Gravidute si mamici de Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca16

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Anca16, tocmai am aflat ca de maine sunt reduceri 50% la toate produsele de la Iana din Kappa Center.

Mihaser, multumim ptr incurajari .

Eu m-am tot gandit.... Cred ca imi mut cezariana ptr data de 25 ianuarie....

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

ioooai si maine nu am cu cine sa vin in Timi ..na, asta este.Multumesc ...daca mai afli si alta data, pls let me know

21+

Eu am card la Iana si am primit SMS de la ei care zice ca incepand cu 15 sunt reducerile. Deci nu numai maine ci incepand de maine. Asa ca poti sa vii si in alta zi.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helouu....
Deci sa va pove in legatura cu vaccinul... Am dat inapoi si nu l-am mai facut ..am citit atatea pe net incat am zis NU..
Si azi am intrat in practica pe ATI la judetean ..unde ghiciti ce gasesc ... un salon cu 2 pacienti in stare grava cu A H1N1 .. trimisi de la Victor Babes ... bineinteles ca treceam prin fata salonului ca furtuna ... dar totusi raman pe pozitii si nu ma vaccinez ca si aceia erau in stare foarte grava dar cu multe alte probleme in spate

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

Parca 25 imi suna mai bine, ca e mai departe .

Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Citat:
citat din mesajul lui anca16

Citat:

Anca16, tocmai am aflat ca de maine sunt reduceri 50% la toate produsele de la Iana din Kappa Center.

Mihaser, multumim ptr incurajari .

Eu m-am tot gandit.... Cred ca imi mut cezariana ptr data de 25 ianuarie....

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

ioooai si maine nu am cu cine sa vin in Timi ..na, asta este.Multumesc ...daca mai afli si alta data, pls let me know

21+

Eu am card la Iana si am primit SMS de la ei care zice ca incepand cu 15 sunt reducerile. Deci nu numai maine ci incepand de maine. Asa ca poti sa vii si in alta zi.

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Aha, pai daca incep din 15 atunci ma duc si eu in alta zi ca maine am o zi destul de aglomerata ca sa mai imi port burta si pe la Iana.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 2 saptamani si ceva!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Helouu....
Deci sa va pove in legatura cu vaccinul... Am dat inapoi si nu l-am mai facut ..am citit atatea pe net incat am zis NU..
Si azi am intrat in practica pe ATI la judetean ..unde ghiciti ce gasesc ... un salon cu 2 pacienti in stare grava cu A H1N1 .. trimisi de la Victor Babes ... bineinteles ca treceam prin fata salonului ca furtuna ... dar totusi raman pe pozitii si nu ma vaccinez ca si aceia erau in stare foarte grava dar cu multe alte probleme in spate

Poze pitici

Pretendenti pt

Sper ca macar porti masca de protectie, pt binele familiei.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 2 saptamani si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Neata,

Am primit si eu SMS cu reducerile de la Iana. As trage o fuga pana acolo dar in acelasi timp m-as duce si la unguri un pic la shopping in week-end iar bani de amandoua nu prea am. Inafara de magazinele din Euro, care sunt inchise duminica, mai gasesc undeva articole pentru botez? Si unde as putea sa dau comanda de lumanare si sa nu ma coste o avere si sa aiba si flori naturale (multe mai vreau)

Sambata viitoare o sa fiu nasica asa ca ia treceti si faceti-mi o lista cu ce imi trebuie. Ca pana acum nu am luat decat costumatie la fetita(blanita si rochita) si costumatie pentru a doua zi dupa baita.

Mersi mult,

Fug ca striga pustiu, nu mai sta 3 min sa ma lase sa scriu si eu linistita.

Mergi la inceput

Ca nasa trebuie sa ii cumperi cercelusi. Apoi iti mai trebuie 2 prosoape mari si 2 sapunuri pt biserica, sa achiti taxa de botez la biserica (in ziua botezului. Poti sa te interesezi de lumanare in Piata 700. Asta vara am vazut niste modele tare faine atat pt nunta cat si pt botez si ti le impodobesc asa cum vrei tu. Plus ca sunt mai ieftine decat la o florarie sau firma de acest gen. In rest nu stiu ce mai trebuie ca nu am fost inca nasa de botez.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 2 saptamani si ceva!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Neata,

Am primit si eu SMS cu reducerile de la Iana. As trage o fuga pana acolo dar in acelasi timp m-as duce si la unguri un pic la shopping in week-end iar bani de amandoua nu prea am. Inafara de magazinele din Euro, care sunt inchise duminica, mai gasesc undeva articole pentru botez? Si unde as putea sa dau comanda de lumanare si sa nu ma coste o avere si sa aiba si flori naturale (multe mai vreau)

Sambata viitoare o sa fiu nasica asa ca ia treceti si faceti-mi o lista cu ce imi trebuie. Ca pana acum nu am luat decat costumatie la fetita(blanita si rochita) si costumatie pentru a doua zi dupa baita.

Mersi mult,

Fug ca striga pustiu, nu mai sta 3 min sa ma lase sa scriu si eu linistita.

Cum spunea si Gratiana trebuie sa iei:
- cercelusi
- haine cu ce sa o imbraci la biserica (mie mi-au trebuit inclusiv pampersi)
- haine pentru a doua zi dupa botez cand o speli de mir
- prosop si paturica (paturica o pui pe masa la biserica si in prosop o iei pe fetita de la preot dupa ce o boteaza)
- un prosop + un sapun pentru preot (asa mi-au cerut mie)
- o batista (am vazut ca nu toti preotii cer asta - mie mi-au cerut)
- lumanare cum vrei tu gasesti sigur in 700
- dupa ce o botezi este bine sa ii cumperi o iconita de la biserica si pe spate sa scrii data botezului. Se zice ca e bine pentru bebe...depinde de fiecare.
- platesti botezul la biserica...si mai departe stiti voi

Sa-ti traiasca finuta!!!

Duminica mai gasesti haine pentru copii in p-ta Aurora.

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Iar e 15 si iar nu au intrat banii...cel putin la mine...si ce bine imi prindeau week end-ul asta. Duminica este ziua mamei mele...

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Helouu....

Poze pitici

Pretendenti pt

Si noi am hotarat ca mai bine fara...
Si pediatra si medicul de familie ne-au dat de inteles ca nu e ok.
Plus, vorba ta, ce am citit pe net...mi s-a facut parul zburlici...
Esti curajoasa daca faci practica in judetean pe vremurile astea!
Vorba stim noi cui "Jos palaria"!. Sa aiba Doamne, Doamne grija de tine!

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput