Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *44*
Raspunsuri - Pagina 22
vik-cj spune:
Salutare fetelor...
Dana, nu te stresa inutil...mamarutza mea nu maninca demult din ambii sani la o masa si doar seara sta 15-20 minute...in timpul zilei 5-7 max 10 minute. Si e asa de la 3 luni...Referitor la kg luate eu stiu ca e bine ca pina la 3 luni sa isi dubleze greutatea de la nastere, dupa 3 luni cresterea nu mai e asa accentuata...si a mea a luat luna asta doar 600 g...si nu ma agit. S-a nascut cu 3000 g, am iesit din spital cu 2,860 si acum are 6.580...probabil va avea 6.6 pe vineri cind face 4 luni.
Idea e ca daca nu plange dupa supt si nu se trezeste des noaptea ai destul lapte!
Cu diversificarea si eu ma tot intreb cum e mai bine..desi eram decisa sa incep cu suc de fructe..mai astept pina dupa 6 luni...mi-e teama sa nu ne apuce iar colicii de la fructe crude. Probabil vom incepe cu cereale, supa de legume...si treptat cu suc de fructe.
Nela...vai ce dulce e tunsulici al vostru

Plange mamarutza...revin.
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
liliac1 spune:
Vin si eu rapid sa o
pe cuscra mea si sa o incurajez. Danuta, iubita noastra, calmeaza-te cu laptele praf deocamdata. Ana e bine, e in grafice si atat timp cat nu da semne ca ar mai vrea n-ai de ce sa-ti faci griji. A luat f bine in greutate pana acum, o fi avand si ea un moment de relaxare. Vezi daca-i citesti ce scriu fetele pe forum? Ce si-o fi zis...ca e rost de regimuri si cum stie ca mama ei este deja
o fi crezut ca e cazul sa ia ea masuri. Rilex, ai lapte suficient!!!
Si eu am avut zilele astea niste ganduri "ascunse" si chiar m-am infipt in cutia de lapte praf de 2 ori dar tot de atatea ori mi-am zis: "NU, trebuie sa rezist!!!"
Programul meu de alaptat e varza complet, eu sunt chiauna de somn. Noaptea se trezeste si din ora-n ora numai cat sa ma enerveze. Trage 2-3 min si adoarme cu tzatzica-n bot, dar eu ma duc dup-aia sa fac verificarea si in celalalt dormitor sa vad mandruleana daca e invelita/dezvelita/transpirata si sa iau masurile ce se impun. Ma bag la loc, ma enerveaza sforaitul consoartei, il pun sa se rasuceasca intr-o pozitie convenabila mie...si adorm!!! pentru jumate de ora ca iar vrea Radulescu tzoanca-tzoanca..si-o iau de la capat!
Dimineata la 7 sunt pe pozitii ca trebuie sa o pregatesc pe Andra de gradi, sa ne pupam, sa ne facem declaratii, alea-alea!
Cateodata reusesc sa adorm dupa ce pleaca si...ca un facut, trebuie sa sune un telefon:
"-Ce faci?
- DORM!
- Cum sa dormi?? La ora asta???"
Ei genul asta de conversatie ma scoate din sarite...
Cu motivele astea imi venea sa-i bag seara un bibe de lapte praf ca macar sa pot lega si eu cateva ore/noapte. Nu, nu ma stresez cu greutatea ca stiu ca ei vor creste in ritmul lor si pot eu sa-i infund cu orice ca stiu mai bine picii ce si cat le trebuie.
Nela margelata e si mai frumoasa asa, mai!!! Are niste ochisori superbi
Abia astept sa trecem si noi peste botez si intram si noi in randul cheliosilor. Il las acum sa aiba
de una taia si dup-aia beculetz va scrie pe cap'shorul lui. Si cu Andra am procedat la fel cu toate ca unii ne-au mai blagoslovit
Mai voiam sa mai spun ceva...asa ca probabil ca revin!
Acum ma duc sa intind rufele la soare ![]()
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Dana15 spune:
Pup fetele si pe cuscra![]()

daca tot ma plang la voi, trebuie sa va impartasesc si bucuriile, nu-i asa?
astazi de dimineata m-a sunat prietena mea..am plans putin la telefon, mi-a povestit draga de ea prin ce a trecut, cum a fost
; cand a venit grig de la serviciu, l-am lasat cu ana si am tras o fuga pana la ei..sunt niste oameni minunati! si extrem de puternici! am putut sa si radem putin impreuna. Sunt resemnati, dar hotarati sa o ia de la capat si convinsi ca data viitoare va fi mai bine;
m-a impresionat prietena mea care a spus ca abia asteapta sa se refaca si sa inceapa sa mearga la sala (tae bo!) si sa alerge prin parc..sa fie in forma maxima pentru "data viitoare"( (mentionez ca ea nu este tocmai genul sportiv)
dar ceea ce m-a facut sa mai trag o tura de plans a fost.."o vom boteza cu siguranta pe Ana..numa' un pic mai tarziu..cum vroiati voi in aprilie-mai" (fara ca eu sa aduc in discutie subiectul)..o iubesc!
multumesc tuturor pentru sfaturile referitoare la greutatea Anei (Cecilia, micuta noastra sigur nu-si va dubla greutatea pana la 3 luni..dar asta este! important este ca este vioaie si cat de cat la zi cu achizitiile (asta ca sa fiu modesta si sa nu o laud prea tare
))
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
septoct2009 spune:
Dupa lupte seculare
Si eforturi legendare
Am facut capitol nou
Ia poftiti cu mic cu mare
Sa veniti cu voie mare
Si cu pofta de tastare
Dovlecime salutare!!