Gravidute si mamici de Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
neata
VINE CINEVA LA NONI ACUM LA AMIAZA????
PS: prin posta au venit banii de ieri.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

dyanira spune:
Ashera esti tare simpatica cu schimbarea datei dar te inteleg cu emotiile si eu sunt asa
O sa ajung si eu pe la Iana ca imi plac produsele lor.
Ank chiar ca esti curajoasa sa faci practica pe acolo.Dar tu faci medicina ca nu am fost pe faza??
Mda am verificat si eu acum, nema bani si eu stiam ca au venit ieri prin posta i-a primit o prietena.Se pare ca mai asteptam pana sapt viitoare.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Ank chiar ca esti curajoasa sa faci practica pe acolo.Dar tu faci medicina ca nu am fost pe faza?? |
Nope nu fac medicina ..sunt la colegiul de asistente... Daca as mai iesi odata de pe bancile liceului m-as apuca de medicina.. A ajuns sa imi placa foarte mult...asta dupa ce am facut o intoarcere de 180 grade de la facultatea de informatica terminata... am decis ca mi se potriveste mult mai bine meseria asta..E o munca foarte activa... Intotdeauna am urat muncile statice.. Iar sectia de ATI e o sectie care prin prisma faptului ca trebuie sa ai stomacul tare ..e o sectie unde invat foarte multe si unde poti sa descopar ca munca de asistenta nu inseamna doar sa fac injectii si sa recoltez sange
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
Ank83 spune:
cu proivire la indemnizatie ..eu deja stau linistita.. si consider data de intrare a banilor in 18 
Asa imi intra de 3 luni deja
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
bpaula spune:
Nici eu nu ma asteptam la bani saptamana asta, sper doar sa vina saptamana viitoare ca imi trebuie la botez. Nici macar nu stiu cat sa dau. Dar mi-ar trebui si pentru restul de cheltuieli.
Mersi fetelor de raspunsuri cu privire la botez. Am vorbit cu mamica fetitei si cica preotul a cerut un sapun si un prosop (asta l-am cumparat deja). Cercei nu cred ca vom lua acum, a primit de la altcineva. Mai vedem la 1 an ce luam. Taxa de botez o sa intreb daca nu e platita deja ca stiu ca noi am platit-o cand am pus data. Mai trebuie dati si alti bani la preot sau e suficienta taxa?
Inca ceva...zicea mamica ca ar fi niste cuvinte care se zic cand aduci copilul de la biserica si se da peste prag. La Marius nu am tinut cont de asa ceva. Si apoi noi mergem la restaurant dupa, i-l dau peste pragul restaurantului?
O sa merg sa intreb in 700 de lumanare. Anul trecut la botezul fiului meu nasa a dat peste 2 mil pe lumanare si parca ma ameteste gandul la asa o suma.
Diseara suntem invitati la un coleg de munca al carui baietel face 1 an. Sa vedem cum decurge o zi de nastere cu copii mici sa stiu la ce sa ma astept in 3 saptamani.
ade24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Nici eu nu ma asteptam la bani saptamana asta, sper doar sa vina saptamana viitoare ca imi trebuie la botez. Nici macar nu stiu cat sa dau. Dar mi-ar trebui si pentru restul de cheltuieli. Mersi fetelor de raspunsuri cu privire la botez. Am vorbit cu mamica fetitei si cica preotul a cerut un sapun si un prosop (asta l-am cumparat deja). Cercei nu cred ca vom lua acum, a primit de la altcineva. Mai vedem la 1 an ce luam. Taxa de botez o sa intreb daca nu e platita deja ca stiu ca noi am platit-o cand am pus data. Mai trebuie dati si alti bani la preot sau e suficienta taxa? Inca ceva...zicea mamica ca ar fi niste cuvinte care se zic cand aduci copilul de la biserica si se da peste prag. La Marius nu am tinut cont de asa ceva. Si apoi noi mergem la restaurant dupa, i-l dau peste pragul restaurantului? O sa merg sa intreb in 700 de lumanare. Anul trecut la botezul fiului meu nasa a dat peste 2 mil pe lumanare si parca ma ameteste gandul la asa o suma. Diseara suntem invitati la un coleg de munca al carui baietel face 1 an. Sa vedem cum decurge o zi de nastere cu copii mici sa stiu la ce sa ma astept in 3 saptamani. |
Chestia cu pragul a fost facuta la un botez unde am fost nasa si se face in felul urmator:
- cand plecati de acasa cu fetita o duce moasa in brate (daca are asa ceva...daca vrea chestia cu pragul ar trebui sa aiba, moasa face asta nu nasa) si la usa iese de 3 ori din casa si intra inapoi si spune, de 3 ori,: "duc o pagana si voi aduce o crestina" (cu ea in brate). Iar acasa sau la restaurant ar trebui tot moasa sa faca ritualul si intrand si iesind de 3 ori sa zica "am dus o pagana si am adus o crestina"...teoretic ar trebui acasa...
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
mihaser spune:
salut!
nici mie nu mi-a intrat indemnizatia ca ar fi fost deja cheltuita cu reducerile astea
...m-a luat si husband la rost...Bine oricum nu-mi pasa
...tot fac ce vreau ![]()
Paula ce fain ca o sa botezi...sper sa-mi dea si mie doamne doamne un fin/a cat mai repede. Nu cred ca e importanta suma pe care o dai pe lumanare. Nasii copiilor mei sunt bugetari si nu si-au permis cine stie ce, dar au botezat copiii cu atata bucurie...nici nu-mi doream mai altceva!
Va pup!

ade24 spune:
Miha iti doresc un finut cat mai repede!![]()

Mie imi place sa botez, ca atare am 3 finuti si o finuta. Cel mai mare "finut" are 14 ani, aveam 20 de ani cand l-am botezat.![]()
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
gratiana77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ade24
Chestia cu pragul a fost facuta la un botez unde am fost nasa si se face in felul urmator: - cand plecati de acasa cu fetita o duce moasa in brate (daca are asa ceva...daca vrea chestia cu pragul ar trebui sa aiba, moasa face asta nu nasa) si la usa iese de 3 ori din casa si intra inapoi si spune, de 3 ori,: "duc o pagana si voi aduce o crestina" (cu ea in brate). Iar acasa sau la restaurant ar trebui tot moasa sa faca ritualul si intrand si iesind de 3 ori sa zica "am dus o pagana si am adus o crestina"...teoretic ar trebui acasa... Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008 Poze aniversare Olivia Poze Olivia Mos Craciun |
Da, asa se spune. Eu stiu ca la intoarcerea de la biserica, daca stai la casa, copilul se da mamei pe geam. Si moasa face toate stea. In ziua de azi nu prea am mai vazut sa se respecte obiceiurile.
37+
(Amaris-Stefania)AMR 2 saptamani si ceva!
poze
bpaula spune:
Si eu am asteptat mult un finut mic. Ar fi trebuit sa il botezam acum 3 ani pe fratiorul ei dar atunci au botezat nasii de cununie, ca cica asa se face.
Una peste alta am probat rochita pe finuta si nu ii vine asa ca...
La Iana la reduceri nu am ajuns. Stie cineva daca mai sunt rochite de botez la ei si daca sunt la reducere si alea?
Noi ieri am fost un pic la Szeged. Am luat ceva pijamale, body-uri din Tesco de la reduceri iar din mall de la C&A i-am luat blugi pentru primavara si toamna ( ca au costat cam intre 14 lei si 25 de lei salopeta de blugi), un trening dragut cu Winnie si un costumas subtirel de vare cu camasa si pantaloni lungi subtiri.
Prea mult nu am reusit sa stam ca nu mai avea rabdare piciul. Tare m-as mai fi invartit mai mult sa imi mai iau si eu ceva haine ca nu prea incap in cele vechi si peste o luna incep munca.
Asa ca daca merge cineva la unguri si are nevoie de un pasager ![]()
![]()
![]()
Eu la suma pe lumanare ma refeream ca as vrea sa fie mai mica dar lumanarea pe placul meu
nu neaparat ca s-ar astepta parintii fetitei la nu stiu ce din partea noastra.