sau vin eu (sa nu fie gheata), ma gandes, oare as putea ajunge si pe jos? Esti o draguta, dupa ce ca pui totul la dispozitie ... chiar vroiam sa te intreb ce sa aduc, nu de alta dar imi vin in minte numai dulciuri si sucuri cu acid si cred ca ma dati pe usa afara daca vin cu asa ceva. ![]()
Claudia te inteleg ca ti-ai facut atatea griji, imi pare rau pentru cazatura, sper sa fie ok. Am tras si eu o cazatura cu bebe de nu ma mai puteam opri din plans, abia peste ceva vreme am observat ca ma mai si doare ceva, nu stiu cum dar bebe era inca la mine in brate, nu-i i-am dat drumul si a aterizat pe pulpitele mele, singurul moment in care le-am gasit intrebuintare si nu mi-a parut rau de toate dulciurile mancate in ultima vreme. De asta am si evitat sa mai ies cand era gheata pe jos. 
Dana esti atat de fina. Imi pare rau pentru prietena ta, cred ca i-ar prinde bine sa te auda in aceste momente. Am vazut pozele voastre, sunteti atat de frumosi si ati petrecut asa dragut sarbatorile. Am vazut mai multe perechi de matze, ce companie frumoasa ati avut. Am tot citit comentariile fetelor si am fost curioasa sa vad pozele voastre, dar pana sa le gasesc pe cele de la sarbatori, le-am revazut pe celelate. Este o poza in care dormiti voi doua, atat de frumoasa, atat de calda si expresiva.
NelaM spune:
Andrushca, buna seara. Ce lunguta este Sophie, intr-adevar. O mica fotomodel, asa, ca mama!
Pacat ca va intoarceti acasa, asa de bine a fost la munte, pe mine m-au dat gata pozele: casa frumoasa, distractie maxima, cupluri tinere, atmosfera faina...
Crissbebe, poate o mai pedepsesc si eu pe Ana din cand in cand asa ca tine si ma surprinde odata!
Ia sa incerc.
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
crissbebe spune:
Nela multumesc..cu siguranta asta imi va zice si el dar la ora asta tarzie ....ce sa mai gandeasca creierasul meu...
NelaM spune:
Crissbebe, somn usor! 
Lullaby, ce sperietura cu cazatura! Bine ca sunteti bine. Ai fost haioasa cu pulpitele si intrebuintarea lor. 
Eu merg sa servesc micul dejun (prajiturica cea de toate zilele). Revenim si noi mai incolo. 
_
Nela, mamica de
crissbebe spune:

hai ca m-ai facut sa rad Nela...
poate reusesti ia vezi...dar daca ii place in brate Anei...nu stiu daca vei reusi...al meu vrea nmai mult jos decat in brate si de aia a fost mai usor..dar incearca..
La inceput va plange,dar stai la capul ei la patut fara ca ea sa te vada si las-o sa vezi ce face..daca plange un pic si gata e de bine..
daca nu...stiu ca nu-ti vei chinui copilul 
Lullaby_2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM La noi merge hota ca la Lullaby in fiecare seara. |
Pai de unde crezi ca m-am inspirat?
Nu stiam ce sa mai incerc si mi-am amintit ca tu povesteai ca o linisteste pe Ana.
andraiulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Andrushca, buna seara. Ce lunguta este Sophie, intr-adevar. O mica fotomodel, asa, ca mama! Pacat ca va intoarceti acasa, asa de bine a fost la munte, pe mine m-au dat gata pozele: casa frumoasa, distractie maxima, cupluri tinere, atmosfera faina... _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) |
Multumim tare mult!!
Cuplurile tinere erau de Revelion. Atunci eram acasa, in Bucuresti. Am venit pt 2 zile, de Rev.
A venit Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!Povestea gogoshicii
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lullaby_2009
Pai de unde crezi ca m-am inspirat? Nu stiam ce sa mai incerc si mi-am amintit ca tu povesteai ca o linisteste pe Ana. mami fericita de Alex ![]() |
Ce mai face Alex?
Ca povesteai de cazut parul, si eu am avut perioade si perioade. Acum vad ca imi cade destul de mult, nu exagerat, dar imi cade, insa e mai des, de exemplu, decat il aveam inainte de sarcina. Ma gandesc ca este totusi normal, cu alaptatul, este si perioada rece. Oricum il am si mai mare, eu care de obicei tot baieteste il tundeam.
_
Nela, mamica de
Lullaby_2009 spune:
Crissbebe ce cumintel e puiul tau, sa nu planga el mititelul. Mare realizare cu dormitul singur in patut. 
Maine chiar vreau sa vorbesc cu perdiatrul despre vaccinurile optionale. La voi cum a fost v-au recomandat ei sa le faceti sau ati intrebat voi?