Gravidute si mamici de Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

'Neata fetelor!

Nu stiu la voi cum e dar mie nici azi nu mi-au intrat banii. Incep sa ma enervez rau de tot...

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Fetelor, ieri a fost ziua Melindei... oare ce mai face? stie cineva ceva de ea?
Pupici milioane si La multi ani Meli!
Ce mai face Maitra???

Astazi e ziua lui Eric de Galaxy, oare ne mai citesc?
La multi ani Eric!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ade nu dispera ,am o prietena ce lucreaza la banca si mi-a explicat ca sunt mai multe ore /zi cind pot intra banii: dimineata ,apoi 12-13 si 15-16,verifica si mai tirziu .

LA MULTI ANI MELI !

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

LA MULTI ANI MELI!!!

Ela stiu faza cu orele dar am observat ca daca indemnizatia nu intra dimineata, nu se mai intampla nimic in ziua respectiva. Asa a fost de fiecare data. Multumesc oricum pentru incurajari

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao!

Daca tot e sezonul rece hai sa va zic o cura de imunizare ptr bebei pe care am primit=o si vreau sa o fac chiar astazi.

Deci :

950 gr miere
300 gr polen
100 ml tinctura de propolis
100 ml tinctura de echinacea
100 gr fructe catina
se da o lingurita de 3 ori pe zi.

Sper sa va fie de folos!

pusiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_77 spune:

Buna fetelor,
Va scriu ca sa va cer o parere: fetita mea in varsta de 4 luni, vrea sa stea mai mult in fundulet. Mai multi mi-au zis ca e cam devreme. Pe de alta parte pediatra ei mi-a spus ca nu exista o varsta si ca fetita imi da "semnalul" cand e pregatita sa stea in fundulet.
Credeti ca poate sa-i faca rau, eu stiu, pt. oasele bazinului daca o pun cu perne la spate in pozitie mai ridicata? Voi cum ati procedat? Ajutati-ma va rog cu un sfat. Abia pe 16 feb sunt programata la eco de sold la dr. Boia si am zis ca o sa-l intreb si pe dansul. Dar pana atunci mai e mult...

mamica printesei Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Lucia, stii cumva daca pot dona din jucarii la centrul pentru care ai strans tu bani de Mos Nicolae? Si eventual hainute?

Cristina, eu n-as da chestia asta la copii sub 2 ani, in principal datorita echinaceei. Ce mai faceti voi? Sanatosi copiii? Eu tot citesc din umbra da' ma bag la scris mai rar.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_77 spune:

A! Si mai ceva,
Am fost sambata la Iana.
bpaula nu prea am vazut tinute de botez, cred ca era una singura si nu ceva deosebit, dar poate mai aduc.
Toate produsele sunt la reducere, pt. ca la tot ce am cumparat, dupa ce au facut suma au aplicat 50% si a iesit totul la jumatate de pret. Am gasit si chestii dragutze, oricum era o nebunie acolo!
O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_77

A! Si mai ceva,
Am fost sambata la Iana.
bpaula nu prea am vazut tinute de botez, cred ca era una singura si nu ceva deosebit, dar poate mai aduc.
Toate produsele sunt la reducere, pt. ca la tot ce am cumparat, dupa ce au facut suma au aplicat 50% si a iesit totul la jumatate de pret. Am gasit si chestii dragutze, oricum era o nebunie acolo!
O zi frumoasa sa aveti!

Lili, spune-mi te rog, au si asternuturi & prosoape de bebelusi la Iana? Thx

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Saluti
Strunfita, da, poti duce jucarii acolo; o sa sun azi sa intreb si de hainute si scriu aici sa iti spun.....

Lili, cred ca e mai bine sa intrebi inca un medic...parerea mea este ca daca sta rezemata pe perne un pic mai ridicata s avada ce s epetrece in jurul ei nu e problema (de ex si carutul il poti ridica la prima treapta la varsta asta); dar chiar sa stea in funduletz cred ca e putin cam devreme, ar trebui sa asteptati pana pe la 5 luni jumate.

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput